0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından
Kaynanam bebeği beslerken sürekli kendi ellerine bulasan seyleri parmaklarını falan yalıyor yaladıgı elini tekrar çocugun ağzına bir sey vermek için kullanıyor nasıl uyarabilirim

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Deki elma şekeri mi yaliyon 
-Reklam-
0 oy
(12,269 puan) tarafından
Direk söyle bunun söyleme şekli Yok anne bu şekilde verme çocuk mikrop kapar virüsler çoğaldı sen sebep olma de baktın bir daha yapıyor öyle yaptığı anda al anlasın tavrını bir daha yapmaz 
0 oy
(13,611 puan) tarafından
Hemen peçete uzat al anne yalama parmaklarını peçeteye sil de 
(13 puan) tarafından
Onun yerine ben utanıyorum resmen ya dediğin gibi bir dahakine üzülse de kırılsa da uyarcam mecbur valla bıktım uyar uyar bitmiyor yaptıkları
0 oy
tarafından
Çocuk emanet mi bacım? 
(13 puan) tarafından
Haklısın :(
tarafından
Ne çekiniyorsunuz anlamiyorum. Yapma de. Hijyenik olmuyor mikrop bulasacak cocuğa de. Valla çok sabırlısınız. Ortalık hastalık kaynıyor sonra sen üzülürsün sadece.
0 oy
(504 puan) tarafından
Benimkide aynıydı iğrenç 
(13 puan) tarafından
Küçük cocuk gibiler her hareketleri fiyasko ya
(504 puan) tarafından
Vallahi ben söylesemde anlamıyodu bacım ha duvara ha ona bende ondan daha erken davranıp yemeğini yediriyodum suyunu içiriyodum bide benimkinin dişleride takma artık bebeğim büyükte kendi yiyor allahtan bide ona gitmiyor bize gelince git diyo :D bana diyo anne bu gitsin bende yalandan kızıyom :D diyorum anne bu ara 3 yaş sendromuna girmiş huyu değişmiş çok huysuz falan filan:D
(13 puan) tarafından
Benimkininde dişleri takma ya ne desem öbür gün yine aynı birgün laftan anlasın diye bütün bağları koparcam o olacak
(13 puan) tarafından
Oh ohhh bebişiniz cok akıllıyms kendisine zararı dokunan kimse ondan uzak dursun ne iyi :)))

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 548 göst.
28 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 177 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,860 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
0 oy
15 cevap 311 göst.
15 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (742 puan) tarafından soruldu

411,412 soru

12,384,566 cevap

43,436 kullanıcı

Kategoriler

...