0 oy
513 göst.
Diğer kategorisinde (1,321 puan) tarafından

image

demmekki mutlu değil ki kutlamıyor benimki:ermm:

16 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Ozendiginiz insanlara bi dönün bakın yaaa 

Bunun için birde eşlerle kötü olmazlar mi 

Heyooo onlara bu hayatı siz veriyosunuz iki kelimeyi bir araya getiremeyen vasıfsız insanları zengin edip sonra da kocalarınızla kıyaslayıp evliliğinize zarar veriyorsunuz 
tarafından
Yemin ederim düşünmeden edemiyorum genç delikanlı olduklarında kim bilir dünya nasıl bir hale gelmiş olacak. Nikahsız birlikte yasamalar daha neler neler.....Batililastikca battigimizin farkında değiliz.
tarafından
Bu attığı insanın kocası meşhur tayyar bey! Bir konuşmasında muhtemelen iki üç hafta içinde bebek haberi veririz dedi 3 hafta sonra hamile olduğunu açıkladı kadın yani düşün bebek yaptıklarını bile açıklıyorlar yediklerini içtiklerini afedersiniz  sictiklarini yatak odalarına varana dek herseyi göz önünde yaşıyorlar bizim halkımızda ağzı açık seyrediyor
Cidden herkesin bi kendine gelmesi lazım
tarafından
Utanmasa bu akşam şu saatte o işi yapacaz derler.
Önümüzü göremiyorum
(415 puan) tarafından
Daha ne kadar açık yaşayacaklar ki gün içinde her yaptıklarını paylaşıyorlar zaten gerçekten yazık.
tarafından
Tam da bunu düşündüğümüz noktada aklımıza gelmeyen önümüze geliyor
-Reklam-
+1 oy
(1,059 puan) tarafından
Amaaaaaan ne yll donumuymuş arkadaş bi banamı saçma geliyo valla bi çiçek alır yeter yani
(7,786 puan) tarafından
Gizzzz nerelerdeydin sennn
(1,059 puan) tarafından
Dün geldm Aşko❤️❤️ Nasilsnn
(1,321 puan) tarafından
Keşke bı çiçek alsa bana da yetecek canım. Adıni bile anmaz. Tabiki bunların ki abartı
(7,786 puan) tarafından
İyiki geldin kız :) napiyim balım iki bebeyle ugrasmaca
0 oy
(2,593 puan) tarafından
Kimi insanların yapısı özel günlere müsait değil sosyal medyadan gördükleriniz gerçek hayatta eşlerinden istemeyin şimdi diyeceksiniz ki bu kadar değil bir mesajı bile yeter evet yeter ama kimileri de öyle işte kutlaması diye sevmiyor olmuyor 
(1,321 puan) tarafından
Canım kimse eşinden böyle kutlama beklemiyor da adını bile anmaz mi insan bı kutlu olsun iyiki evlenmisim demez mi
(2,593 puan) tarafından
Kimisinin yapısı böyle elden bişey gelmiyor üzülme emin ol böyle insanlar çok
0 oy
(12,868 puan) tarafından
Ne alakasi var canim bizdede hic oyle adetler yoktur sadece d.gunleri kutlanir oda hediyeli degil cogu zamanda bir arada olamiyoruz zaten. Mesela bu senede esiminki 13 eylul benim 1 ocak ikisindede yurtdisjnda esim 5 ay yok. Canimiz saolsun valla gerisi hic muhim degil takilmam boyle seylere. Sevdigini biliyorum ya yeter bana
(1,321 puan) tarafından
Canım düğün yapsın demiyorum ya gönderme yapıyorum adını bile anmaz benim koca
(12,868 puan) tarafından
Bizdede oyle adi bile anilmaz yildonumunun :) yaninda olsun yeter canim valla insan kaybedince anliyor inanki. Bak 27si oglumun d.gunuydu babasi yoktu yaninda 13u onun d.gunu bizde onun yaninda olamicaz malesefki. Bunlari dusun inanki.bos gelecek
0 oy
tarafından
Sen kutluyomusun canım güzel bir masa mumlar pasta yapiyomusun o kutlamiyosa sen kutla evlilik yıl dönümümuz kutlu olsun hayatım sen pek önem vermiyosun ama ben sana masa masa hazırladım diyip gülümse erkekler kiyaslanmayi sevmez biseykeri alttan alttan asiliyacaksiniz erkeklere 
(14,130 puan) tarafından
Çok doğru kiyaslanmayi sevmezler herkesin de yapısı başka iste
tarafından
Evet canım kiyasladiklari kişilerde hem doktor hem fenomen kendilerini uzmekten başka hiç bir şey yapmıyorlar o kıyaslamalar başlayınca hiç bitmiyor sonra hep huzursuzluk onlar bizi başka kadinalrla kiyaslasa hiç hoşumuza gitmez
(14,130 puan) tarafından
Aynen öyle katılıyorum sana
tarafından
Teşekkür ederim ☺️❤️
0 oy
(7,836 puan) tarafından
Yarın 2. Yıl evlilik yıl dönümümüz hiç hediye almadım kutlamayi düşünmüyorum. Eşime de diyorum alma diye. 
0 oy
tarafından
Düğün yapmaları kadar saçma birşey görmedim parayı çok buluyorlar gibi ne yapacaklarını şaşırmışlar
(1,321 puan) tarafından
Orası öyle canım bende şaşırdım hamile hamile bide
0 oy
tarafından
Başkalarını kendinizle eşinizle kıyaslamak yıldönümünü kutlamamaktan daha çok zarar veriyor ilişkinize
(9,238 puan) tarafından
+++++++++++++
0 oy
(1,156 puan) tarafından
Yıldönümü bu madem o kutlamıyor sen kutla gözüne so k. Herşeyi karşı taraftan bekleme boşver. Kur güzel masa kutlayin. Devamlı yaparsan utanır belki :)
(1,321 puan) tarafından
Geçen sene köydeydik bı dışarı çıkalım bari dedim akşama kadar Patos yaptılar yüzüme dönüp bakan olmadı. O gün bugündür bende de bitti istek ve hevesi kutlamaların
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Bu kadarı abartı bence de bi hatırlanmak iki kelime güzel söz yeter insana .durumuna göre bi pasta veya çiçek yada evde kendin yapabilirsen veya yine duruma göre bi dışarda akşam yemeği tamamdır yani.
(1,321 puan) tarafından
Canım tabi kimse organizasyon düzenlesin demiyo bu da saçma ama hani bı kutlu olsun dese hatirlasa yetecekti
0 oy
tarafından

