Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Burda çok okuduğum bir konu izin almak vermek hakkında
0
oy
353
göst.
2 Eylül 2022
Diğer
kategorisinde
Sorgu sual
(
598
puan)
tarafından
soruldu
Siz bir yere giderken düğün nişan nikah konser gezme akraba ziyareti vs izin alıyor musunuz? Veya eşiniz sizden izin istiyor mu? Biz ikimiz de izin almıyoruz sadece haber veririz mesela dün burda manga konseri vardı beraber gidelim dedim sonrasında eşimin başka bir işi çıktı ben gidiyorum diye haber verdim oğlumla çıktım gittim. Eşim kendi akrabalarının düğünü olduğunda bana sorar gelmek ister misin diye eğer çok yakınıysa zaten gitmemi ister ben de eşimi yalnız bırakmam ama değilse de gidip gitmemek bana kalmış sonrasında kendisi isterse gidebilir. Biz sadece şehir dışına çıkışlarda sorarız gideyim mi diye onda da problem etmeyiz çok fazla. Eşimle şu an maddi açılardan problemimiz var hâlâ küs olduğum konular bile var ama asla birbirimizin hayatını kısıtlamak engellemek gibi bi felsefemiz yok. Sonuçta evlendik diye birbirimizin sahibi değiliz ya kısıtlamak evde kalmaya zorlamak gibi şartlarımız yok. Tabi biz bu aşamaya gelmek için çok yol kat ettik eşim ilk zamanlar eve dama girmezdi ama benim gezmeme de karışırdı sonra alıştı yavaş yavaş
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
14
Cevaplar
+3
oy
2 Eylül 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
İzin almam, izin de vermem, koca koca insanlariz herkes ne yapacagini bilecek yaşta.
Ama bilgi veririm, fikir sorarim, bana da haber verilsin isterim. Tek basina da hareket etmem.
İkisi farkli seyler.
İzin olayi bana cok cocukca geliyor acikcasi.
2 Eylül 2022
Sorgu sual
(
598
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen biz de böyleyiz bi yere gittiğinde haberim olsun yeterli
2 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Yanii... Bana durust olsun bileyim tamam. Nereye gidecegini bilecek olgunluga sahip cok sukur. Ben onun ebeveyni degilim o da benim degil.
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+1
oy
2 Eylül 2022
Serpilcimmm
(
453
puan)
tarafından
cevaplandı
Bahsettigin postu az önce bende görüp yorum yaptım ama izin almaktan kasıt eşinle nerde napicani paylasmaksa sorun yok çokta kopmamak lazım bence öyle arayıp ben şuraya gidiyorum değil de ben şuraya gitsem mi demekte sakınca yok bence aynı şey esim içinde geçerli oyle her yere kafasına estiği gibi gitmemeli sonucta evli ve bunun sorumlulugunu taşımalı izin almakla birbirinize saygı göstermek bir değil
Bunlar benim fikrim sonucta kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez
2 Eylül 2022
Betiz
(
6,437
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle haber versin o zman Kıbrıs'a tatile gitsin arkadaşlarıyla
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Eylül 2022
Cyln76
(
620
puan)
tarafından
cevaplandı
Nerde o günler kıyamet koparır evden iki üç ayda bir babamlar a giderim başka yere gidemiyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Eylül 2022
-anne-
(
14,254
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben de eşim de keyfiye gezmeyi sevmiyoruz yani boş geliyor sıkılıyoruz ama tabiki gidilmesi gereken yerlere gideriz izin almak değil dediğin gibi haber vermek ben bi annemlere gidiyorum zaten annemlere gidiyom derim annemle çarşıya çıksak onu da söyleme gereği duymam ihtiyacı olan bisi var mi sorarım o kadar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Eylül 2022
fatmagulll.
(
627
puan)
tarafından
cevaplandı
izin alıp vermek değil değil bizimki biraz farklı o gideceği yeri bana söyler bende tabi git hayatım kafanı dağıt derim bunaldın zaten vs. derim ben pek bi yere gitmem kesin gitmem gereken yere de hayatım buraya gitmem lazım derim tamam der kararsız olduğum zaman yada gündelik komşuna da gidecek olsam ona sorarım gideyim mi diye o da duruma göre cevap verir giderim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Eylül 2022
geldimikapaksesiii..
