0 oy
840 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (42 puan) tarafından
Selam hatunlar benim kocam çağrı merkezinde çalışıyor. Bı iş arkadaşı var kadın oda evli çocuklu birbiriyle konuşurken hep kardeşim derler. Arada wpde mesajlasiyorlar ama hep iş hakkında. Kadin arada arar iş hakkinda tüyolar veriyor. Oda 4 5 dk. Mesai dışında ne ararlar ne mj atar. Benim kocamda öyle sizce kıskanılacak bişey mi bu ?

29 Cevaplar

0 oy
(2,512 puan) tarafından

Kendini bunun için sıkıntıya sokma sakın iş arkadasi adı ustunde ayrıca normalde de eşlerin kadin arkadaşları olur yani hiç mi yok burada okuyup şaşırıyorum mesela benim en yakın arkadaşım erkek yani bunlar eşler arasında saçma kıskançlıklara neden olmamalı kuzum 

Sen saçma düşüncelere kapılma sakın ❤️
-Reklam-
0 oy
(13,724 puan) tarafından

Kız naptin buradaki postlari okuya okuya kafayı yedik galiba hepimiz de iş içinmiş konuşacak tabi benim adam da iş için elin evine giriyor simdi napam kıskanan mi  :)

0 oy
(1,724 puan) tarafından
Ne var bunda 
0 oy
(1,700 puan) tarafından
Ya rabbiii .. kendin de yazmışsın ya iş konuşuyorlar işte ;)))
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Benimde iş arkadasım erkek hatta müdür kendisi gece 12 dr arayıp bişey sorduğu veya söylediği bile olur aynı şekilde oda iş arkadaslarıyla yemeğe falan gidiyor ben sorun yapmıyorum 
0 oy
(1,486 puan) tarafından
Şahsen ben olsan izin vermen ne gereği var yani tüyo verilecek bisey yok kocanın aklı çalışıyordur yani 
0 oy
tarafından
Benim eşim de konuşuyor iş arkadaşlarıyla :) konu işle ilgili olduğu sürece sıkıntı yok. 
0 oy
tarafından
Mesajlara bakarım yanımda konuşursa sorun yok yani benim eşimde kadın patronu ve bir üstüyle konuşuyordu hep hepsini anlatıyor bana o yüzden sorun yok 
0 oy
(7,801 puan) tarafından
Dalga mı geciyorsun cnm. 

İlgili sorular

+3 oy
2 cevap 170 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde ryaaygt (347 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 185 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nisan89 (1,058 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 813 göst.