+1 oy
568 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sıcak su dokulmus babam 65 yaşında sağlık ocağına gidip krem surduyormua kantoron yağı al dedim o iyi diye duydum sizce iyi mi deneyen oldumu babama da anlatamıyorum kantoron yağını nasıl olacak bilmiyorum 

32 Cevaplar

0 oy
(12,847 puan) tarafından
Ahh hic bilmiyorum canim ama icim gitti suan valla cok gecmis olsun cok uzuluyorum ya boyle duyunca. Yanlizmi babacigin
tarafından
Evet annemle kendisi var koyde
(12,847 puan) tarafından
Hastaneye goturemezmi kimse saglik ocaginami gitmis sadece
tarafından
Evet canım sağlık ocağına gidiyormuş krem surduruyomus hergub
-Reklam-
0 oy
(2,683 puan) tarafından

İyide neden bir doktora gitmiyo canım benim ayağıma kızgın yağ döküldü bir soğuk bez koyuyorlar ayağın üzerine yarım saat sonra acısını alıyo sonra krem falan sürüyorlar mutlaka doktora gitmesi laızm çok yandıysa 

tarafından
Babamın ayağı yanali bir hafta olmuş nerdeyse doktor çok uzak köyde yok ile gitm sinlazim işte yaşlı anlatamiyosun
(2,683 puan) tarafından
Tüh yaa kız enfeksiyon kalmasın da çok zor olur ozaman çok geçmiş olsun ona kantaron yağı iyi gelir birde doktor bana bebe kremi varya bepanthol ondan verdiydi sadece onu al
tarafından
Ya dur onuda deyim
(2,683 puan) tarafından
Bak düşün benim ki kızgın yağ yanığı birde sadece onu vermişdi valla kız ayağımın üzerine bişey koydu doktor böyle acayip serin bi bez nasılda iyi geldi o bana anlatamam
tarafından
Tamam canimm
0 oy
(706 puan) tarafından
Yanıklara hametan iyi geliyor alsın eczaneden
tarafından
Hametan pişik kremimi
(706 puan) tarafından
Herşeye oluyor heralde mavi bişey ben sakar oldugumdan hep yanıyorum o iyi geliyor bir iki surmeyle
0 oy
(4,374 puan) tarafından
Gecmis olsun cnm bu sıcaklarda maf olur simdi ya
tarafından
Evet canım birde koyde
0 oy
(13,775 puan) tarafından
Silverdin yanık kremi iyi gelir canım kantaron yağı kullanmadım hiç 
tarafından
Silverdinmi canim
(13,775 puan) tarafından
Aynen canim
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Kabtron iyi gelir canim hametan da alabilir
tarafından
Sgaol canim
0 oy
(15,935 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah yumurta yagiii hem acısını alıyor hemde çabucak toparlıyor iz bile kalmıyor 
(15,935 puan) tarafından
Kendileri yapabilir bı tavaya 8-9 tane yumurta kırıp ağzını kapatsın gelip gidi karıştırdın yanıyor yağı çıkıyor mucize gibi bisey inanki geçen sene menemen yaparken bileğime döktüm yaktım çok kötüydü doktorada gittim kremler fayda ediyor evet ama bu yağ mucize gerçekten
tarafından
Yaşlı canım anlamazlar ki
(15,935 puan) tarafından
Sen yapıp goturemezmisinn ?
tarafından
Ben nerdeyim babam nerdee keşke gidebilsem
(15,935 puan) tarafından
Ah canım ya Rabbim şifalar versin inşallah:(
0 oy
tarafından
Silverdin kullansjn
tarafından
Tamam canim
0 oy
tarafından
Canım kanton yağı açık yaraya sürülmez daha da açar gerekli kremi zaten sürüyorlardı s.ocaginda var ise aleo Vera sürsün annen çok geçmiş olsun 
tarafından
Aleo Vera yok ama kantoron iyilestiriyormus öyle okudum
tarafından
Canım açık yaraya sürülmez diye biliyorum ben. Patatesi ve elmayı rendeleyip üzerine koysunlar annem öyle yapardı ilk yandığında da tuz basarlar üzerine ilk dediklerinde saçma gelmişti fakat kızımın eli yndifinda yptim geçti gerçekten
tarafından
Canım herkes çok iyi geliyor diye söylemiş babamın besgun olmuş yakali
0 oy
(29,279 puan) tarafından

