0 oy
2,285 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar eşimin  istagram da eski  sevgilisini aradığını gördüm ve kadına mesaj attım kocası döndü  şuan. Çok kötü bisey yaptım basım belada :( napacam ben ya 

44 Cevaplar

+1 oy
(299 puan) tarafından
Canım eşin aratmış peki kadının suçu ne haberi bile yok ?
(229 puan) tarafından
Ya hu tamam isim var kesinleşsin o kadın mı değil mi diye
tarafından
Tamam fatma ne istiyosun simdi bizden
(2,282 puan) tarafından
Kusura bakkma Ya Bi sieeeee yada kusura bakkk . Dalganı başka yerde geç.  Tanıyorsun öyle Bi namussuzu ver adını . Yoksa böyle bisey millete iftira atma öyle bir iftira yersin ki ölene kdar aklanamazsin aklını başına al
(482 puan) tarafından
Düşünce mi okuyon nerden biliyorsun mesajını mi yakaladın evlendikten sonra resmini mi gördün
tarafından
Tövbe yarabbim ne okudum lan ben ne olmuş burada :)
-Reklam-
+1 oy
(1,326 puan) tarafından
Ne yapmışsa yapmış kadın eskiden ki sana söylerim demiş dönerse diye haberi bile yokken sırf kadını arası diye kocana soramadigin hesabı kadına sormak nedir senin yüzünden o çocukların yanında karısına birşey yapsa hakmı önce kocan olacak sözde adama hesabını soracaksın milletin karısına değil ki kadının haberi bile yokmuş arattigindan ben olsam o mesajı görsem o kadının yerinde olup iftiradan dava açarım sana sürüm sürüm sürünsün derim kocasına hesap sormaya milletin karısına sarar olmuş 
tarafından
Haklisin bacım
tarafından
Mesajda ne yaziyo kii ne yazdın sen
(1,326 puan) tarafından
Kocamdan uzak dur yazmış
(482 puan) tarafından
Kadının düştüğü duruma bakar misin boşan boşanma kayinbaban hatrina mi duruyorsun simdi aldattiysa ayrılsaydin  Allah bilir kadının evinde ne ateşler yanıyordur belki aldatma falan yok sen onu da yanlış anladın ne olacak şimdi adam gelse önce karisini öldürse sonra kocanı öldürse o zaman görürsün
(1,326 puan) tarafından
Ya bırak kadınla kafayı bozmuş benden ne fazlası var diyip duruyor bunu kocana soracaksın kadına değil ben olsam bu kadını mahkemelerde surundururum iftiradan dolayı
0 oy
(1,744 puan) tarafından
Ne yazdın canım. Aramış derken konuşmuşlar mı yoksa arama yerinden profıl araması mı yapmış 
(1,744 puan) tarafından
Iyı de kadın ne bilsin eskı sevgılısının onun profılıne baktığını . Kadının suçu ne ? İnş sızeen şikayetçi olurlar oyle ıftıra atmak kolay mı
(1,744 puan) tarafından
Ufff sinirlendım ama üzüldüm de sana anlık hata yapmışsın yanlış kısıye yazmışım de kusura bakmayın de sonra her yerden engelle telefon falan
tarafından
Ben sınırlendm.  Ama vicdan yaptım suan
(1,744 puan) tarafından
Tamm engelle gıtsın ama özür de dıle yanlışlık olmuş de
tarafından
Dedi m cevao yok
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Me yaZdın ki neden senin başın belada olsun eşinin başı belada asıl evli kadımı araöasaymış
tarafından
Eşim ben aramadım diyor bende inanamam kadına mesaj attım ya
tarafından
Evet öyle yapmış kesi n
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Esin de aramasaymış 
tarafından
Aramadım diyor
(454 puan) tarafından
Aramada arama kısmında gozukmez
(3,240 puan) tarafından
Aradım der mi bacım
tarafından
Belli ki bisey yapmış ko kayıtlı kalmış
0 oy
tarafından
Eşinin haberi yok mu 
tarafından
Hayır yok evde deyil çünkü
0 oy
(374 puan) tarafından
Ne yazdın ve neden yazdinki
(1,048 puan) tarafından
Olan olmus artik engelle bide profili değiştir ismide degitir baska hesaptan bulamasin yada bi bahane bulup bi sure komple kapatabilirsin en sağlıklısı
tarafından
En kötüsü ne biliyor musun üz:( numaram dan attım mal gibi..
(1,048 puan) tarafından
O zmn cok gecmis olsun adam her türlü ulasir aklima bisey gelmedi valla abi yanlis kişiye attim falan yazsan
(262 puan) tarafından
Ohaa numarası sende napıyor
tarafından
Kadin daha önce konuştu doyirm ya.engellrde kayıtlıydı
