0 oy
440 göst.
Diğer kategorisinde (53 puan) tarafından
Mahallede komşularla oturuyoruz oğlum da maç oynuyor 5 yaşında herneyse birden oğlum geldi yanağı kıpkırmızı komşumun oğlu hikmet vurdu batina dedi o da 8 yaşında birden kalktım sen nasıl vuruyorsun oğluma dedim ****** ****** konusmasin dedi ne dedi dedim erkek ya demiş oğlum da ondan vurmuş herneyse çocuğa dedim bir daha dokunmicaksin çocuğuma diye evine gitmiş birden gümbür kop annesi sinir krizi geçirdi 3 kattan aşağı çöp poşetini bize bela okuyor konuşmuyoruz biz annesiyle hiç de sohbetimiz olmadı ama oğlu ana avrat söven biri sadece benim çocuğuma değil herkesin çocuğuna yapıyor oğlumun o yanağını öyle görünce beynimden vurulmasa döndüm çocuğa şuc da bulamıyorum yetiştiren aile yanımdaki komşular da işte onlar belalı demeye başladı ates olsa cürmüm kadar yer yakar dedim ben birileri vursun üzsün diye doğurmadım çocuğumu 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sen naptin anlamadim biraz karışık olmus kadin niye sinir krizi geçirdi ve çöp ne alaka?
(53 puan) tarafından
Ayağa kalktım sen oğluma nasil vurursun dedim ****** ****** konuştu dedi bende şimdi ben sana Bi konuşurum dedim sonra çocuk eve gitti birden bagirislar koptu annesi çocuğa bağırdı bize bela okudu çöpünü de sinirden balkondan atti
tarafından
Simdi anladim
-Reklam-
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Ne insanlar var ya çok üzüldüm. biz kıyamıyoruz evlatlarımıza. Yetiştirme ile alakalı.. Ne diyebiliriz ki.. Allah islah etsin böyle aileleri. 
0 oy
tarafından
Çocuk fln dinlemem bende yapistirirm kimse bkakmasin çocuğun yüzünü kıpkırmızı edecek kadar nasıl vurmuş pişman ederim yaptığına ..herkes alttan aldığı için böyle rahatça dövüyor elalemin çocuğunu 
0 oy
(6,289 puan) tarafından
Cocuk da değil o ana da suç nasıl yetiştirir isen öyle gider yada evde ne görürse onu öğrenir 

Şimdi kendini yirtsin ilerde evlat olarak ona da baş kaldırınca cok vah vah eder
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Çocukların davranışları, konuşmaları ebeveynlerinin aynasıdır 
(53 puan) tarafından
Ya sinirden beynim döndü oğlumu öyle görünce ana avrat sövse dicem ama oğlumun ağzından bir tane küfür çıkmaz cikamaz
(5,123 puan) tarafından
Çok zor ya, biraz daha oynarsa oğlun da oğrenir malesef kötü sozleri
0 oy
tarafından
Çocuğa vuran tabiki sucluda ... Sen nerdeydin 5 yaşındaki çocuğu tek başına dışarı mi gonderdin 
(53 puan) tarafından
Hayır ben de orada oturuyordum sohbet ediyorduk tek başına cikma lüksü tabikide olamaz onlar maç yapıyordu
tarafından
Anladım canım geçmiş olsun
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Sinir oluyorum şöyle insanlara. Bizim mahalle de de var doğurmuş peşpeşe üç tane. Saldım çayıra mevlam kayıra. Mahallenin çocuklarına vurup duruyorlar. Ben de dışarı çıkmıyorum onalr yüzünden. Ellerinde sopa oluyor taş oluyor. Allah korusun. Anası olacak kadında hiç oralı değil. Çocuklar dışarıda oynuyor başlarına bişey gelse haberi olmucak. Pencereden kafasını dışarı çıkarıp bakmıyor evlatları ne halde diye. Çocuklar sefil halde büyüyorlar. Çok yazık ya... 
(53 puan) tarafından
Ama onların ceremesini de bizler çekiyoruz kaç yaşında olursa olsun bir sille vuramaz kimse çocuğuma hele de hiçbir suçu yokken anası da balkondan çöp atıp sinir krizi geçireceğine karşıma çıksın
(1,363 puan) tarafından
Çıkar mı anca evinden bağırır öyleleri...
0 oy
(689 puan) tarafından
Valla canım en iyisini yapmışsın herkesin ki evlatta bizimki degilmi kim bilir nasıl vurmuş ki yanağı kızarmış valla bende ona yapıştırdım bitane benim çocuğuma kimse el  kaldiramaz
(53 puan) tarafından
Yıktım ortalığı yanımda ki komşular da beni tutuyor belalılarmis umurumda olmaz kimsenin ne olduğu
(689 puan) tarafından
Amannn herkez kendi çapında belalı yırtık karıya bak sen

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 147 göst.
9 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Melisakay67474 (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 470 göst.
4 Mart 2023 Diğer kategorisinde 1prensannesii (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 133 göst.
0 oy
17 cevap 875 göst.
22 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Cicikiii (1,303 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,500,565 soru

24,506,377 cevap

358,627 kullanıcı