Kıyamam çok zor 15 gün çektim 

Krem atacağım sana onların ikisini alsın evde sürsün kurumaya dönünce kantaron yağı kullansın ben öyle düzeldim sıcak su döküldu benim ayagimada çok zor 

tarafından
At canım eczanemi verdi
(29,279 puan) tarafından
Hayır doktor verdi
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Geçmiş olsun, kantaron yağı iyi gelir sen internetten alıp göndersen olmaz mı. Bi de yumurta akı sürülür, benim de kolum yandı kantaronla yumurta akı sürüyorum şu an. 
tarafından
Ben internetten alırım da çok uzağım nasıl gönderim köye araba gitmiyor ki
0 oy
(29,279 puan) tarafından

Bir hafta gittim bunları verdi evdede kullandım  ikisini karıştırıp sürsün silverdinden az birşey furacinden az fazla olacak şekil karıştırıp sürsün bir hafta sonra yatmadan öncede kantaron yağı kullansın çok geçmiş olsun 

image

(29,279 puan) tarafından
Günde iki defa sürsün ayağını yukarda tutsun üstüne basmasin ödem toplar
tarafından
Kız mecbur basiyo iş yapıyor mus suan
(29,279 puan) tarafından
Kız basmasin iylesmez geç iylesir ödem toplar bir kaç gün basmamasi lazim ödem topluyor kan akımı yukarıda olmalı
tarafından
E babama anlatamazsin
(29,279 puan) tarafından
Kendi zorlanır işte Rabbim tez zmaanda şifasını versin
0 oy
(15,796 puan) tarafından
Geçmiş olsun canim. Bende duydum kantoron yaği hem acisini aliyormuş hemde iz birakmiyormuş. Kullanmadim hiç ama arkadaşimdan duydum. Denesin kesinlikle. 
tarafından
İşte canım alsın demi
0 oy
(435 puan) tarafından
Kantaron yağı canim yaniga çok iyi geliyor sıcak demlik devrilmisdi eşimin ayağına düşün daha bir bardak bile icmemisdik öce suya tutu sonra kantoran yağı sürdüm yarım saatda acisinida aldı hiç gabarri kizaeti bile kalmadı çok korkmuş sabah işe nasıl gidecem deye şükür hiç yanmamış gibiydi 
tarafından
Yaa canım sarı kantaron demi fotosunu attım ins alir
(435 puan) tarafından
Evet sarı kontoron yağı benim saf kendimiz yapmisdik gerceyini bulursan daha iyi olur
0 oy
tarafından
Yanıklara kantaron yağı çok iyi geliyor
tarafından
Canım silverdin ve sarı kantaron yağı fotosunu çekip attom
0 oy
(130 puan) tarafından
Benimde annemin ayagina caydanliktaki su dokulmustu kabarmisti hergun hasta eye gidiyodu enjektorden sari birsey dokuyordu sonra onu soydular iz kalmadin diye suan izi yok Allah sifa versin doktora soylesin bunu
tarafından
O işte sarı kantaron
0 oy
(165 puan) tarafından
Benim kardesiminde yüzüne yağ sicramistı kötü olmuştu kantaronla silverdin diye bi yanık kremi kullandı iz bile kalmadı çok iyi geldi
tarafından
Ya bende onları attim
0 oy
tarafından
Doktora neden gitmiyor 
tarafından
Gitmiyor Büşra köyde hastane uzak üşeniyo galiba ne bilim
tarafından
Tüh kötü olmuş yaaa yaşlanınca hastaneye de gitmek istemiyorlar
0 oy
(8,821 puan) tarafından
babamın ayağı yanmıştı ıkısıde tovuk suyundan aşcı kazandan dokulmuştü hatırlamıyom ne kulandı 
tarafından
Ya geçmiş olsun
0 oy
(798 puan) tarafından
Silverdin bide fito krem kızımın eli yandı bi hafta pansumana gittik köyden ilçeye ondan sonra doktor Silverdin bide fito krem verdi onları alsın canım çok iyi geliyor fito uyuşturuyor acısını alıyor silverdin de yaniga iyi geliyor ikisinide beraber kullansın geçmiş olsun bu arada 
tarafından
Sağol canım silverdin fotosunu attım birde kantoron yağı attim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 57 göst.
15 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 211 göst.
13 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gozdekumsal (1,037 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 238 göst.
0 oy
4 cevap 99 göst.

410,703 soru

12,357,828 cevap

41,179 kullanıcı

Kategoriler

...