Yani ne anlatsam nereden nasıl başlasam bilemiyorum..
Eşim çok iyidir çok merhametli sevecen en başta çok iyi bı baba..
Ama nedense bana karşı hiç sevgisini göstermez
Evet yedirir içirir gezdirir. Bir dediğimi iki etmez. Ama bahsettiğim bu değil. Mesela şunu yapayım da mutlu olsun demez. Veya iki çift güzel bişey söylemez. Yani mutlu olmam için hiç uğraşmaz. Dhaa 2 yıllık evliyiz. Bu duruma o kadar çok üzülüyorum ki. Kendi Instagram sayfasından arkadaşlarının paylaşımlarına bakıyorum herkes karısına güzel biseyler yazmış çiçekler göndermiş vs. Bazıları yüzünü paylaşmamış eşinin arkadan resmi var ama sultanım falan yazmış :( kıskanmak asla değil ama ne bileyim benim ne eksiğim var ki biliyorum benim eşim asla ama asla beni paylaşmaz ama bunları bana da söylemez:( en son ne zaman böyle bişey için mutlu olduğumu bile bilmiyorum..
Üzülüyorum sadece.
Evim dört dörtlüktür, tertemizdir.. yemeği hep hazır kıyafetleri hep temiz ütülü..
Hiç bişey eksik değil.
Fazlasıyla Elimden geleni yaparım. Sevdiğimi de söylerim gider sarılırım. Ama işte hep ben yaparım hiç görmüyorum ondan biseyler :( inanın 11 aylık kızım var hem ev hem onunla ilgilenmek o kadar zor ki.. Asla şikayet değil ama tek başına bakanlar anlar beni.. kucağımda kızım tek elimle ev süpürürüm. Belim kopar kolum ağrır. Ama ev temiz olsun diye elimden ne gelirse yaparım. Yinede ne bir takdir görürüm ne de bi iltifat. Hâlâ daha şu dolabın altını da bi süpür canım ya der..
Yani o arkadaşlarının eşleri ne yapıyor da böyle el üstünde tutuluyor seviliyor ben neyi eksik yapıyorum niye öyle şeyleri ben görmüyorum haketmiyorum hiç bilmiyorum... O kadar çok duygusal boşluktayım ki.. hediye vs. Değil isteğim..
İki güzel söz bı sarılması ama yok yok yok.. söylüyorum da hiç eskisi gibi güzel şeyler söylemiyosun diye. Instagramdan güzel bı söz atar ben öyle dediim diye. Tamam bu kadar devamı yok bidaha.. sizin eşleriniz nasıl hanimlar. Uzun oldu kusura bakmayın.. içimi dökmek istedim.. :(