0 oy
273 göst.
Diğer kategorisinde (368 puan) tarafından
Esim horluyor. Kızım 1 yasnda esim horladıkça kızım yatakta dönüp mızıldıyor sonrada aglıyor. Esıme horlama diyorum 10 dk sonra yine horluyor. Bıde cok sesli horulduyo. Kızımı zor uyutuyorum. Ama uyanıyor bu yuzden esim nefes alması bile cok sesli. Offf napcam ben arada kaldım. 

21 Cevaplar

+1 oy
(4,386 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
"Eşime horlama" diyorum kısmına istemsiz güldüm açıkçası  ☺. onun elinde olan birşey degil ki
-Reklam-
0 oy
(437 puan) tarafından
Aynı sorun bizdede var ama ben ikna ettim yarın sabah doktora gidiyoruz yeter uykularımm ziyan cocuk oldu iyce bitiğim allah yardımcımız olsun
tarafından
Horlamaya çare bulan doktor henüz görmedim :)
(437 puan) tarafından
Umarım ilk olur :)) yoksa bir ömur uykusuz kalacağım sanırımmm :))
tarafından
Hahaha alışırsın merak etme ben alıştım 18 senedir dinliyorum çünkü :)
0 oy
(1,171 puan) tarafından
Bende de aynı durum var burnu tıkalı ameliyat edilecek inşallah düzelir. Çok üzülüyorum eşim hiç nefes alamıyor ameliyat olsaydı bi.

Belki senin eşinin de bir sıkıntısı vardır
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Ben careyı ayrı ytmakta buldum;) ynı horlamaz ama nefes lçalışı dönmesi fılan cok hareketlı seslı kızımda cıtnsesıne uyanır o yuzden ayırdım yoksa valla bugazına yapısacam bı gğn:)
(9,238 puan) tarafından
Aynı ben
0 oy
(4,147 puan) tarafından
Gün içinde çok yoruluyorsa ister istemez horluyordur yada bir sıkıntısı vardır doktora gitsin 
0 oy
(213 puan) tarafından
Şuan aynını yaşıyoruz canım oğlum sağ tarafım da eşim sol tarfim da horul horul horluyo o horladikca oğlum kiprasiyor 1 yaşında benim ki de düz yatınca daha çok horluyo dürtüyom bnde yan yat diye biraz kesiliyor yan yatınca bazen de uyanmiyor ya ağzının üstüne şap diye vuruyom cimcikliyom yine uyanmiyor çok derin uykusu sinir oluyorum uyuyamıyorum sesinden ayrı da yatamıyorm korkuyorum içeri gidim diyo da
0 oy
(3,253 puan) tarafından
Benim esim hic horlamaz ama babam horlar Allah anneme sabir versin oteki odaya ses gelir :)
0 oy
tarafından
Doktora gidebilirsiniz. 
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Doktora gidebilir belki Burnunda et falan vardır benim eşimde öyle çok sesli nefes alır
0 oy
(3,247 puan) tarafından
Ben kafasına bı vuruyom susuyor :D
0 oy
tarafından
Burun bandı alın birde nane yağı al yastığına damlat
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Suan 04.10 ve horlama sesine uyandım doktokra gittik bişey çıkmadı kızım 1 yasında uyandırıyor ses onu en son kesecek burnunu
0 oy
(2,856 puan) tarafından
Valla bizde de var uyanık oldum mu donderiyorum. Eşim diyo asker miyim ben donderiyorsun habire ☺️☺️☺️
0 oy
(657 puan) tarafından
Eşin bir doktora gitsin. Geniz eti vardır veya başka bir sıkıntısı. 
0 oy
(9,947 puan) tarafından
Aynısı bendede var benimki horlamiyo kükrüyo 
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Napsın kız bilerek mi yapıyor sanki bebeğinin odasını ayır bence 
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Sana bir anımı hatırlatayım yeni evliyiz seste yatamam esimde horluyor sabah 5.6 ayaktayim en sknunda kaldirdim onu yatamiyorum dedim bir bozuldu bizimki konusmadi benimle erkekler daha cok nazli tripte atiyolar alistim artik ninni gibi geliyor valla .ddd
0 oy
tarafından
Aynı seyi bende düşünüyorum şimdiden. Ben bekarken asla horlayan birinin yanına yatamazdım ama şimdi alıştım yine de :)) ama kızım doğunca çok zor olucak eminim. Ama o da ne yapsın yoruluyor iş yerinde 
0 oy
tarafından
Bende aynı durumdayım. Eşim horluyo uyandırıyordum sırt üstü yatma diye biraz sonra tekrar aynı şey onu uyandırıyorum kızı uyutmaya çalışıyorum. Sabaha kadar bir girdaba giriyorum ki Allah yardım etsin.

Kulak Burun Boğaz a randevu aldım inşallah o gün gidebilir valla tedavisi varsa olsun bende rahatlayayim
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Geniz eti ve ya uyku abnesi varsa elinde olmaz ki

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 202 göst.
0 oy
12 cevap 398 göst.
0 oy
7 cevap 220 göst.
25 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 273 göst.
4 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu

408,596 soru

12,277,550 cevap

37,794 kullanıcı

Kategoriler

...