0 oy
351 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
7 haftalık hamileyim ikinci çocuğuma eşim bir kavgaya karıştı bidahaki mahkmeye kadar tutuklu yargılanıyor. Perişan haldeyim her namazda her dua edisimde ister istemez ağlıyorum ve on dakika sürüyor her bir ağlamam günde 3 defa böyle bebeğime zarar gelir mi ondanda korkuyorum lütfen destek mesajlarınızı ve dualarınızı bekliyorum

8 Cevaplar

0 oy
(20,634 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
:((( yaa canım benim Allah yardımcın olsun inşallah bian önce serbest kalır ağlama bebeğini düşün lütfen
-Reklam-
0 oy
tarafından
HAGB si mi vardı? Öyle kavgada kolay kolay tutuklu yargılanmaz çünkü
(3 puan) tarafından
Olayı siyasiye yordular o yüzden tartışma içerisinde bulunan kişiler belediye başkan yardcisi var o yüzden
0 oy
(14,531 puan) tarafından
Allh sağ selamete çıkarsın , zor 
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Evet üzüntün stresin bebeğini etkiler ama nasıl uzulmeyeceksin ki çok zor bir durum Allah yardımcin olsun bir an önce eşin yanınıza gelir inşallah
0 oy
tarafından
Biri mi öldü, yaralandı mı boyle tutuklu yargılanmaz sadece kavgayla
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun inşallah,eger yaralama yoksa sabaha bırakırlar yani olay ne zaman oldu bilmiyorum ama bugün olduysa çıkarırlar üzme demekle olmuyo biliyorum ama sen yine de bebegin için metanetli kalmaya çalış bebegin tabiki her duygundan etkilenir kendini sıkmamaya çalış 
(3 puan) tarafından
Karşı taraf ta silah var ufak bı yaralama var sıyrık gibi tek dikiş atılmış basit yaralama yani
(9,620 puan) tarafından
Basit yaralamaysa o zaman tutmazlar sıkma canını yıpratma kendini
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım zor durum 
0 oy
(29,412 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun zor bir süreç 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 557 göst.
3 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nurayyildiz (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 285 göst.
28 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Anne adayiiii (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 316 göst.
15 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 108 göst.
3 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Burcumehmet (262 puan) tarafından soruldu

411,472 soru

12,386,387 cevap

43,544 kullanıcı

Kategoriler

...