0 oy
276 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (61 puan) tarafından
Evde Nescafe var olur mu ki onunla

6 Cevaplar

0 oy
(4,616 puan) tarafından
Olur canım 3 1 arada mi
(61 puan) tarafından
Evet canım
(4,616 puan) tarafından
Ben bir paket 3 1 arada koyuyorum birazcık su kaynatıyorum onda eritiyorum cozduruyorum kahveyi cozdurmezsn sıcak suda şeker erimiyor sonra 1 bardak soğuk süt koyuyorum isteğe bağlı varsa 1 kasik kakolu bir kaşık sade dondurma katıyorum blenderdn geçiriyorum çok lezzetli oluyor
(61 puan) tarafından
Yapayım bakalım ben de :))
-Reklam-
0 oy
(48 puan) tarafından
Kahveyi 2 3 yemek kaşığı sıcak suyla erit sonra soğuk su veya süt ekle biraz buz at olur 
(61 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(339 puan) tarafından
İçtim ama yapılışını bilmiyorum marketten alıyoruz 
0 oy
(32 puan) tarafından
Granül kahveyle oluyor benim blendirim bozuldu küçük Pet şişelerde köpürtuyorum bir bardak için bir tatlı kaşığı kahve isteğe bağlı şekerli seviyorsanız iki tatlı kaşığı şeker az şekerli seviyorsanız bir tatlı kaşığı yeterli oluyor yarım çay bardağından daha az ilik şu koyup kapağını kapatıp çalkaliyorum sonra bardağa yarısina kadar süt koyuyorum ben bi kat tane buz koyuyorum sonra köpürttüğum kahveyi koyuyorum sonra bi kere karıştırıyorum ben böyle yapıyorum canım 
(61 puan) tarafından
Granül kahve aldigimda bunu denicem teşekkür ederim:)
(32 puan) tarafından
Rica ederim canim demeyince deneyimlerini paylaşırsan sevinirim şimdiden afiyet olsun canim
(61 puan) tarafından
Yapınca resim atcam buraya bakkalda varsa bugün de yaparım :)
(32 puan) tarafından
Tmm canim
0 oy
tarafından
Bu ara moda oldu 
(61 puan) tarafından
Evet kahve sevmem de görünüşü güzel bı deneyim dedim eşim seviyo böyle degisij şeyleri
0 oy
(916 puan) tarafından

Süt kahve koy blender ile iyice bı köpürt at içine buzu mis tatlı seviyorsan dondurma Nutella flan ekleyebilirsin çırpma aşamasında ben sade severim 

image

(61 puan) tarafından
Ooo çok güzel afiyet olsun :)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 384 göst.
30 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sengul81 (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 332 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 299 göst.
4 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Elinaa (326 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 174 göst.
14 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,127 soru

23,689,511 cevap

310,826 kullanıcı

...