(
9,622
puan)
tarafından
cevaplandı
İzin almak vermek yok bizde,sadece haber veririz birbirimize
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Eylül 2022
Tugbaank
(
349
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben direk gidiyorum derim oda der tek iyi huyu bu sanırım gidip gelmeme karismaz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Eylül 2022
Zhrahmt
(
1,571
puan)
tarafından
cevaplandı
Mevzu izin almak degil eşler birbirlerinin nerde olduğunu bilmeli
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Eylül 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Ya eşim ve ben birbirimize sorarız mesela eşim Sence gitsem mi oraya diye sorar ya da ben de ne dersin gideyim mi derim Yani ama bunu her şeyde demeyiz Gerekli yerlerde sorarız
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Eylül 2022
Zenit
(
3,486
puan)
tarafından
cevaplandı
Birbirimize sormadan iş yapmayız. Haberin olsun deyip çıkıp gitmem o da yapmaz öyle bişey. Kısıtlamak ya da sahibi olmak filan değil bence bu, çok doğal. Eşimin rahatsız olacağını bilsem gitmem kendisi git dese bile, ondan da aynı hassasiyeti beklerim. Evlendik aynı hayatı paylaşıyoruz bekar gibi başına buyruk hareket edemem. Durduk yere birbirimizin isteklerine karşı çıkıp mani de olmayız zaten. Karşılıklı saygı ve anlayışla izin almak vermekle bi sorunum yok, çocuğun anne babasından izin alması gibi bişey değil bu.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Eylül 2022
Fatma67
(
286
puan)
tarafından
cevaplandı
Izin almak degil dediginiz gibi nerde oldugumu nereye gittigimden haberi olsun isterim ayni sekilde bende haberim olsun isterim yoksa hayir gidemezsin yada gidebilirmiyim diye izin almak yada vermek bana gore de değil zaten esler birbirini tanidiktan sonra arada sorun olmaz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Eylül 2022
Cansu07
(
8,331
puan)
tarafından
cevaplandı
Bizde aynıyız. İzin almak vermek çok saçma geliyor bize. Eşim de bende haber veririz birbirimize. Ama mesela annem gel kal der ben eşime derim annem böyle diyor gitsem mi yani gidebilir miyim değil gitsem mi diyorum. O da genelde gitme bence ya der :D ee zaten annem bana yakın haftada 2 kez görüyorum ondan kalmamı gerektirecek bir durum olmuyor.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Eylül 2022
28.08.PAPATYAMM
(
2,705
puan)
tarafından
cevaplandı
Izın almak degıl ama asla habersız bı yere gitmem oda gitmez gidemezde zaten nerde oldugunu bıleyım nerden ulaşacagımı bılryım habersız ısı sevmem helekı sonradan duyarsam kıyamet kopar:)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Eylül 2022
Esrat
(
9,235
puan)
tarafından
cevaplandı
Gidebilir miyim yapabilir miyim değil haberdar etmek mesele
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
2
cevap
88
göst.
Doğum sonrası 6ay ücretsiz izin vermek zorunda mı isyeri
15 Haziran 2022
Diğer
kategorisinde
Hillll
(
606
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
17
cevap
700
göst.
Anneler bi konu hakkinda bilgi vermek istiyorum haddimolmayarak
17 Ocak 2019
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Taze anne
(
25
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
2
cevap
202
göst.
Hayatımda Okuduğum En Anlamlı Yazı Neden Bu Kadar Etkileyici?
28 Kasım 2024
Diğer
kategorisinde
curious
(
1,132
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
1
cevap
74
göst.
Oğluma Okuduğum Dualar: Sizlerin Önerileri Neler?
29 Ekim 2024
Diğer
kategorisinde
Mucizemm233
(
1,080
puan)
tarafından
soruldu
Kategoriler
Tüm kategoriler
Ürün İncelemeleri