Özet anlatabildgm kdr anlatiyim. Benim annemle babam bn 4,5 yaşındayken ayrılmışlar. 3 amcam 1 halam var hiç biri arkamda durmadı bakmadı arayıp sormadı sadece halamın yanına giderdim evlenince onlada küstük kavga ettik. Babamda hiç arayıp sormadı bir kere sarilmisligi opmuslugu yoktur.. neyse bugün büyük amcam oturduğum köye gelms kayinpedrmle kahveye oturmuşlar amcam beni kötülemiş hep evlenince gelmedi ben düğününe geldm kapıma gelmedi demiş ben ona bayramda seyranda para verirdim bi kere ağlıyordu teli bozulmuş götürüp tel aldım konturunude aldm falan demiş sictigim bokun ayağına gitmem demiş bide selam söylemiş bu dediklerimi tuğbaya ilet demiş. Benim evlenelim 7 yıl oldu 1 kere aradı kızının düğünü için gitmedim. Kayinpederm amcanın selami var dedi şaşırdım ne amcası amcam yok bnm ddm bunları anlatti cnm sıkıldı o kadar yapmicakmi baba yarisi yillar sonra yaptigini yuzume mi vuruyo dedim. karnıma vurdu bide hamileyim kasigim falan agridi. Baba anlatma bidaha getirme onlardan laf dedim kayinpedrm boşver senin arkanda biz varız ben varım kocam var kıyamam sana ağlama deyince dayanamadm ağladım. 4,5 yaşından beri yasadiklarim canlandı gözümde hep o amca yüzünden. Annem 3 evlilik yaptı kaç kişiye baba dedim düzenim yoktu hiç kaç okul degistrdm çok zor günler geçirdim hepsi aklıma geldi moralim çok bozuldu:((((((( kayınpederim esim arkamda sagolsunlar mutluyum burda..