0 oy
925 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (262 puan) tarafından

Yani ne anlatsam nereden nasıl başlasam bilemiyorum..

Eşim çok iyidir çok merhametli sevecen en başta çok iyi bı baba..

Ama nedense bana karşı hiç sevgisini göstermez :(

Evet yedirir içirir gezdirir. Bir dediğimi iki etmez. Ama bahsettiğim bu değil. Mesela şunu yapayım da mutlu olsun demez. Veya iki çift güzel bişey söylemez. Yani mutlu olmam için hiç uğraşmaz. Dhaa 2 yıllık evliyiz. Bu duruma o kadar çok üzülüyorum ki. Kendi Instagram sayfasından arkadaşlarının paylaşımlarına bakıyorum herkes karısına güzel biseyler yazmış çiçekler göndermiş vs. Bazıları yüzünü paylaşmamış eşinin arkadan resmi var ama sultanım falan yazmış :( kıskanmak asla değil ama ne bileyim benim ne eksiğim var ki biliyorum benim eşim asla ama asla beni paylaşmaz ama bunları bana da söylemez:( en son ne zaman böyle bişey için mutlu olduğumu bile bilmiyorum..

Üzülüyorum sadece.

Evim dört dörtlüktür, tertemizdir.. yemeği hep hazır kıyafetleri hep temiz ütülü..

Hiç bişey eksik değil. 

Fazlasıyla Elimden geleni yaparım. Sevdiğimi de söylerim gider sarılırım. Ama işte hep ben yaparım hiç görmüyorum ondan biseyler :( inanın 11 aylık kızım var hem ev hem onunla ilgilenmek o kadar zor ki.. Asla şikayet değil ama tek başına bakanlar anlar beni.. kucağımda kızım tek elimle ev süpürürüm. Belim kopar kolum ağrır. Ama ev temiz olsun diye elimden ne gelirse yaparım. Yinede ne bir takdir görürüm ne de bi iltifat. Hâlâ daha şu dolabın altını da bi süpür canım ya der..

Yani o arkadaşlarının eşleri ne yapıyor da böyle el üstünde tutuluyor seviliyor ben neyi eksik yapıyorum niye öyle şeyleri ben görmüyorum haketmiyorum hiç bilmiyorum... O kadar çok duygusal boşluktayım ki.. hediye vs. Değil isteğim..

İki güzel söz bı sarılması ama yok yok yok.. söylüyorum da hiç eskisi gibi güzel şeyler söylemiyosun diye. Instagramdan güzel bı söz atar ben öyle dediim diye. Tamam bu kadar devamı yok bidaha.. sizin eşleriniz nasıl hanimlar. Uzun oldu kusura bakmayın.. içimi dökmek istedim.. :( 

24 Cevaplar

0 oy
(1,336 puan) tarafından
Herkesin kendine göre bi karakteri var canım belkı huyu öyledir kimisi sevgisini dışarı aktarır karşındakine yansıtır kimisi var içinde yaşar sevgisini. saygi duymak gerek iyi düsün iyi olsun kimseyle kendinle kıyaslama üzme kendini 
(262 puan) tarafından
Evlenmeden önce böyle değildi 2 yıllık bı ilişkimiz vardı öncesinde ve çok çok romantikti evlendikten sonra böyle oldu
(1,336 puan) tarafından
Ya o zamn bilemicem canım karşına al konuş rahatsız olduğun durumları
-Reklam-
0 oy
tarafından
İlk önce sosyal medyayı boşver kuzum . İnan hepsi gösteriş meraklısı ben sana başımdan geçen olayı anlatıyıyim.

