0 oy
152 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (831 puan) tarafından
Kızlar merhaba 38+3'te Sezeryan doğum yaptım bebek makat geliş olduğu için ve iri olduğu için doktorumuz alalım dedi kakasını yapar Kordon Dolanır zorlanırız dedi Bunun dışında iki tane normal doğumum var genel anestezi ile oldum ama çok zor geçti sürekli aklımda bekleseydim döner miydi ya da makat doğum yapabilir miydim yeterince ısrar etmedim mi Emek vermedim mi gibi düşünceleri ister istemez aklımdan geçiriyorum oturma kalkmak yürümek tam bir işkence resmen yürüdükçe ağlıyorum normal olsaydı bebeğime bakabilirdim diye bilmiyorum lohusa kafasına girdim herhalde bir şey söyleyin bana lütfen bu bebek de zaten 3 kilo 3 kilo 900 gram doğdu

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Allah'ım esirgesin maşallah ... Balım olsaydı doktor yapardı zaten bekleseydin kalp atışı zayiflasaydi daha mı iyi olacaktı elbet geçecek iyi olacaksın azıcık sabır göster bitanem  onun gülüşünü nefesini dinle bak huzur bulursun hepsi zor ben de ilk normal doğumda tam 2 ay bakamadım bebeğime dikişim çöktü yuruyemedim Allah Allah diyerek gidiyordum koltuktan tutarak 25 gün olmuştum ben daha yatak döşek yatıyordum .... Bak bitti gitti 4 yaşında bebeğim sağlıklı oda bende 4 aylık bebişim var istemeden geldi bırakma kendini sen çok güzel bir annesin surda 3 ay da sürse bitecek 2 ayda sen kendine  özen göster bebeğini besle yeter 
(831 puan) tarafından
Allah razı olsun okadar iyi gəldiki bu mesaj...  Hep acaba olacak kafamda bunu atmak istiyorum.  Basta makat dogum yapabilirsin diyen Dr biranda sezeryan önerdi dönmez artık  iri tehlikeye atarız dıye bunla teselli buluyorum
tarafından
Olması gerekeni yapmış maşallah bebegimizinde maşallahı varmis ... Kız zaman hızlı geçiyor bitiyor bak dün daha küçüktü bir gün daha büyüdü sarıl dokusunu parmaklarında hisset o his kalıyor kafasına dokun op bunlar iyi hissettirir seni acı var ama bitecek
-Reklam-
+1 oy
(1,632 puan) tarafından
Demek ki olacağı varmış ve olmuş. Keşke şunu yapsaydım bunu yapsaydim diyerek kendini yorma. Şu saatten sonra zamanı geriye alamazsın canım benim. Kendini yorma bu saçma vesveselerle. Biliyorum yeni doğum yaptın çok zor bir süreçten geçtin ve geciyosun ama kendi sağlığına ve bebeğinin sağlığına odaklan . Rabbim seni ve bebeğini korusun. Sağlıcakla kal...
+1 oy
(2,225 puan) tarafından
Bende 39+6 da sezaryen oldum bende aynı şeyleri düşündüm ama sonradan dedim ki bu ağrı acı ile her gün hastaneye küvez basına gitmek vardı çok şükür biz bebeğimizi aldık eve geldik diye şükrettim 

1 ayda anca toparladım 4 ay oldu bazen hala ağrılarım oluyor bende çok zorlandım zor toparladım 
(831 puan) tarafından
Elhamdülillah bebegim saglıklı zaten riskleri göze alamadığım için oldu..
0 oy
(3 puan) tarafından
15 gün suruyo acin sonra gecicek zaten neyi kafana takiyosunki yeni doğum yaptım bende 3 de sezeryan en fazla 15 gün oda ben 5 günde halı yikiyodum 3 coxuk bakiyodum biraz sabret
(831 puan) tarafından
2 kere normal dogum yapıp hemen ayaklanmış biri için kolay olmuyor :(
0 oy
(1,048 puan) tarafından
Hayırlısı böyleymiş bende 41+1 de muayneye gittim sezeryan oldum 0 sanci vardi nst de cikiyodu 100 de 100 ben hissetmiyodum bile iri bebek kalp atisi dusuyo dediler sezeryan oldum 3600 doğdu şuan 11 aylik oldu bile zaman su gibi akıp gidiyo Allahim sağlıklı ömür versin evlatlariniza 
(831 puan) tarafından
Zorunuza gitmedi mi mesela demediniz mi Baska Dr a gitseydim yapabilirdim.  Bukadar acı çekmezdm..  Dıye
(1,048 puan) tarafından
Ben kendimi hep normal yapicam diye hazırlamıştım o gune kadar her doktor normal dedi ama nst de 100 de 100 sanci çıkınca ben göstermeyince sezeryan da olabilirim heralde diye icimden geçirdim bide soyle ki kardesim 4 kilo bebekle normal yapti ben 3600 kilo bebekle iri bebek diye sezeryan oldum tabi doktor farki var ben seni normal dogurtucam demis normal olmuş ama hayirlisi boyle diyorum cunku ben o hastaneye de gittim yer yok diye baska yere geldim
Benim kendimi sucladigim da soyle oldu emziremedim sutum vardi gogus ucu aldim hemsire emiyo emiyo dedi bende oyle devam etti 300 gram dusmus oyle yogun bakima aldilar yanimda kimse kalmadi kaynanam ben hastayim eltim hamileyim gorumcem çocuğum var falan filam herkes bi bahane buldu en son kardesim 7 aylik bebeğini birakip kaldi 1 gece is yerinden izin alamadi ben yine tek kaldim yani.kendimide sulamamam gerek bilen büyük biri kalsaydi yanimda ben cok rahat sekilde emzirirdim beni.yonlendirirdi en azindan

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 179 göst.
17 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Prensannesi26 (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 75 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 195 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Bal oglum (858 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 113 göst.
20 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Karanliksanri (88 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,124 soru

23,617,137 cevap

306,619 kullanıcı

...