0 oy
863 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 2 yaşındaki ikizlerimin birini tutturdu zayıf diye zayıf duruyor ama kilosu üst sınırda 96 cm 15 kilo diğer ikizikde 16 buçuk kilo 96 cm aralarında 1 buçuk kilo fark var diğeri daha kilolu duruyor hep ikisini kiyasliyor yada başka çocuklarla .

Bugün çarşıya indiler babamla baktım mama getirmiş Bebelac napicaz bunu dedim eymene vericem çocuk vitamin alsın diyor.

2 yaşındaki çocuk mama ile vitamin alirmi Allah aşkına millet anne sütünden ayırıyor 1 yaşında 2nyasunda zararlı diye annem mama alıyor ne dediysem anlamıyor en sonunda eşimi aradım eşim söyledi geri verin mamayı mama çocuğu değil onunla vitamin alirmi diye. Gerçekten kafayı yedirecek bana dediği dedik hiç laf anlamıyor küçük kardeşim var 11 yaşında diyor biz onu 3 4 yaşına kadar aptamil ile besledik diye övünüyor. Sanıyor ki bizim durumumuz yok o yüzden almıyoruz. 

28 Cevaplar

0 oy
(12,108 puan) tarafından

16.5 olan cok fazla :D benim oglumda 2 yasinda tam 15 kilo olmasi gerektigi gibi yani

-Reklam-
0 oy
tarafından

Valla kaynanamiz aynısını yapsana kesin küserdik:D

Annemde benim uykusuna karışıyor erken yatiriyorsun diye  uyuttugum saatte 9.

O kadar sinir oluyorumki. Valla ne yaparsan yap dinlemiyolar.

tarafından
Yeminle doğru diyorsun yani bazen diyorum Allah erkek kardeşimin karısına sabır versin ben bir şekilde idare ediyorum elin kızı etmez
tarafından
Valla bende aynısını söylüyorum. Kaynanamla annemi kıyaslandığimda annem daha baskın karakter ama annem olduğu için göze gelmiyor.
Annemin karakteri kaynanamda olsaydı çoktan küsmüştüm
0 oy
(3,047 puan) tarafından
Senin çocukların, senin kararın. Annene dur demelisin. Dinlemez falan dersen de dinletene kadar dirayetli olmalisin. 2 yasindaki cocuk yemek yer mama değil. 
0 oy
tarafından
Bosver dinleme kimseyi de anne sütü zararlı diye ayırıyor millet yazmışsın ben mi yanlış okudum
tarafından
Doğru yazdım 2 yaşında ayırıyorlar anne sütünü çünkü zararlı fazlası 2 yaşındaki çocuk ne mama ile beslenir ne anne sütü ile yemek yiyip vitamin alması lazim
tarafından
Aynen memeden kesilme zamanı gelince kesiliyor ama anne sütü zararlı değil canım. Bebeginde iştahsızlık var diye demiş olabilirler kızım da 15 kilo ama 4 ayda 3 kilo verdi iştahsızlık var
0 oy
(337 puan) tarafından
Benim oğlum uç buçuk yasinda 13 kilo
0 oy
(11,120 puan) tarafından

Kızım 11 kilo bnm :'(

0 oy
tarafından
27 aylık kızım 13 buçuk kilo sizinkinin maşallahı var bence :) 
0 oy
(7,615 puan) tarafından
Madem kardeşini Aptamil ile beslemiş size neden Bebelac alıyor (≧▽≦) şaka bir yana benim kızım Kasım'da 3 yaşını doldurcak daha 13.800 gram gayette sağlıkli bir çocuk noluyor yani kilolu olanların başı arşa mi değiyormus boşver takılma 
0 oy
tarafından
Mama ile değil de heyet kemik suyu Sağlıklı beslenme ile çocuk kilo alır
0 oy
(7,793 puan) tarafından
Kız kilosu gayet iyi ama büyüklere laf anlatamazsın maşallah hatta kiloları bayaaa iyi
0 oy
(13,316 puan) tarafından
2 yaşa kadar mama besleyici olur tabi de maşallah ikiz olmasına rağmen çok iyi kiloları. Ama anneanne yüreği işte tosun olsunlar istiyor
0 oy
tarafından
Oğlum 4 yaşını bitirecek 11 kilo
0 oy
tarafından

