0 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde (851 puan) tarafından
Şehirden köye giden bir bebek 25 aylik hava değişiminden muhakkak hasta olur mu kizlar ...istanbuldan karsın bir köyüne. Önümüz kış  uçakla gidicem mecbur kizim asla 18 saat yola durmaz ...hava değişikliği yaşayan bebeklerinize hasta olmasın diye veya hasta olunca neler yaparsınız...mesela köyün içme suyunu mu kullanırsınız bebeğinize de .birde tuvalet eğitimi 2ay oldu alalı hepte yıkıyorum altini .neler yapmalıyım. Var mi böyle benim gibi şehir köy arası gidwn

6 Cevaplar

0 oy
(851 puan) tarafından
Yok mu bilen eden
-Reklam-
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Bayramda İstanbul dan Ankara'ya gittik ertesi günü 2 side hasta oldu Dr götürdüm hava değişimi dedi 
(851 puan) tarafından
Ankara da cok soguk oluyor kış. Ne verdi ilac olarak peki kaç güne toparladı
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Ben dört bucuk aylıkken geçen sene tatile gittik bir şey olmadı. 16 aylıkken gittik ishal ateş kusma diş çıkarma herşeyi yaşadık. Bizde hasta olduk. Doktor sulardan veya güneşten olabilir dedi. Geçen sene gttimizde öksüren insan yoktu. Bu sene herkes kırılıyordu. Ama kışın hç öyle hasta olmadık. Kışdan korkmam ama yazın tedirgin oluyorum. Bakterii mikrop ayırıca camı kapıyı açsan ceyran oluyor.  Kılın karda çıkardım hiç bir şey olmadı.
(851 puan) tarafından
Sagol canm. Ama işte insan korkuyo4 ya
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Canım ben bu 5 ay süre içinde üç şehir degistim Allah in izniyle bişey olmuyor 

Amasya nin sıcağından yaz gelmisti ben gitmeden Amasya ya Ardahan nin kisina giitfik orası Mart ayinda kar kış kiyametti ucurum fark olmasina rağmen elhamdülillah bişey olmadı 
(851 puan) tarafından
Maslalah ya canm kac ayliktj .anne sütü alıyorsa normal
(3,060 puan) tarafından
17 aylıktı sanırım evet anne sütü alıyor onunda etkisi var mıdır bilmiyorum cnm Allah a emanet et Rabbim esirgesin cnm
(851 puan) tarafından
Var canm olmaz mı anne sütü cok korumuştur...Amin canm bakqlim artik ne olacaksa olacak
(3,060 puan) tarafından
Allah a emanet olsn cnm
(851 puan) tarafından
Amin canm sagol
0 oy
(1,056 puan) tarafından
Canım günaydın ben haziran ayında köye gittim eşimin köyüne kayseri cok sert havası olan yer asla kızımı yıkamadım icme suyu aldım ve sıkı giydirdim bunlara dikkat ettim oranın suyuda sert onun için yıkamam kızımı 
(851 puan) tarafından
Tuvalet olarak mı yıkamadan,banyo olarak mı canm .
0 oy
(966 puan) tarafından
Bizde İstanbul'dan Urfa'ya gittik kışın iki hafta kaldık hasta olmadı.O zamanlar 18 aylıkti.
(851 puan) tarafından
Urfa sicak memelekte
(966 puan) tarafından
Yok kız kar yağıyordu.buz gibi soğuk oldu orası da.hatta uçak seferleri iptal olmuştu hatırlar msn bilmem.
(851 puan) tarafından
Analdim canm çok sagol

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 75 göst.
0 oy
1 cevap 69 göst.
3 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 45 göst.
21 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Cngls (899 puan) tarafından soruldu
0 oy