0 oy
362 göst.
Diğer kategorisinde (51 puan) tarafından
Merhaba

Eşimin kuzeni evlenecek düğünü var 

Bizim düğüne gelmemişti kendisi ama başka düğünlere gitti tek tek..

Eşim birde 5 bin tlik çeyrek alacak :/ eşim hiç birşeye hayır diyemiyor her yere koşuyor iyiliği yüzünden paramız kalmadi.. benim düğünüme gelmeyene ben niye gidiyim

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oo bide taki takacak
tarafından
Sorunlu insanlar . Bi insan neden kızını dışlar
(51 puan) tarafından
Bilmiyorum cehennemden cehenneme düştüm hergun Allah'a yalvarıyorum canımı alsın diye bu cehennemde yaşamak istemiyorum artık yana yana içim kömür oldu.. bıktım bu pis dünyadan birkere olsun yüzüm gülmedi hiç..
tarafından
Bosan sığınma evine git kac cocugun var
(51 puan) tarafından
Sığınma evinde yapamam ben biliyorum kendimi başka insanlarla aynı yerde yasiyamam.. temizlik takıntısı var bende ..çocuğum yok
tarafından
İşin zor gerçekten
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşimin hatrina gitsem bile hediye götürmem.
(51 puan) tarafından
Ya bende giderim ama hediye olayı sinirlendiriyor beni babası takacak zaten sen niye takıyorsun yok ben takacak.bende kalsın iyilik bilmem ne cildirmamak elde değil ben kendime elbise alamıyorum al diyor bana seni düşündüğüm için almıyorum borca girme diye diyorum .. ben sana alma mi diyorum diyor
(3,354 puan) tarafından
Çok düşünürsen o para gidecek yerini buluyor. Öyle diyorsa hiç durma al zaten.
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Eşimin amcası aradı geçen gün oğlunun nişanı varmış davet etti. Şehir dışında ama 4 5 saatlik mesafe. benim nişanıma gelmiş olsalardı giderdim. Amcası biz nişanlanirken çeyrek falan yollamadı. Kaynanamlar gitsin taksın bakalım. Biz ne gideriz ne de takı takmasina izin veririm. 
0 oy
(4,438 puan) tarafından
Kuzeni gelmediyse anasi babasi gelmistir. Zaten genelde boyle seylerde buyuklerin hatrina gidilir. Takiyi da anne baba takar. Ama yine de bi miktar para takilir. Oyle dugune gidip bos bos gelmeyi hoş bulmuyorum ben. 
0 oy
(2,205 puan) tarafından
Benimde en kızdığım şey ama erkekler anlamıyor malesef illa bizden başka birinin söylemesi gerekiyor 
0 oy
(4,952 puan) tarafından
Altın ne alaka ya abi mi kardeş mi kuzen alt tarafı 
(51 puan) tarafından
Öldürsemmi kendimi diye düşünüyorum.. başka çarem yok
(4,952 puan) tarafından
Benim eşim bi kuzenine altın taktı onun sebebide o bize düğünümüzde bekar olmasına rağmen altın takmıştı ondan

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 217 göst.
17 Ağustos 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aysegul&20 (5,570 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 218 göst.
13 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde bebek2020 (676 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 548 göst.
28 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 138 göst.
2 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (536 puan) tarafından soruldu

412,496 soru

12,418,786 cevap

45,124 kullanıcı

Kategoriler

...