0 oy
52 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (283 puan) tarafından
Merhaba.

Nemli bir iklimi olan yaşadığımız yerden havası kuru olan memleketimize bayram için geldik. Son birkaç gündür de yayladayız. Orta Karadeniz'deyiz. Hava genellikle kuru ve tozlu. Eşimin de benim de daha da önemlisi 11 aylık oğlumun da burnu tıkandı. İşin fenası gelirken yanıma serum fizyolojik almayi unutmuşum, ilçeye gitmeden bulma şansım da yok. Önerebileceğiniz bir çözüm yolu var mı özellikle bebek için? 

Ayrıca oğlum süt ürünleri ve yumurtaya alerjisi olan bir bebek. Süt ürünleri diyetini açtık ama yumurtayı ikimiz da yemiyoruz hâlâ. Yine de buraya geleli egzaması arttı. Burun tıkanıklığı da alerjiden olabilir mi? Alerjinin böyle bir etkisi de oluyor mu?

1 cevap

0 oy
tarafından
Üç gündür aşırı derecede hastayız. Alerjik astımı var eğer ki burnu tikaniyorsa veya akiyorsa anlıyorum ki alerjisi tetikledi gerçi gribal enfeksiyonu olan biri varsa bebeğin alerjisinin tetikleme olasılığı çok yüksek 10 gündür  hafif burun akıntısı vardı oğlumda geçmedi şimdi de ciğerlere indi perişan haldeyiz rabbim yardım etsin size de ihmâl etmeyin ilerlemeden bir hastaneye gidin.
(283 puan) tarafından
Gittik doktora Illiadin damla ve Zyrtec şurup verdi. Kullandınız mı bunlardan daha önce?
Çok çok geçmiş olsun. Allah tez zamanda şifa ve kolaylık versin.
tarafından
Evet burun tıkanıklığı için damla vermiş zytec de alerjik döküntüler için
(283 puan) tarafından
İnşallah şifa olur. Geçmiş olsun tekrar.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 45 göst.
0 oy
10 cevap 195 göst.
0 oy
5 cevap 96 göst.
12 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selin&& (1,272 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.

397,589 soru

11,891,334 cevap

36,009 kullanıcı

...