Güzel bir bayanım sarışınım, saçlarım açık kumral, vücudum temiz 56 kiloyum tek kusurum boyumun kısa olması 153, evde olsun dışarda olsun çok bakımlıyim lazere gidiyorum evde akla gelmeyecek elbiseler çamaşırlarla geziyorum ama eşim hiç beni fark etmiyor onun gözü dışardaki kızlarda bebeğim oldu bir yılımı sadece onunla ilgilenerek geçirdim kendime bakacak fırsatım bırak onu lavaboya gidemiyor eşimin gelmesini bekliyorum o zamanlar aldatmış beni, kızı gördüm makyaj güzeli bekar eşimde resimlerini gördüm makyajsız hali gerçekten çirkin, esmer benden kilolu ama boyu var eşim sürekli benim boyumla dalga geçer gerçekten olay bumuydu diyorum kendime boyum olmadığı icinmi beni beğenmiyor olayı öğrenince uzun süre fırtınalı geçti hiç o konuyu sormayın boşanma falan oldu yalvarmalar aileler araya girdi eşim kuran üzerine yemin etti tövbe etti baya olaydan sonra döndüm ama şimdi ben kendimi beğenmez oldum sürekli şüphe içindeyim aldatıyormu başkasına bakiyormu atlatamiyorum döndüm ama pişmanım güven olmayınca evlilik olmuyormuş