Kızlar ev temizligini ne zaman yapmalıyız sizce 35 günüm var sezeryan olacağım 1 2 mart gibi tek başımayım şimdi yapsam geri batar diye düşünüyorum
Ne olur nolmz yap bnce cnm bende gunum çok yaparım dedim 35+5de acil Sezeryana alındım bazen planladgn gibi olmaya biliyor maalesef
Biz şu an 30 haftalığız ben de sezeryan olacağım temizliğim dip köşe bitti şubatın ortaların da elektirik süpürgesi yer silme toz alma yapacağım o kadar
39 gun var benimde basladim yavastan dip kose anca yaparim diye batacaginida sanmiyorum gelen giden fazla olmuyo birde evde fazla kalmiyorum
Bende 34 haftalık oldum. Eğer yardım edicek birisi varsa son hafta olması mantıklı ister istemez batıyo . Yoksa daha çok ağırlaşmadan yavaş yavaş başla canım kendini yormadan . Bende sezeryan olucam büyük ihtimal doktordan gün aldığımda son hafta annem teyzem kuzenim falan gelicek dip bucak 1 günde bitirirlern.
Bende 37 ci haftamda başladım yaptım şuan 38+2 rahatım kirleniyor ya ne kadar yapılsa da
Zor olanları aradan çıkar cnm mesela mutfak dolaplarını fln
Kacinci haftadasın bende 34+1 inm
Benimde 1 ayim kaldı ama hala yapmayı düşünmüyorum 2 hafta sonra yapıcam perdeler yikanicak kayinvalidem ben.gelip yaparım sen Yapma sakin dedi sen günlük işini yap ben gelir camlari siler perdeleri yikar takarim ikramliklar i da hazirlariz dedi onun için dert etmiyorum çok şükür hala agirlasmdim koş deseler kosarım
1,490,356 soru
24,356,939 cevap
346,803 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın