Merhaba,
Ben 5 senelik evliyim ve yurtdisindayim. Esim ile evlilik yolunda maddi olarak o kadar savas verdik ki anlatsam konu cok uzar ama bu sure zarfinda ben bayan olarak garsonluk vb. isler yaptigim gbi Hala fabrikada gece bile calisarak eve destek olmaya calisiyorum.Karakterim geregi aileden herhangi bir konuda maddi destek almak bana agir gelir. Bugune kadar iki tarafin ailesinden dugunde bilezik disinda bir lira bile gelmemistir hatta evliligimizin icinde zaman zaman para gondererek belki fazlasi ile geri iade etmisizdir.Ben rutubetli evde 4 sene boyunca oturarak su an oturdugum ev parsini biriktirdim bu arada 30 sene kredi ile alinmis bir ev.
Benim sikintim; Esimin babasi vefat etmis kadina esinden ev ve maas kalmis . Ev Istanbul’da kadin ise diger oglu sebebi ile baska ilde Kira da yasiyor ( diger oglu 27 yasinda ve kendini tanidim taniyali bosta geziyor)
Esimin hayali annesine ev almakti ama annenin istekleri 3+1 yerde merkezi bir mevkide bu ev fiyat olarak 60.000 $ civari sesimi cikarmiyordum. Bu durum bu sene ev sahipleri kiraya zam yapinca ciddilesti. Annesi kira geliri var bankada parasi var ama esim annesine 1 senelik kirayi gondermeyi soylemis ve 1 sene icinde para toparlayip ev alicakmis bana burda kemer daraltmak disinda pek soz kalmiyor.iki ucu b** bir konu cidden huzurum kalmadi .Boyle bir parada yok plan su; kemer daraltma ve kendi kredi cekme?Bu arada 35 yasindayim cocuk yapmak istiyorum ama ekstra bir yukun altina giricek esim isin kotu tarafi icimi acabilecegim kimsem yok aileme acsam kiyametleri kopartirlar . Esimi cidden seviyorum cok iyi bir insan ama gercekten annesine ev almasi sizce maduriyet gidermek mi? 2+1 al diyorum neymis efendim biz gidincede kalirmisiz. Falan filan…
Ya cidden merak ediyorum siz olsaydiniz ne yapardiniz?