0 oy
2,055 göst.
Diğer kategorisinde (184 puan) tarafından
Suphelendigim birisi var ama emin olamıyorum kizlar üzerinden de zaman geçti ben bu kişi ile açık açık konuşayım mı gerçi itiraf edecek hali yok ama ne yapacağımı şaşırdım detaylı düşündükçe çalındığı gün bile ortada ve o gün evime sadece o kişi geldi ve sürekli benden çıkmayan kadın doğum yaptım 5 ay oldu 3 kere ya geldi ya gelmedi ben simdi napayim 

26 Cevaplar

0 oy
(2,704 puan) tarafından
Ablamın basına geldı yenı tasınan genc bır gelın kocası asker ablamda komsu tayfalarının ıcıne almş sıkılmasn takılsın bızle dıye mantı yaptıkları gun ablam hamurla ugraşacagı ıcın cıkarmş masaya koymş calmş kucuk bı yer oldu ıcın ertesı gün kuyumcuları gezıp tarıf edıp oyle bı takılarn bozdurulup bozdurulmadını soruyo oda genc bı bayan bozdurdu elındede kucuk bıcocuk vardı dıyo ablam emın oluyo polıs fılan cagarmadı esı duymadın utanmasın dedı ama komsulara soylemıs rezıl etmıs kız sımdı kımseye cıkmaz kımseye gidemez cocuklarda ıcerde haps oldu yazık
(184 puan) tarafından
Surekli alışveriş yaptığı kuyumcuya sormak aklıma geldi aslında acaba gidip oraya mi bozdurup diye ama kuyumcu hatırlar mi bilemedim bir de kamera kayıtları varsa tamam zaten
(2,704 puan) tarafından
Sureklı gittigi yer kadını tarıf edıp altnlarıda tarıf edersen bılır bence konu hırsızlık olunca kayıtları bıle gösterır
(184 puan) tarafından
Zaten kolyenin görsel resmi var bende isimli kolye bir de kızlarımınki hatırlama ihtimali yüksek olabilir
-Reklam-
0 oy
tarafından
İş işten geçmiş geçmiş olsun ..... 1 altınları koyduğunuz odanın kapısı kitli olsun ... İki eğer kitlemiyorsaniz açılınca ses yapan bir yerde ulaşımı zor yerlerde olsun ... 3 yabancı insanlar yada aile fertleri harici oturma odası mutfak harici hiç bir odanıza girmeye müsade etmeyin
(184 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım kesinlikle haklısın bende girmem çocuklarıma da sıkı sıkı tembih ederim kimsenin yatak odasına sakın girmeyin diye bu kadın da cocuklari da nasıl yetişmiş anlamıyorum hatta kendi kızlarımi kaz kere uyardım sakin o kizlar ben yatak odasında uzanırken gelmesinler ayıp denen bisey var orası benim özel.odam diye
tarafından
Ben ister alinsinlar kussunler söylerim ki genelde kapısını kapatırım çünkü altinimda yoksa özel bir oda  bilmiyorum bakılıp incelenmemeli bence ki girmek asla olmaz .... Sınırlar olmalı  evde gerekirse kilitlenmeli anahtarı yoksa kilit değiştirip anahtar alirim
0 oy
(12,272 puan) tarafından
Evine çağır sahte altın al diğer altınlar nerde ise oraya koy kamera da koy alırsa diğeri de buradaydı demek ki sen yerini biliyorsun de 

Ve evinde iken sıkıştır aileni de çağır bacıların varsa bir saç baş yolma operasyonu yapın  akillansin
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Vallaha yanlış anlamada altın bu miktarı nedir bilemiyorum ama hangi gün farkettiysem evine giderdim alırdım geri eminsem hiç affetmezdim senin çok zman geçmiş ya sattysa nasıl ispat edeceksin 
0 oy
tarafından
Sen o gelince deki benim altinlarimi calana sidik baglama buyusu yaptircam sidikligi patlayip ölcek de hocayla konustum de 3 gunde altinlarım gelmesse yaptircam felan de kandir  gözü korksun belki getirir ne diyeyim ya
0 oy
(59 puan) tarafından

Benimde 30 bin TL lik altınların çalındı kimin aldığı bariz ortada ama delil olmadığı için bişey diyemiyoruz Rabbim hayrını göstermesin inşallah onlara seni çok iyi anlıyorum çok zor bı durum :(

(184 puan) tarafından
Aynen canım zaten hayiir gelmez çalıntı maldan

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 1,606 göst.
8 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Mevah (1,994 puan) tarafından soruldu
+1 oy
38 cevap 5,626 göst.
3 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kbensglsm (787 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 279 göst.
9 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Burcu1234 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 984 göst.
22 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Ahmet Eren'in Annesi (145 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,815 soru

24,436,059 cevap

352,892 kullanıcı

...