Beniö oğlum 27aylık 12.5 kilo bile değil daha peki benim oğlanı görse annen be der acaba çok merak ediyorum kayınvalideniz olsa kim bilir neler olacaktı :D ayy hiç sevmiyorum şu çocukların kıyaslanmasını her çocuk ayrıdır benim oğlum ne yparsam yapıyım yemiyo ben hiç bi zaman şişman bi çocuk olsun istemedim 23aya kadarda anne sütü aldı mama alsaydı çok farklı olurdu beniö kayınvalidemde hala çok zayıf diye konuşur ama aldırmıyorum mamada yiyeceğini sanmıyorum bebeğnin hem mama kabızlık ypar kuzum 

0 oy
(2,074 puan) tarafından

2 yasiada ve 10 kilo ah ben ne yapım :(seninkilere maşallah

Anneene kızma lutfen

tarafından
Oy kurban olurum kızmıyorum kuzum sadece mamayı alıştırmak istemiyorum kilo önemli değil sağlıklı olsunlar yeter. Sürekli mama verirsem çocuk yemek yemeyi red eder zaten diğer oğluma zor alistirdim yemeği tekrar aynı şeyleri yasmaak istemiyorum çok zorlanıyorum
tarafından
Benim oğlum da  2 buçuk yaşında 10 kg
0 oy
(736 puan) tarafından
O kadar bos seyler yuzunden ailelerinizin kalbini kırıyorsunuz ki Allah gecinden versin annene bisey olursa diceksin ki neden yaptim neden sacma seyler yüzünden surat astim kızdım nolcakti bir kere icirseydim o mamayi gönlü olsaydi kadinin. Onun icin boyle seylere takilma derim milletin annelerini okuyoruz burda kimisinin torunu umrunda degil kimisinin kendi kizi umrunda degil. Senin ki sadece torununu düşünmüş kendince o kadar. Zaten 2 yaşındaki cocuk mamayi içmez ki tatsiz tuzsu elinin tersiyle ittiriverir. Deneseydin annenin de gönlü olsaydi ondan sonra cocuk içmiyor der bahane eder bidaha denemezdiniz
tarafından
Asla kalp kırma yok kuzum amacım çocukları mamaya alistirmamak sürekli mama verirsek bu sefer çocuk yemek yemeyi red eder onlarin sağlığı için uğraşıyorum kötü bir şekilde dile getirmedim zaten anneme
0 oy
(3,061 puan) tarafından
Masallah seninkilere. Benimki 3 yaşında 15.5 oldu diye seviniyorum 
tarafından
Saol kuzum kilo takıntısı gerçekten Yok bende ilk zamanlarda vardı 2250 doğdular çok takintiliydim o zamanlar ama şuan öyle bir takıntım yok zayıfta olsalar sorun yok yeterki sağlıklı olsunlar gelse anlat işte canım anama
(3,061 puan) tarafından
Zaten bu saatten sonra çocuk derdini söylüyor çok şükür açım diyor ne istediğini söylüyor. Bebekken hep bir kuşku ac mi yetmedi mi falan.
0 oy
(45 puan) tarafından
Bizimki 3.5 yasinda 12 kilo bizim gibi olsalar ne yapacaklar acaba
tarafından
Oturur ağlar herhalde kilo önemli değil sağlıklı olsunlar yeterki ama gelde anlat işte
0 oy
tarafından
Allah'ımmmm eskiler herşeyi çok bildiğini sanıyor ama bilmiyor. 
tarafından
Aynen çok takıntılı asla dinlemedi valla
0 oy
(7,440 puan) tarafından
O degilde 2 yas8nda zaten mama alacagina balik yagi filan alsaymis bari o paraya :))
tarafından
Yani yok mamaya takmış kafayı kuzum çok takıntılı eşimde bende söyledik dinlemedi gönlü olsun napiyim yaptı az önce çocukta yemedi midesi bulandı
(7,440 puan) tarafından
Tövbe ya balik yagi vitamin filan al cok istiyorsan de mama nedir koca cocuga
0 oy
(554 puan) tarafından
Kilosu maşallah o kadar güzel ki. Daha ne istiyor annen. 22 aylık kızım 9.50 kilo

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 178 göst.
21 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Goncagull (1,154 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 518 göst.
2 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Selimin annesi (9,843 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 268 göst.
6 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Ocakk (221 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 813 göst.

404,444 soru

12,116,136 cevap

36,461 kullanıcı

...