0 oy
(7,457 puan) tarafından
Ne yazdın ki
tarafından
Eşimin peşini bırak dedim
0 oy
tarafından
Ne yazmıştın 
(11,694 puan) tarafından
Direk öyle denir mi belki kadın hiç iletişime geçmedi sadece kocan baktı çok yazık vallahi bilmeden iş yapıyorsunuz
tarafından
Aynen  belki kadinin hic sucu yoktu kotu olmus gerçekten
tarafından
Ama yıllar önce aralarında geçen şeyler var :( bilmeden atmam kadın da rahat durmaz mm kocasını ise gönderip benim kocama  mesaj atıyordu.. ya düşünebilir muusjuz ***** karin nerde demişti,,??
(11,694 puan) tarafından
Neyse olan olmuş inşallah eşine sarmazlar
tarafından
Eşini korkut salar iyi olurdu
0 oy
tarafından
Neden kocana hesap sormak yerine kadını aradın ki
tarafından
Dün hesap sordum cevao vermedi .kadin da yıllar önce konuştuk eğer geri dönerse saana söylerim dedi ve 3 çocuklu
tarafından
Yanlış yapmışsın bence
tarafından
Off bilmiyorm
0 oy
tarafından
Kadına neden mesaj atıyorsunuz ki? Kocanla mı konuşmuş da mesaj atma gereği duydun? Adı üstünde eski sevgili. Üstelik eşin aramış kadının haberi bile yok belki. 
tarafından
Daha önce aralarında  a bisey vardı çünkü:(
tarafından
Evliyken mi vardı
tarafından
Malesef cannm
0 oy
(770 puan) tarafından
Aramış mi aratmis mi 
(770 puan) tarafından
Ne yazdın adam ne dedi
tarafından
Kocamdan uzak dur falan
(262 puan) tarafından
İyi de kadinla  adamin arasında evliyken bişey varmış zaten
tarafından
Bu olay 2 yıl önce oldu. Kadin eşime mesajda ***** karim fatma nerde yazmış.. bizde hastanedeydi k  o zamana gördüm ve eve gel3n3 kadar sustum.. evde kıyamet koptu işte.. şimdi de meydana çıkmış bilmiyorm hata mi ettim
(770 puan) tarafından
Haa daha önce sormussa boşver ya o zamanın öcü alınmış olmus
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Arama derken profile bakmak mı yoksa sesli görüntülü arama mı
tarafından
Kadin benden halkalık istesin canm.o yüzünden geçmişte hastanelik oldum ..
(2,608 puan) tarafından
Sen eşine sahip çık bence önce
tarafından
Sahip çıkıyorum ama uzağa gitti acaba bisey mi oldu yine kadını aramış
(2,608 puan) tarafından
Aklında olmasa aynı şeyi yapmaz anladığım kadarıyla daha öncede gündem olmuş bu kadın bellii kocan unutamamış
tarafından
Belli öyle olmuş:(
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Kendi düşen ağlamaz. Bu kadar ıncık cıncık ederseniz adamları olacağı bu. Belki sadece arattı konuşmadı. Durduk yere iki tarafı da Huzursuz ediyorsunuz
(280 puan) tarafından
Kocasi gelse bunlara catsa
tarafından
Kadin da kadın deyil ama .3 çocuklu eşime bulaşıyor napayım sinirden attım
(13,306 puan) tarafından
Önce eşini dizginle bence ya kadın komple suçsuzsa eşi zarar verirse alacağın bedduanın altından kalkamazsın
tarafından
Biliyorm ama eşim bisey yapmadm diyo
(17,480 puan) tarafından
Esim bişey yapmadım mi diyor ne yani bütün suç kadının mi sen kendin demedin mi eşim aratmis diye. Nasıl bu nasıl sevgidir de körü körüne eşinin dediğine inanıyorsun ya kadının suçu yoksa çünkü ondan bir şey görmedin ama eşinin onun aradığını gördün
0 oy
(59 puan) tarafından
Belki kocası değildir seni yanıltmakta istemiş olabilir. Ayrıca kocası görmüş olsa bile sn yanlış bişey yapmadın evliyse evli adamla konuşmasaydı boşver sen evdekine hakim ol en iyisi 
(59 puan) tarafından
Yaz tabi kuzum sıkıntı etme kendine kızında başı belaya girmemiş olur
tarafından
Kızı deyil onun çocuklarını düşünüyorm. Kadin umrumda değil. Çünkü onun yüzünden yuvam yikiliordu
(59 puan) tarafından
O zaman kim ne derse desin iyi yapmışsın boşver
tarafından
Sinirden mesaja atmış olabilirm ama kadın masum deyil
(775 puan) tarafından
Kadının eşinin cevap yazdığını nasıl anlDn peki
0 oy
tarafından
İyi halt yedin yaaa kiz  ne olucak simdi ne yazdin ki
tarafından
Sorma bacı:(  şuan  vicdan yaptım ya bisey yaparsa karısına..
0 oy
(2,204 puan) tarafından

