0 oy
422 göst.
Diğer kategorisinde (11,927 puan) tarafından
Kızlar benim yakın akrabagmın dügün var.yakınız baya katılmam lazım.fakat o akrabam ile eski esimde cok iyiler. Yani dostlar. Simdi wski esimde davetli. Bana diyor ki berabar gidelim. Bende o gelicekmdiye gitmek istwmiyorum. Sizce ne yapayım? 

16 Cevaplar

+1 oy
(6,308 puan) tarafından
Eşin  biliyor mu eski eşin de orda olacak 

Medeni bir şekilde ayrıldı iseniz git ne olacak sanki
(11,927 puan) tarafından
Canım sadece merak ettim yazdıım yazıdan 2. Ye evlendigim yani yeni esim oldugunu nereden anladınız. Herke oyle anlamış duzelteyim.ben baska evlenmedim. Yeni eaim filan tok
(798 puan) tarafından
Begonvil kafan güzel belli ☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eski esin sana beraber mi gidelim diyor ?
(11,927 puan) tarafından
Ahaaa =D evet kız o diyor
tarafından
O ne yuzsuz bi adammis ayy .
 Gitme tabiki onunlaa
(11,927 puan) tarafından
Gidesimde yok ta cok yakın akra bir ondan da cekiniyorum. Ay misafirim gelecek sehir dısındam ama belli degil. İns o gun gelir ya bahanem olur
(6,437 puan) tarafından
Gitme o gün bi işim çıktı dersin
(3,612 puan) tarafından
Ya da düğünden önceki günlerden birinde git hediyeni ver durumu izah et anlarlar halinden veya düğün günü müsait değilim ondan önce geldim de. :)
0 oy
tarafından
Senin akraban o gitmesin asıl ne yuzsuzmus ya  :) 
(11,927 puan) tarafından
Aktabamda onlarda sıkı dost oldular.
0 oy
tarafından
Eski eskide kaldı onu dusnme git oyna onszda mutlu olduğunu ayaklarnn uzernde durdgnu görüp uzlsn 
(11,927 puan) tarafından
Rahatsız olurum diye korkuyorum kalkar yanıöa gelir. Bir de cocuklar gördü mü durmazlar
tarafından
Çocuk onunda çocuğu ona karismsn sanda birşey yapmz korkma ne zaman a kadar korkcksn
(11,927 puan) tarafından
Kız korkuyorum derken millet dedikodu yapar diye. Toksa o kimde ondan korkcam.
tarafından
Bnce yapmz anlsabilsen sevsen doğru adam olsa Zatn bosamzdn
(11,927 puan) tarafından
Bana ben gitcem arkadasım o aradı davet etti diyor
0 oy
tarafından
Çok kötü bir ayrılık olmadıysa medeni bir şekilde bittiyse bence sakıncası yok ama onu gördükçe rahatsız olacaksan katilma düğün sahibi anlayışla karşılar herhalde
(11,927 puan) tarafından
Cokta medeni degilde. Kimse bilmiyor nedenini. Anlatmafım. Kendileri biraz yılışıktır. Hiç birdey yokmuş gibi gelir oturur masaya yanımda dolanır
0 oy
(1,825 puan) tarafından
Canın gitmek istemiyorsa birisiyle töresini gönder düğün sahibinin, başın ağrımasın hiç :)
0 oy
tarafından
Ben olsam katilirdim,eski eşi de görmezden gelirdim.nihayetinden ileride doğum günü olur, çocukların mezuniyeti olur elbet yanyana geleceksiniz bosver
0 oy
(1,975 puan) tarafından
Gittme ayrı git ne işin var bosanmissn 
0 oy
(844 puan) tarafından
Yalnız gitt illa gitmen gerekiyorsa eski eş işte adı üstünde biraz özen hatta ne kaybettiğini görsün 
0 oy
tarafından
Sana ev almıştı demi bu eski koca :)  o seninle tekrar evlenmeyi düşünüuyo bence baksana karı koca gibi düğüne gidecek hazir:) 
0 oy
(52,188 puan) tarafından
ayri ayri gidin 
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Ben olsam giyinir süslenir giderim kahrından ölsün ne kaybetmiş görsün yapardım:)) ama oralida olmazdım yani
0 oy
tarafından
Ben olsam.gitmem gordukce hatirlarim artik yasadiklarimi.o yuzden 
0 oy
(4,394 puan) tarafından
Kız siz evlenin Bi daha ya bu adam boşandıktan sonra insana döndü heralde önce ev aldı sonra araba alayım dedi beraber düğüne gidelim diyo hani yanlıs anlama sende tam bitiremedin mi sanki misal boşanan çoğu çift çocuk dışında bir araya gelmemeye çalısıyor seninki sana beraber düğüne gitmeyi teklif ediyor o kadar millet demez mi bunlar kesin tekrar Bi araya gelecek baksana bereber gelmişler düğüne bile diye 
0 oy
tarafından

Ben olsam gıderım en guzel halimle gıder  onu da asla umursamam :D kudursun beraber gidecekmiş yok ya bıde merak ettım ne yuzle senle muhatap olabiliyor nıye konusuyo sun boyle konuları cocuklar dısında hıcbısey hakkında konusmam yerınde olsam

0 oy
(7,035 puan) tarafından
Kız ne yüzsüz bu adam hala düşmedi yakandan ne diye onla gidecekmişsin gitme bosver hangi yüzle san agel berbaer gidelim diyorsa oda gideceksen de atla bir taksiye tek git o ayrı gitsin sen ayrı giyin suslen kime ne o gelecek diye hayatından kısma kendini DEĞMEZZZZ

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 388 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Turkiye1234 (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 138 göst.
2 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (536 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 124 göst.
9 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Yigidim_33 (711 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 594 göst.
8 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Yazar gecerim - BANU (13,619 puan) tarafından soruldu

412,983 soru

12,434,051 cevap

45,758 kullanıcı

Kategoriler

...