Kizceler malum bebislerden firsat bulup su bile icemedgimiz gunler oluyor ama ben bakim yapmak,istiyorum onerileriniz varmi özelikle.yuz sivilce cikti 3 4 tane kozmetik üründe kullanamiyorm bide sac bas her gun yaoarmsnz makyaj,falan,bakimli anneler ses verin motive olsun hepimize ben bugun suslenym dedm sacimi yapmaya usendim zaten dokuluo hic icomden glmio kisa kestrdim uzundu baya duzlestrcektm vazgectm az bi makyj yaptm ustumede ne bukrsam gecirdim suslu giyonmek istyorm uada degisik takilar fln bazen hic gozum yemior sizdede oyle oluyormu varim yogum bebise adadim onun yemegi ustu basi kendime kiuafet almiorm ...
kas biyigimi bile dün aldım aynaya bakmadığım için tesadüf gördüm belgrad ormanı olmuşum resmen anca yapabildim bacak desen aynı duruyor hiç oralara girmeyelim
bakim mi oda neydi tuvalete girdim kapida beklediler
mahmut abi gibiyim en son jilete vurdum bacaklarımı hangi ara agda yapicam esimin tras mskinesiylede bıyıklarımimi kessem acaba :)))
annelik iste kendinden geçiyor insan
Besigini sallarken biyigimi aliyorm
Hergun saçımı yaparım, evdeysem hafif süslenirim, güzel kıyafetler giyerim cilt maskeleri yaparım. Vücut için de zaten epilasyona gidiyorum. Öyle işte
Hem makineyi bacağıma vuruyorum hem pişt pişt diye oynuyrm
Kas bıyık kıl oldum olasi tahammülüm yok o yuzden onlara bir sekil firsat buluyorum gerekirse uykusuz bile kalıyorum gunluk hayattimda çok fazla makyaj yapmam zaten goz kalemi rimel yani maske hic yapmam her hangi bir sıkıntısı yok cildimin zaten her gece yatmadan diş fircala yuzumu once bebe sampuaniyla yikayip sonra kremliyorum mis saclarim rapunzel ama açamıyorum çünkü oğlum sac gördü mü dayanamayip acayip yoluyor oğlumdan once sadece ütü ve yemek yaparken saçımı toplardım oysaki
Bazen pijamamla günü bitirdiğim alıyor saçımı tararsam kendimi bakımlı hessidiyorum. Özellikle bunyoya girmek bir mucize oluyor. Kaşım ve saçımı boyamam lazım bunun dışında ağda vaktim geldi geçti. Benim ikizlerim var annemle bakıyoruz yemek çamaşır falan yine annem,yapğyor. Ancak eşimin e de olduğu zamanlar kendim için birşeyler yapabiliyorum çühkü o esnada eşimle annem bakıyor bebişlere
403,970 soru
12,101,686 cevap
36,416 kullanıcı