0 oy
102 göst.
Diğer kategorisinde (2,498 puan) tarafından
Kizlar oğlum ilk dişini çıkarıyor alttan patladı çıktı ama ateşi var 38.5 dişine doğal neler sürebilirim rahatlasın diye?

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla o ağrı geçmeden rahatlamıyor bence ne yaparsan yap.

Jel denedim diş topu denedim soğuk şeyler verdim ağrı kesici verdim. Bizde banamısın demiyor. 
(2,498 puan) tarafından
Hadi yaa. Ateşi de düşmüyor yaaa. Yine çıkmış dün geceden beri böyle
-Reklam-
0 oy
(402 puan) tarafından
Doğal ağrısını dindirecek birşey yok maalesef soğuk şeyler iyi geliyor yoğurt ver yada ağız mendilini islat buzluğa koy bı tabağın içinde soğuyunca al bebeğin eline ver ısırsn bide ağrı kesici ateş düşürücü verebilirsin çok rahatsız olursa doktora götür
(2,498 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim az önce karanfil yağı sürdük kullananlar memnunmus. Soğuk şeyler veriyorum eline. Ateşi devam ederse doktora götüreceğim. Teşekkür ederim
0 oy
(1,864 puan) tarafından
Bize doktor papatya yağı önerdi şuan çokda faydasını görüyorum. Çok geçmiş olsun.
(1,864 puan) tarafından
Karanfil yağı pek tavsiye edilmiyor uyuşturucu etkisi olduğu için. Yani Daha bebek olduğu ucun diş etlerinin uyusturulmasi tavsiye edilmiyor
(2,498 puan) tarafından
Hmmm anladım o zaman kendim yapayım
(1,864 puan) tarafından
Tabiki yine sizin bileceğiniz şey ben sadece bilgimi paylastim sizinle ☺️
(2,498 puan) tarafından
Çok çok sağol canım. Ben papatya yağını da alayım şifanın nereden geleceği belli olmaz.
(1,864 puan) tarafından
Aynen canım.
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Salataligi buzluga koy azcik sogusun donsun yani isirsin dursun iyi geliyor cok faydasi var buz verebilirsin  eline zarari yok korkma disine degdircek sonucta  oda rahatlatir onu salatlk yokss dis kasiyigici koyabilirisn dolaba
(2,498 puan) tarafından
Var canım. Diş kasiyicilari atıyorum buzluğa. Salatalığı dolapta soğuk halde veriyordum buzluğa atayım bu sefer teşekkür ederim
(1,265 puan) tarafından
Rca ederim cnm gcms olsjn
(2,498 puan) tarafından
Çok sağolun ♥️
0 oy
(102 puan) tarafından
Karanfili havanda ezip içine zeytinyagı karıştırıp pamukla bebegınızın diş etlerine sürebilirsin yada tatagıl veya dentonıx jellerden alabılırsın

Meyve emziginin içine meyve dograyıp bulukta beklettım elıne onu verdim onunda faydası oldu 
(2,498 puan) tarafından
Diş jellerini doktorlar pek onermedigi için kullanmadım eşim almış. Meyve emzigini dediğiniz gibi yapıyorum. Çok teşekkür ederim.
(2,498 puan) tarafından
Birde ben hazır karanfil yağı aldım zeytinyağı ile karıştırıp az önce sürdüm biraZ dişlerine. İyi gelir umarım.
(102 puan) tarafından
İnşAllah canım geçmiş olsun
0 oy
(446 puan) tarafından
Ayy canim bizimki daha patlamadi ama o kadar huysuz allah bilir ölüyorum uykusu bozuldu uyumuyor durmuyor susmuyor cok yoruldum
(2,498 puan) tarafından
Evet yaa benimki de ne zamandır huysuz gece defalarca uyanır. Uyanmaktan yoruldum artık. Şimdi de ateş çıktı. Umarım sizde ateş çıkmaz.
(446 puan) tarafından
Ahh olmaz mi pazar gününden beri cok hafifti dun gece 2 de uyandi baktim yaniyor hemen agri kesici verdim. Bugunde her 5 6 satte bir verdim az once 38.5 çıktı.bi ciksada rahatladak diyorum artik videem cok zor herkesinkimi boyle ya ablam benim oglumun nezman cikti bilmem diyir ne ates ne huzursuzluk diyor bende uykusuzluktan ölüyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 61 göst.
22 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 135 göst.
0 oy
8 cevap 153 göst.
26 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yaso.yasemin (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 133 göst.
25 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miraeymen (583 puan) tarafından soruldu

407,121 soru

12,219,202 cevap

36,811 kullanıcı

...