0 oy
1,330 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (15 puan) tarafından
Biz kayinvalidemlerle birlikte yasiyoruz dun alisveris yaptik geldik iste cocuga biraz abur cubur ev ihtiyaci vs bugun gorumcem geldi cocuklar birlikte yediler ictiler bizde oyle ne guzel  sonrasindada 2 alisveris poseti yiyecek abur cubur doldurdu bizden ve goturdu bunu surekli yapiyor kayinvalidemle mutfaga giriyorlar ne isterlerse market gibi dolduruyorlar posete birde şöyle  durum varki ihtiyaci olan birisi degil maddi qcidan daha iyiler  ben alisveris yaparken kendimden kısıyorum cocuguma birseyler aliyorum ama bu sekilde oldugu zaman enayi gibi hissediyorum

48 Cevaplar

0 oy
(35 puan) tarafından
Enayi değilsin görümcen arsız sadece 
-Reklam-
0 oy
(51,451 puan) tarafından
yazik ya senin çocukların rizki onlar
0 oy
(5,121 puan) tarafından
Çok ayıp yaptığı bazı insanların gözü doymuyor. Annemler sebze ekerler ben evime bunları götürürken bile gerek yok diyorum 
0 oy
(1,700 puan) tarafından
Evde gelin olmasa tamm ama yaptıkları çok ayıp ,senin rızkın sonuçta 
0 oy
(3,169 puan) tarafından
Senin yerinde olsam gorumcenin geleceği gün kendi aldiklarimi poşete doldurur yatak odama saklarım gittikten sorna geri yerlerine koyarım. En iyi çözüm bu.
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Verme net        
0 oy
(4,962 puan) tarafından

Verme net        

0 oy
(47 puan) tarafından
Valla en iyisi yaparken lafını soyle ben kendimden kısıp çocuklarıma alıyorum ne hakla alıyorsun felan de bir gün de siz getirin de yine anlamıyorlar da odana koy dolap doldur içini kim ne demiş boş ver onlar yapmaktan utanmıyor arsizlar

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 757 göst.
0 oy
8 cevap 963 göst.
20 Ocak 2019 Aile & Aşk kategorisinde ♥️♥️Miracım♥️♥️ (1,114 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 173 göst.
15 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Daydreamerukenn21 (695 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 581 göst.
1 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayselaras (275 puan) tarafından soruldu

408,993 soru

12,292,642 cevap

38,249 kullanıcı

Kategoriler

...