Eminim eşinde senin bu msjindan sonra cokkk pişman olup dikkat eder artık ;)

Emrivaki yapmaktan başka birşey degil

0 oy
(2,424 puan) tarafından
Bunların mutluluk ile alakası yok, hep show yapıyorlar. Hiç unutmam birbirine çok aşık bir çift vardı durmadan paylaşım yaparlardı, boşandı geçen gün. Kendi evliliğine bak, bosver bunlara imrenmeyi:) 
0 oy
tarafından
O masrafı yetim bekar birini evlendirmek için yapsalardi bir sevaba girmiş olurlardı hep israf hep israf. O sevabın hatırına Allah belki yuvalarına huzur bereket verirdi. 
0 oy
tarafından
Ne alaka saçma sapan boş işler bana göre 
(1,321 puan) tarafından
Kız ben de abartı buldum tabi bunu kimse organizasyon beklemiyo bı hatirlanmak istiyo genede
0 oy
(8,586 puan) tarafından
Sacmalıgın daniskası buda
0 oy
(2,722 puan) tarafından
Bunlarda af edersin şeyini çıkardı ne kadar saçma hayatları işleri güçleri milletin gözünü doldurmak inşallah gerçekten mutludurlar. Bunlara bakıp imrenip asla eşimi kırmam kutlamazsa sen kutla kimse ölmez. 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 764 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (676 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 196 göst.
8 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde yagmurzamani (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 186 göst.
0 oy
2 cevap 122 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Umudayolculukkk (567 puan) tarafından soruldu

411,008 soru

12,369,287 cevap

42,260 kullanıcı

Kategoriler

...