0 oy
415 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (248 puan) tarafından
Kalkmiş benım pantolonun gomlegım nıye utulu degıl dun kurudu koydum bugun de utu yapcam bir abartıyor herseyi boyle bos yere kavga cıkarmak ıcın sankı elinden ne gelıyor sa yapıyor kendini bı bogg sanıyor boya degmiş pantolonu na camasır makine cıkaramıs ıslak mendil cıkarıcak daha malca boyle hareket her seferin de kavga etmekten yoruldum burnuma kadar geldi 

8 Cevaplar

0 oy
(236 puan) tarafından
Benim adamda öyle yapıyordu hiç umursamadım öğrendi artık makineyi çalıştırıyor kendi iş kıyafetlerini çıkartıp seriyor sokuklerini bile dikmiyorum valla kendisi dikiyor vermeyin şu adamlara bu kadar cesaret 
-Reklam-
0 oy
(1,304 puan) tarafından
Ayyy bnmki de bu sabah neden tişörtün yakasının ütüsü güzel değil diye söylendi. Ki iki defa geçmiştim üstünden ama bir hafta oldu utuleyeli bekleye bekleye ütüsü gitmis herhalde yakasının. Söylene söylene gitti sinir oldum kendisi hayatında eline ütü almamış 
(248 puan) tarafından
Walla bıraksam ac kalır ya ewde kokar ama
0 oy
(2,090 puan) tarafından
Eşinize bu kadar çirkin kelimeleri kullanmanıza takıldım...
0 oy
tarafından
Şaşkınlıkla okuyorum yapıyoruz diye basımıza patronluk taslamaları degıl ınsanca tesekkur etmeleri rıca etmeleri gerekir sukur kı esım boyle bırı yanı nasıl sakın kalıyorsunuz anlamıyorum fırlat suratına al kendın yap cok bılıyosan elın g*tune mı kaçtı de bıdaha da elleme
tarafından
tabiki ınsanca rıca etmeli ütü nıye bozuldu
(248 puan) tarafından
Anlamadım yapıyordu bı kolu kaldı suyu azdı su koydum bırdaha calişmadi
tarafından
Ütü bıle sinirlenmiş eşine al yapmıyorum daha kadına ne bagırıyon demıs :D
(248 puan) tarafından
;) allah senı :) sen beni guldur dun allah ta senı guldur sun
tarafından
:) hep gul ınsallah canım
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Aranızda saygı kalmamıs csnm sevgıde coktan yok olmş halıyle bosanmaya yer arıyosunz bellıkı bırbırınızı yıpratmayın
(248 puan) tarafından
Bana da oyle gelıyor cunku hıc hayatımız yok komusmamız bile birsey uzerı kavga yada ıste ıhtayc onu al iste bunu utule falan 2 bucuk yıllık ewlıyım daha
0 oy
(302 puan) tarafından

Bekarken... İçinde yaşayan adamlar evlenince kraliyet ailesinden gelmiş gibi davranıyorlar anaları bişey bilmez karılarından en iyisini beklerler (senin kocanın durumu nedir. Bilmiyorum ama genelde öyle şimdi şurda bende sinirlendim) :getlost:

(248 puan) tarafından
Ya anası ewden kovar gelıp bana aglayan ınsan dır kendini annesi herseyi zehir eder ewe gitmez dı sımdı kendini anası gıbı herseyden birsey cıkarıp kavga ediyor
(302 puan) tarafından
Ay Allahım yardımcın olsun nedir bu kocalardan çekeceğimiz
(248 puan) tarafından
Bilmiyorum kı ya aha buramda ınan kuzum bazı kadınlar cok sanslı walla
(302 puan) tarafından
Aynen öyle onları görünce imreniyorum benden kötüleri görünce hamd ediyorum yinede depresyona giriyorum :) :) :) annede nenelerimde şans yok ki bende ne arasın
0 oy
(3,638 puan) tarafından
Eşim hakkında burada böyle konuştuğuna göre aranızda pek saygı kalmamış gibi umarım yanılıyorumdur. Saygı olmadığı zaman da sevgi yavaş yavaş tükeniyor. Ya da sevgi yok diye saygı bitiyor. 
0 oy
(13,860 puan) tarafından
Canım benim onu her erkek yapar. Erkekler duz mantıktır . Benimki de hiç bi şeye karışmaz iyidir hoştur kıyafeti utulu askıda olmasın çorabı kulotu çekmecede yerınde olmasın gör afra tafra yı

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 545 göst.
0 oy
17 cevap 1,154 göst.
19 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
+1 oy
28 cevap 766 göst.
11 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,540 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 235 göst.
15 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sarioglusumm (209 puan) tarafından soruldu

410,762 soru

12,360,128 cevap

41,419 kullanıcı

Kategoriler

...