Bundan 1 kaç ay önce çocuklarla uğraşmaktan o kadar bunaldım ki ağlıyordum her gün nerdeyse ikiz bebekler ve tek başıma gurbette kimsem yok 

Benim eşim sırf ben uzuluyirum diye moralim bozuk diye çiçek göndermiş bana mutlu olsun diye . Neyse o günde alt komşum bizdeydi o da gördü cicekleri onun eşiyle benim eşim aynı iş yerinde çalışıyor yakın arkadaş 

Kız eşine mesaj atmış sitem ediyormuş sürekli bak onun eşi çiçek gönderiyor sen yapmiyorsun vs diye 

Kocasıda eşime sen Eylül e çiçek mi aldın karım bin tane laf ediyor beni masrafa soktun falan diye söylenmiş eşime eşim anlattı bunu 

O akşamı bir baktım instadan çiçek paylasmis canım kocam çok seviyorum vs diye ..

Kocasıda böyle bir adam değil yani tanıyoruz

Diyecefim o ki asla sosyal medyaya aldanma çoğu fasa fiso:) 

Eşinle bu durumu konuş ben seninle bu şekilde olmak istemiyorum sana ihtiyacım var güzel söz söylesen yeter vs diye inşallah düzelir eşin 
(262 puan) tarafından
Şimdi konuştum canım tabi yine görevde şuan ama mesaj attım konuştuk tayin vs. Çok yorulduk çok haklısın dikkat edicem dedi :)
0 oy
tarafından
Hiç bir evin içinde ne yaşanıyor bilemezsiniz.

Neden başkalarının hayatı size mükemmel geliyor?

Aşkım canım balım diyenler çok mu güzel yaşıyor saniyorsunuz.

Geçen burda birisi bir fenomenin kocasından ayrıldığını paylaşmıştı. Şaşırdım çünkü o kadar deli divane aşıklar gibi paylaşımlar yapiyorlardi. Yani diycem o ki. Kimsenin o paylaşımlarına inanmayın. Ha aralarında nadirde olsa gercktn iyi geçinen vardır.
(597 puan) tarafından
Kimdi o fenomen Naz mı)
tarafından
Naz kim bilmiyorum Büşra yaldizsal
0 oy
(20,283 puan) tarafından
Ben sosyal medyadaki o paylaşımlara pek inanmıyorum . Ama benim eşim de böyle oldu. Nisanliyken böyle değildi. O zaman heyecan vardı tabi ki. Ama şimdi hiç güzel söz söylemez. Söyle güzel güzel sarilayim edeyim demez. Ama oğlumla ve benimle vakit geçirmek ister. Hep binplanlar yapma peşindedir. Sizi nereye götüreyim.bu haftasonu. Ne yapalım falan. Sevgisini böyle göstermeye çalışıyor heralde. Ben biraz daha ilgili ol dediğimde nankör der bana :) ben söyleyemiyorum öyle hem her zaman söyleyince bı kıymeti kalmıyor der. Ne bileyim evlendigimizden beri giderek azaldı bu güzel söz söyleme işleri. Oğluma çok güzel sarılır öper seni çok seviyorum der. Büyüyünce buna da söyleyemem öyle diyor. Fıtrat meselesi. Herkes ailesinden ne görüyorsa onu yapıyor bence. İstemese de bı sure sonra anne babasının ilişkisini kopyaliyor yaşıyor sanki bilemiyorum 
(262 puan) tarafından
Ayy işte onu istemiyorum ben :( kayınvalidem ve kayınpederim arasında hiç karı koca ilişkisi yoktur :( doğru düzgün konuştuklarını bile görmedim. Birbirlerini aradıklarında bile napiyosun demeden direk ne istiyorsa onu söyler böyle olmaktan korkuyorum bende
(20,283 puan) tarafından
Benim eşim öyle değildir canım biz de öyle olmayız inşallah. O kadar değil kız seninki de öyle olmaz merak etme.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 289 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 334 göst.
27 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 247 göst.
6 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Denizela (162 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 549 göst.
30 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,648 puan) tarafından soruldu

411,877 soru

12,399,228 cevap

44,347 kullanıcı

Kategoriler

...