0 oy
1,029 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,441 puan) tarafından

Kizlar ya oglumun yaklasik 3 gundur bacak arasi böyle aglamiyoda silerken falan aci kasinti yok neden olur bu. İslak mendil bez dogdugundan beri ayniydi alerjik bisey de yemedi farkli. Sudo krem mustela hametol kullandim gecmedi

image

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
Papatya demleyib suyuyla silmeyi dene. Geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Mantar olmuş bu travazol al ama 4 günü geçirme sür gecer 
0 oy
(925 puan) tarafından
Benim kızımın da Molfix ve beybi turuko böyle yapmıştı alerji pişik tanısı koydu doktor bez değiştirdik düzeldi şükür travazol ve mavi hamedan ikisini birlikte sur canım hiç bişey kalmiycak sürekli kuru kalsın altı ıslak mendil kullanma veya iyice yıka öyle kullan geçiyor altı açık kalsın havalandır bol bol geçmiş olsun inşallah geçer gider
0 oy
(9,731 puan) tarafından
Yakınzamanda antibiyotik kullandıysan ondan da olur.Cok gecmıs olsun sarı kantaron yagı kullanabılırsın yıka kurula bıraz havalandır ıslak mendıl markası nedirç
0 oy
(116 puan) tarafından
Ben tek krem kullandım böyle durumlarda trosyd. Bebekken de hep pişik önleyici kullandım. Bepanthn mi ne öyle mi yazılıyor bilmiyorum:) 
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Canım mantar tarzı bişey travazol al eczaneden geçer canım az miktar uygula
0 oy
(51,995 puan) tarafından
oy kiyamam bundan igrenilir mi kiz 

temizleme pamugu kullan canim 
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Benimkinde de var sudocrem kullaniyorum ince tabaka halinde o kuruyltuyor baya geciyor artik
0 oy
(684 puan) tarafından
Mantar canım kaç gün önce bizde de vardı travazol iyi geldi bide hamazinc her açmada. Birini sürdüm geçti sildikten sonra kurula mantar islak kaldıkça geçmez 
(684 puan) tarafından
Ve hergüm 10 dakika köpüklü suda oturt mutlaka doktor önerisi
0 oy
(3,060 puan) tarafından
O saydiklarin hiç etki etmiyor penaten dene cnm e bebekte var küçücük kutuda ama bir seneye yakın gitti eser miktarda sür sabaha hicbirseyi kalmaz 

Baizlari hamezing trosyd mantar kremi tavsiye edecekler adı aklıma gelmedi k bakma 

Bu sayılanlar ancak doktor reçete ederse kullan 

Penaten kullanıp memmun kalmayan görmedim daha 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 778 göst.
3 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Bircis (2,291 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 740 göst.
8 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Sihirlimom (7,034 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.
6 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Demet90 (443 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 779 göst.
29 Mart 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tansusk (57 puan) tarafından soruldu

411,910 soru

12,400,031 cevap

44,390 kullanıcı

Kategoriler

...