0 oy
913 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Ulaş Bey’in öğlen, ikindi yemek saati yemek yiyor. Ben de oturuyorum yanında . O yesin ben de yiyeceğim bir şeyler. Bugün eşim akşamcı geç çıkacak işten çok mutsuzum . O evde olunca rahat ediyorum , dinleniyorum . 

Bu 2 yaş sendromu da beni öldürüyor artık tepemden inmiyor . Geç kalkıyor erken veya geç yatması önemli olmuyor . Öğle uykusu yapmıyor haliyle mız mız oluyor her şeye ağlıyor . Başım ağrıyor yemin ederim . Dışarı da çıkaramıyorum hava kötü beynim yorgun vücudum yorgun kulaklarım ağrıyor artık bağırma ağlama sesinden yemin ederim . Öyle içimi dökeyim dedim… 

Sizde neler var  neler yok ? 

image

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından

En İyi Cevap

Kimse yok mı kııız bu nasıl sessizlik Aman Allah ım :D 

-Reklam-
0 oy
tarafından
Sana tek söyleyeceğim şey , geçiyor kuzum bu günlere dönüp gülüyorsun. Benim oğlan 2 yaşındayken geldim ben şuan o kadar rahat ki 

Allah kolaylık versin inşallah ❤️ 

Benimde dün lekelenmelerim vardı bugün kontrole gittim çok şükür birşey yok eve geldim dinleniyorum 
tarafından
Yaa geçsin gerçekten . Başım öyle ağrıyor ki mutlu görünmeye çalışmaktan psikolojim bozuldu gerçekten yeteeer diye bağırasım var :/.
Aaa  çok geçmiş olsun iyiyse sıkıntı yok aman
tarafından
Seni anlıyorum canım ama diren, o senin biricik evladın . Bu dünyaya gelmesini sen istedin ❤️ göz açıp kapatıncaya kadar geçecek az daha sabır
tarafından
Valla bakalım
0 oy
tarafından
Benn pert sabah 8den şimdiye kadr oturmadim yeni bitti islerimkm ;(
tarafından
Valla iş miş yapasım yok çok sıkıldım her şeyden
tarafından
Hergun aynı şeyleri yapmaktan bende çok sıkıldım:((
tarafından
İnan o da var :D haha sinirden gülüyorum artık :D
tarafından
Hayat bize lorkeee lorkeee :))))
0 oy
(11,278 puan) tarafından
Tam cinnetin eşiğine gelmiştimki kocam geldi sağolsun meloşu aldı gitti sakinleşmeye çalışıyorum 
tarafından
Benim ki 22.30 da gelecek ben napacam :(
0 oy
(8,805 puan) tarafından
Eşden destek görmeden büyütenler ne yapsın :) bütün sendorumlarında hep tektim şimdi 3 yaşında :D her yaşta ayrı bi sendrom :) eşim asla bakıp ilgilenmez
tarafından
Allah yardımcın olsun çok zor
0 oy
(5,383 puan) tarafından
Çocuğu soğuk diye çıkarmayıp ekran başına koyarsan tabi hırçın olur bacım :D giydir montunu tak şapkasını çıkar. Hasta olmasından korkuyorsan evde büyüyen çocuk daha çok hasta olur okula başlayınca. Enerjisini atamadığı için öğlen uyumuyor. Kızım 3,5 yaşında hâlâ öğle uykusu yapıyor. Sabah 8 de okula gidiyor 1 de çıkıyor pert oluyor haliyle :) salın şu bebeleri sokaklara :) 
tarafından
Sadece yemek yerken ekran izliyor yoksa yemek yediremiyorum :) hava yağmurla kar karışık yağarken de  dışarı çıkaramam :D 12 de kalkıyor bir iki haftadır uyumuyor uyusa da gece geç yatıyor yani uyku düzeni bozuldu aralıkta 2 yaş olacak galiba ondan
(5,383 puan) tarafından
Yanlış anlama bilmişlik taslamak falan değil amacım ama yemese daha iyi yani :( buna alışınca büyüyünce bile ekransız yemeyecek kendi yeğenimden biliyorum. Evin sıcaksa bi kaba su doldur at oyuncakları içine bırak oynasın biraz :)
Kızım 4 yaşında sendromun dibini sıyırdık her yaşında :D kolay değil biliyorum yani. Ama enerjisini atmazsa ne uykusu ne yemesi hiçbir şeyi düzen tutmuyor valla
tarafından
Bugün 3 yaş sendorumlu oğlumu gerçekten suyla uzun süre oynadı kafam rahatladi
tarafından
Yani herkesin düzeni farklı aç kalsa daha iyi değil bana göre gelişimi gayet güzel konuşması sosyalliği oynaması yemesi içmesi vs yani şu an ki bulunduğu durum senin dediklerinle bir alakası yok olsaydı hak verirdim emin ol çünkü ben yeni şeylere açık görüşlere saygılı olan bir insanım 2 3 haftadır bu şekilde iniş çıkışlar yaşıyor beni de psikolojik olarak yoruyor oyun konusuna gelince de onu her gün suyla oynatırım yalancı kum yaparım trambolini  var müzik dinler zıplarız yani kös kös tv izleyen bir çocuğum yok ki ben öyle bir ebeveyn değilim ama fikirlerin için çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından

image

yere yorgan serdim oğullar oynuyor :) birazdan yatırcam bebegi
tarafından
Yatsın uyusun büyüsün minnak ayak ❤️
0 oy
(4,915 puan) tarafından

Müge anlı eşliğinde sigara içiyorum. :) 

image

tarafından
Bu saatte ne mugesi gı: D ınternetten mi izliyon
(4,915 puan) tarafından
Ahahaah İdil çıkma fırça yersin :D
Evet kraliçe YouTube dan izliyorum reklamsız olsun diye sabah izlemiyorum
tarafından
Haha bir de ordan yiyeyim :)
(4,915 puan) tarafından
Kos koca kızsın niye bugüne kadar aramadın diye saydirir :D
tarafından
Hocam oğlum 2 yaşında ondan dolayı kaybettim desem kabul eder mi snnsnsn
0 oy
tarafından
Ben gerekli motivasyon videosunu aldığını düşünüyorum şükret şükret ,:D
tarafından
Aynısı yavrum neye şükür edeyim :D
0 oy
(16,428 puan) tarafından

image

Çocuklarla balkonda oturuyoruz Eşim balık onları yıkıyor :) menü de balık varken rahatım her şey eşimden :)
tarafından
ayy ne iyi mükemmel hatta afiyet olsun ❤️
(16,428 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️
0 oy
tarafından
Hastayim oglusum uyuyor yemekleri yaptim uzaniyorum tadsiz bi gün:((
tarafından
Hasta olmak çok zorluyor insanı çok geçmiş olsun

İlgili sorular

+4 oy
22 cevap 1,954 göst.
+3 oy
26 cevap 2,170 göst.
0 oy
5 cevap 641 göst.
29 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Eslem 01 (503 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 1,233 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,347 soru

24,443,668 cevap

353,494 kullanıcı

...