Yanlışlıkla oldu isim benzerliği de :) ne bilim aman salla birşey 

tarafından
Haklisin cnm.adam şuan mesaj attı  kanıtın varmı diyor:(
(2,204 puan) tarafından
Yaa dedim sana :(( neyse üzülme boşver olan oldu, azcık otur sakinleş, ne yazarsa yazsın yanlış oldu de. Engelle engelide asla kaldırma. Unut bugünü git uyu sabah ola hayrola inşallah.
tarafından
Eşim yarın eve  helse napacam ya onu duusnuyorm
(2,204 puan) tarafından
Kadın ararıp eşine söylemez herhalde, söylerse de sen üste çık. Daha önce yaptı mı bilmiyorum ama şüphelendim vs de. İnstadan atmışsın zaten engellediysen birşey olmaz sanmıyorum.
tarafından
Eşim e derim ben atmadım ama kadın dönerse demekki konisyorlar
0 oy
(280 puan) tarafından
Keske yazmasaydın 
tarafından
Evet ama sinirden :(
0 oy
(271 puan) tarafından
Kız kocana hesap sorcağına niye elin karısına yazıyosun sanki kadın senin kocanı aramış. Kadın gitmiş evlenmiş seninki umrunda mı acaba. Niye kadının aile huzurunu bozuyosun yahuuu. 
tarafından
Kadin evli halde eşimle neler yapmış habeirn varmı.
(271 puan) tarafından
Burda yazdığın kadarı için yazdım canım ben. Eğer diğer türlüsü ise senin niye başın belada olsun ki onun başı belada :D şimdi o düşünsün :)))
0 oy
(274 puan) tarafından
Hesap sorulacak kişi varsa oda kocan! Kadının ne suçu var bu durumda. Oldu ya benim eski sevgilim bana baksin kalksın karısı bana mesaj atsın sonrada benim kocam o mesajı görsün resmen güven sarsılma sebebi eyvah eyvah hemen özür mesajı at bence sen o kadına 
tarafından
Bisey bilmiyon bacı... kadin evli halde eşimle konuşmuş daha önce ortaya çıkar dim
(274 puan) tarafından
Sonuçta bunu tek başına yapmamış kocanla yapmış ortaya çıkardın da neye yaradı bak kocan yine ismini aratmış

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 121 göst.
1 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 396 göst.
1 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ikra ece (497 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,322 göst.
23 Mart 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aydin deniz (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 256 göst.
2 Şubat 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Fikose24 (102 puan) tarafından soruldu

412,824 soru

12,428,966 cevap

45,596 kullanıcı

Kategoriler

...