0 oy
491 göst.
Diğer kategorisinde (1,134 puan) tarafından
Benim halam küçükken hastalık geçirmiş yumurtalıkları alınmış. Çocuğu olmuyor. Ben yeni evlendiğimde kaynanam hep çocuk yapın yapın diye ısrar etti. Bizde hep istemiyoruz dedik halbuki istiyorduk ama belki hemen olmas kimsenin ağzına laf vermek istemedik. Kaynana da babaannemin yanına gitmiş ağzından laf alacak halam kısır mı da çocuğu olmamis yoksa başka bir sorun mu var ben de halama mı çekmişim de 5 ay geçmesine rağmen çocuğum olmamış. Ben bunu duydum fittirdim resmen neyse dedim bir diktora gideyim bir sorun varsa belli olur. Ben muayene olunca eşimi de çağırdılar oda sperm testi verdi onda bir şey çıkmadı bende polikistik çıktı. Ama ağır seviyede değil. 5 10 kilo verirsem çocuğun olur denildi. Dedikleri gibide 5 kilo verdim evliliğimin 6. Ayında hamile kaldım. Şuan 21 aylık bir oğlum var. Neyse kaynanam Gül bize geldiler onla beraber bir akrabaya gittik. evleneli 9 ay olmuş bebek istiyormus ama olmuyir dedi. biz eşimle ikiniz gittik doktora muayene oldum bir sorun çıkmadı sizde bir gidin isterseniz en azından aklınızda soru işaretleri kalmaz dedim. Kaynanam kendi kusurlarınızi erkeğe atmayın erkek kısır mı olurmuş dedi.  Sizin olmuyir suçu oglullarimiza atıyorsunuz dedi. Bende he dedim erkekler ultra insan kime dokunsalar hemen doğurur dedim. Nasılsa insan üstü varlıklar. Bir şey bilmiyon bari milletin içinde konuşma dedim. Sustu ama cahil insanlardan nefret ediyorum. Babaannemin ağzını aradığı zaman ondan tiksinmistim hala ısınamadım 

20 Cevaplar

0 oy
(1,134 puan) tarafından

En İyi Cevap
Bu ne ki daha ben yeni evliyim bizim eve onların bir akrabası geldi. Kadın torununun resmini gösteriyir bak teyzesi kicamna oldu diye kadın gitti evine bana diyor ki gelmiş bana torunuyla hava atıyor. Sanki benim oğlumun si.ki yok onunda olur elbet dedi. Ne kadar fena ve fesat bir insansın dedim kadını resmen kıskanıyorsun kadın gelmiş seninle sevincini paylaşıyor senin derdine bak. Dedim yoo diyor o hava atıyor. Çocuğun havası mı olur dedim.
(6,437 puan) tarafından
Ne diye muhatap oluon ki böylesiyle vallaha hiç konuşmucan konuşup konuşup susacaklar
(7,742 puan) tarafından
Ayyy terbiyesiz ahlaksız kadın midem bulandı
-Reklam-
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Diyecek bir şey bulamadım gerçekten cahalet bitmiyor 
0 oy
tarafından
Ben düşük yaptığım halde bana onu söylüyorlardı kaynanam habire niye yapmıyorsunuz falan halbuki biz istemiyorduk dedim isteseydim olurdu ama biz istemiyoruz
0 oy
tarafından
Ayy salakk ayy *** umm bu yaa
0 oy
tarafından
Boyle kadinlarin yetistirdigi erkek cocuklarina dikkat edin kadin demeye bile dilim varmiyor kendi cinsine hakaret edene ne denir bilemiyorum
0 oy
(29,202 puan) tarafından

