0 oy
714 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Benim fobim kedi.. Çok kötü durumdayım çok korkuyorum çekilmez hale geldim artık benm kadar kediden korkan yoktur diye düşünüyorum :-)) eşimle dışarıya bile çıkamaz hale geldim Bi restoranta yemeğe bile gidemiyoruz eşim kedileri kovalamaktan yemeğini haram zıkkım hale getiriyorm bu durumdan bıktım artık yıllardır böyle aklımı oynatacak derecede korkuyorum yanından bile geçemem sokakta çok tedirgin yürüyorum her an kedi çıkacakmış gibi.. Mesela balkonda bir kedi olsun  inanın kendimi aşağıya atarım o derece,tir tir titriyorum kedi görünce merdivenlerden düşmüşlüğüm bile vardır inanın nasıl aşıcam bunu ben aşamıyorum :( kimse benimle bir yere gitmek istemiyor kendim için olmasa bile çevremdekiler eşim için istiyorum. sizinde varmı fobileriniz veya bnm kadar kediden korkanınız?? 

36 Cevaplar

0 oy
(926 puan) tarafından
Kediden de korkarım ama asıl fobim köpek asla tek çıkamıyorum :((
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok çok şükür 
0 oy
tarafından
Fare ve diğer butun hayvanlar hic birine dokunamam sevemem ama kiyamam da ❤
0 oy
(850 puan) tarafından
Hamam böceğinden çok korkardım halen korkarım ama oğlum doğdu doğalı elime terlik alıp pat pat vuruyorum:)) bekarken anneee diye bağırır anneme vurdururdum:)) benim görümcem de kediden aşırı korkar apartman kapısında bir ara kedi varmış düşün ise gidecek kedi var diye kapı da beklemiş Allahtan başka biri gelmiş ona kovalatmis öyle gitmiş:))) 
(2,979 puan) tarafından
Aynı bende öyle cnmm ilk önce eşim çıkar bakar apartmanın önüne Sonra ben :-))
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Yukseklik korkum var bide klastrofobim var( dar alanlarda daralıp fenalaşıyorum) 
0 oy
(816 puan) tarafından
Dar kapali alanlardan korkarim nefesim kesilecekte ölecem zannederim. Dusta fiskiye ile dus alamam basimdan asagi devamli su akmayacak bogulacam zannederim. Havuz deniz giremem.yorgani basima cekemem nefesim daralir hemn titremeye baslarim korkudan. Galiba bn bogulmaktan korkuyorum 
(2,979 puan) tarafından
Oo   kötü cnmm varmış baya fobinde Allah yardımcın olsun
0 oy
(4,757 puan) tarafından
Benim köpek, yılan, fare  ve karınca canım bunlardan ÇOOOOKKK korkuyorum 
0 oy
(1,508 puan) tarafından
Kopekten korkarim ben 
0 oy
(95 puan) tarafından
Gece wc ye uyandığımda yerlere basarken çok korkarim böcekleri eziyomusum gibi geliyo bana evde bi kaç kere kara böcek görmüştüm öyle kaldi
(2,979 puan) tarafından
Hmm değişik cnm seninkide enteresan
0 oy
tarafından

Bende kediden aynı şekilde korkuyordum. Yolda yürüyemez haldeyim. Kucağıma alıp severek yendim korkumu evde kedi bakıyordum annemin evinde o kedim hâla orada kendi evime de aldım sonra maalesef onu kaybettik inşallah çocuğum olsun biraz büyüsün bir daha alıcam:)

Yani kedi candır nasıl korkmuşum aklım almıyor 

(2,979 puan) tarafından
Gerçekten mi Yaaa helal olsun vala
0 oy
(1,397 puan) tarafından
Asansörden çok korkarim ya hep kötü oluyorum ya icinde kalsam ya boşluğa düşsem diye evham yapiyorum taki.cikana kadar
0 oy
tarafından

Boceklerden cok korkarim gordugumde ciglik atiyorum sadece karinca ve sinekten korkmuyorum onlarda zararsiz:D

0 oy
(14,699 puan) tarafından

Uçak fobim var hep sakinleştirici içerek biniyordum ve şimdi Doğum için ailemin yanına gideceğim uçağa bineceğim ne olacak bilmiyorum :(

(2,979 puan) tarafından
Hımm skntı Vala cnm bide hamilesin dikkt et
(14,699 puan) tarafından
Evet nasıl geçecek yol bilmem :/
0 oy
tarafından
Kuzenimin eşide aynı senin gibi çok korkar kediden özellikle yavrulardan kötü ve zor bi fobi bence :) Ama yapacak bisey yok herkesin farklı sonuçta. Bende böceklerden, fare, kurbağa görünce çok kötü oluyorum:D Kedileri çok severiiim *.*  Bu senede iki kediye baktım yazın bahçede onlar beni koruyor fareden :))
(2,979 puan) tarafından
:)) iyi olmuş cnm
0 oy
(149 puan) tarafından
Asansor .yukseklik ve.dar olan alanlar. Ama sndeki kedi meselesi kdar bendede bocek cekirge bu tarz oaln hersey yne tuglerm dken dken oldu ayaklari ayaklari bacaklari aklma.gelnce ben baskasinin uzermde bile bocek gorsem cldriyorm . Aksama kdr omzumu cirpiyorm mileltte.bi bakn sacima arkama.uzerme dmekden bktm . Ve cok cok cym yolda uzerme konsa soyunurum . Cafede bikere pembe sutynle aleni acikta kaldm nefret ediyorm hepsnfen:( 
(2,979 puan) tarafından
İnanmıyorum yaa gerçekmi sütyen :))
(149 puan) tarafından
Vllahi hemde fosfor.giymistim ama elde olan bisi degl gercekten ya ozman bekardm smdi yapsam esim beni dover herlde hahahah:))
0 oy
tarafından
Başlığı okudugumda utandım yazmaya ama senınle aynı durum bende var yaz geceleri zehir gerçekten bi restoranta gıdemıyoruz pıknıge mangala falan ama tedavisi var tedavi yöntemide kedıyle oldugu için yapamadım araştır istersen bari sen kurtul
(2,979 puan) tarafından
Aynen pikniğe bile gidemiyorum restorantta ayağımı aşagıya sallandıramıyorum yanımdaki sandalyeye ayağımı uzatıyorm ayağımın altından kedi geçeçek diye

İlgili sorular

+1 oy
40 cevap 660 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Miracin annesi (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
55 cevap 831 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Limonlu olmayan kek (4,406 puan) tarafından soruldu
+1 oy
34 cevap 488 göst.
10 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 216 göst.
5 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,492 soru

12,347,429 cevap

40,240 kullanıcı

Kategoriler

...