0 oy
253 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Çok sinir oldum ben çocuğuma kizdigimda bana kızıyor kendiside çocuğuma bağırıyor görümcem de sürekli çocuklarıma laf ediyor çok yaramaz söyleniyor ana kız bidaha hiç gitmeyecem 

9 Cevaplar

+2 oy
(3,240 puan) tarafından
Sende dövmezsin annesi bile olsan hakkin yok 
tarafından
Ben dovmuyorum zaten benim demek istediğim o değil sende anlaya anlaya o lafımı anldin
(230 puan) tarafından
Tam da yazacağımı yazmışsın ağzına sağlık
(3,240 puan) tarafından
O lafından sonra diğerleri anlamını yitirdi canım en çok sen değer ver ki çocuğuna önce senden çekinsinler birşey derken
-Reklam-
0 oy
(1,308 puan) tarafından
Sen bagirirsan senden yüz bulup onlar da bağırır önce sen güzel davran cnm 
tarafından
Ben bagirmiyorum ama kiİyor dağıtma  dogitma otur yarazlik yapma diye kiziyorum
(1,308 puan) tarafından
Tamam işte sen kızma güzelce uyar beraber toplayalım annecim de. Bunu yalnızken de yap. Bebek bu ne anlar kizmaktan. Ayrıca dövmeye de hiç hiç hakkın yok
0 oy
(2,704 puan) tarafından
O konuda haklısın da annesı olman dövebılcen anlamına GELMEZ
0 oy
tarafından
Haksız bulduğum tek konu sen de dövemezsin, dövmemelisin. Geri kalan konularda haklısın. Gitmemelisin, ciddi şekilde de uyarmalısın. 
tarafından
Yok ben dovmuyorum zaten lafın gelisi
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Annesi olabilirsin ama dovemezsin onlarda bagiramaz  o fırsatı ona vermem o an orda kıyamet kopar 
0 oy
(2,436 puan) tarafından
O yüzden eşin de sende kimsenin yanında bağırma da kızma çünkü insanlar ondan cesaret alıyor annesi kizabiliosa bende kızarım gibi biri bişey dese cevabını ver susma 
0 oy
(848 puan) tarafından
Sen de dövemezsin, bağıramazsın. Doğurmakla bu dediklerini yapma hakkı kazanmış olmuyorsun. Görüşme bir daha o zaman onlarla. 
0 oy
(9,087 puan) tarafından
dövemesın cocuğu sen hakın yok ama diyer konularda haklısın 
0 oy
tarafından
Kayınvalidem de annemde kızım hata yapinca çok yüksek sesli olmadan kızımı uyarabilirler. Bu benim hoşuma gider, hem şımarık olmaz hemde doğruyu yanlışı bilir sonuçta onlar bizi büyüttü bu yaşa getirdi, çocuğumuza yanlış davranacaklarini düşünmüyorum. Bu kadar kasmayın kendinizi vallahi hayatı siz zorlaştiriyorsunuz

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 471 göst.
3 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde ❤Mehincik❤ (6,680 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 626 göst.
17 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Ozgen (1,036 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 2,410 göst.
6 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,150 soru