Vah vah kaynan hangi devirde yaşıyor 

0 oy
tarafından
Ohh ne güzel cevap vermişsin diline sağlık 
0 oy
(417 puan) tarafından
Gerizekali cahil.....kaynana
0 oy
(4,424 puan) tarafından
Allah hidayet versin inşallah ne diyim de noruyum 
0 oy
(13,709 puan) tarafından
Biz 3 sene istemedik cocuk sorunlarımız vardı kaynanamin aklı gidiyordu ya olmiverirse diye covit çıktı qsi olduk ya kısır yaptıysa bi görsen sen ben lafımı sakinmadigim için bisi diyemiyordu tabi
0 oy
(1,007 puan) tarafından
Ben bile aşırı gıcık oldum kaynanana. Cahilliğinin sınırı yok resmen
0 oy
(7,781 puan) tarafından
Cahil kafalar nedense kadını hedef alırlar her konuda kadın suçlu bi bitmediler.
0 oy
(7,932 puan) tarafından
Hakkaten maksicahilmiş.

Eşinle aran iyiyse sıkıntı yapma he he de geç .Cahile doğruyu anlatmak çok zor valla .Demek kaynananın eşi kısır olsa adamı gözden çıkaracak yerden yere vuracakmış.Allah ıslah etsin böylelerini.Dünya hali hayatta herşey olabilir , kimse kimseyi hor görüp suçlamamalı.

Benim eşim adkerdeyken damar tıkanıklığından ameliyat olmuş  çocuğun olmayabilir demiş GATa daki doktorlar , çok şükür 3yaşında bir oğlum var.Bana bunu eşim doğumdan sonra söyledi.Çocuğumuz olmasa da eşim başımın tacıdır , çünkü beni sevgiye boğdu güzel yüreğini açtı .
0 oy
(12,756 puan) tarafından
Benim esim bile erkek yani kendisi der hep cocuk olaylari cinsel olaylar genelde erkeklerden kaynaklanir ve tedavisi daha zordur diye. Iste bilincli olmak baska birsey canim napacan. Ki esimin bi yumurtaligin kist var ve varikosel var. Bunu ogrendigimizde oglumuz vardi doktor demiski cocugun olmayabilir oda bi oglum var demis :) sunadada 2.ye hamileyim ve 2.denemede oldu. Allah ol derse hersey olur yani
0 oy
(1,781 puan) tarafından
Bu gelinlerin nedir çektiği kaynanalardan oğullarına hiç laf kondurmazlar gelinlerin de ağzına ederler. Bende millet herşeyin lafını ediyor diye hemen bebek istemedim eşim hemen olsun istedi ama en azından bir kaç daha bekleyelim dedim. Herşeye kulp takip dedikodu çıkartmayı seviyolar.
0 oy
tarafından
Yuhhhhh cahilini gördüm de böylesini ilk defa görüyorum 
0 oy
tarafından
Hem cahil hem de ağzı pis bir kaynanan varmış çocuğunu büyütürken kaynananla çok yan yana tutma
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Başlığı görünce çok cahilsin keşke ölsen diyesim geldi:) gerçekten hiç çekilmiyor öyle insanlar ya Allah uzak etsin
0 oy
(13,781 puan) tarafından
Canım takma stres olma değmez böyleleri için. 

Benim ilk kaynanam bunun ust ust ust levelıydı 

Çoçuk olmuyor suç sende diye bin kavga gürültü ayrıldık. Ayrılmişz yıl geçmiş oğlu eve gelmediği gün iş yerıme gidip rezil ederdi düşün . Şimdi çok şükür kızım oldu diyorum suç bende değilmiş senın oğlun kısırmiş diye de işte
0 oy
(848 puan) tarafından
Ne erkeksever bir kadınmış, tapacak neredeyse terbiyesiz zırcahil. Aman görüşme gereği yok böyleleriyle. 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 643 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Karaogluirmak (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 439 göst.
2 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Yoruldum bu hayatan (444 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 324 göst.
15 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ayselaras (275 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 259 göst.
20 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zuhalll (735 puan) tarafından soruldu

409,949 soru

12,325,777 cevap

39,092 kullanıcı

Kategoriler

...