+4 oy
1,690 göst.
Diğer kategorisinde (7,199 puan) tarafından

image

ne zamandır istiyodum ferace giymek kafama göre düz bol ferace buldum çok şükür buraya da yazmıştım hatta çok şükür Rabb'im yolundan şasırtmasin inşallah ❤️☺️

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
Brndr arada giyerim hem rahat hemde vucut hatlari gorunmuyo allah daim kilsin
(7,199 puan) tarafından
Amin cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayırlı olsun canım 
(7,199 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm ❤️
0 oy
tarafından
Hayırlı olsun inşallah bende önceleri şal takıyordum artık tamamen salı da bıraktım eşarp takıyorum 

Gerçi bende çok istiyordum yavaş yavaş tam tesettüre girdim çok şükür 

Rabbim daim etsin 
(7,199 puan) tarafından
Eşarp ben yapamiyom ya uzun sallardan aldım omuz göğüs hizasini kapatiyo çok iyi oluyo
0 oy
tarafından
Senin adına sevindim ❤
(7,199 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️☺️
0 oy
(1,296 puan) tarafından
Maşallah canm çok sevindim rabbim daim etsin hayırlısıyla banada nasip etsin inşallah kapaliyim ama senin gibi ferace  istiyorum inşallah nasip olur☺️
(7,199 puan) tarafından
İnşallah cnm nefsini yen valla ben nefsimle çok mücadele ettim ama ben kazandim:D
(1,296 puan) tarafından
Bende o mücadele kismindayim canm inşallah galip gelen ben olucam
0 oy
(9,947 puan) tarafından
Rabbim banada nasip etsin inşallah 
(7,199 puan) tarafından
İnşallah cnm tüm müslümanlara ❤️☺️
0 oy
tarafından

Ne güzel :) Amin insAllah internetten mi aldin bende iatiyorum ama zevkime gore bulamadim hic 

(7,199 puan) tarafından
Ben düz bol sade siyah ferace istiyodum ve bulamiyodum gerçekten bu dönemin feraceleri de bi değişik ipekstil diye bi site var orda bulmuştum bi tane ama gerek kalmadı taşındığım yerden bi magazadan bunu aldım
tarafından
Baktim cok guzeller insAllah alirim tskler
0 oy
(10,512 puan) tarafından
Canım sei tebrik ederim çok sevindim senin adına Rabbım daim etsin insaallah 
(7,199 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ❤️
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Ne güzel ya maşallah .bende çok istiyorum benim içinde dua eder misin. Eşim ikna olmuyor onun rızası olmadan da yapmaya cesaret edemiyorum 
(7,199 puan) tarafından
Rabb'im eşine hidayet versin inşallah bunun doğru olduğunu onlar sana da izin verir
0 oy
tarafından
Maşallah ne güzel ben uzun zamandır feracedeyim şimdiki adımın siyah yazma takmak renklileri bırakmaya çalışıyorum 
(7,199 puan) tarafından
Ben hepsini tek seferde bıraktım giydiğim spor ayakkabiya kadar değiştirdim hep siyah şal siyah ferace siyah düz ayakkabi çok iyi oldu valla ☺️❤️
tarafından
Ben kur an kursunda ferace giydim ama renkli şal taktım şimdide siyah eşarba geçemiyorum ♡
(7,199 puan) tarafından
Bende hep renkli takardim ama soft renkler sadece
0 oy
(542 puan) tarafından
MaşAllah kardeşim Rabbim daim etsin.Onerebilecegim sayfalar var instagramda cok cok memnunum tam tesetture uygun giysileri ve sallari.Salini da kuranı kerim de anlatilan gibi örtersen tam olur inşAllah büyük şal omuzlarini gogsunu kapayacak sekilde çok daha guzel olur. 

Sayfalar; fbahijab burdaki giysiler ozellikle uygun ben afgancilbab olani kullaniyorum bosbol ruzgarda da belli olmuyor.

Umranozbekcollection buranin da şalını çok beğendim uzun genis.
(7,199 puan) tarafından
Amin cnm Allah razi olsun uzun şal aldım cnm siyah dediğin gibi yapıyorum artık omuz ve göğüs hizasını örtecek şekilde ☺️ iki soru sormak istiyorum sana bu siteler de robodan elbise var mi öyle istiyorum da birde çok cirtlak olmayacak şekilde feracenin üzerine gül kurusu renklerinde şallar takabilir miyim acaba ☺️
(542 puan) tarafından
Evet var canim renk konusunda bir sinirlandirma yok ancak en guzeli siyahtir hic belli etmedigi icin diger renklerde şöyle dikkat cekmeyecek albenisi olmayacak düz ortuler olmasi gerek yani mesela bir kirmizi turuncu cirtlak renkler zaten takamayiz diger renkler de takvayla alakali en dogrusunu Allahu teala bilir. :)
(7,199 puan) tarafından
Anladim cnm teşekkür ederim ❤️☺️
(542 puan) tarafından
Rica ederim :)
0 oy
(2,408 puan) tarafından

Maşallah darısı başıma yaa giydiklerimden utanır hale geldim bu tesettür değil diyorum içimden ama nefis işte :(

(7,199 puan) tarafından
Gerçekten bu tesettür değil cnm bende öyle giyiyodum işte ama artık çok fazla rahatsiz olmaya başladım nereye kadar yani Allah'ın emrettiği ölçüde kapanmamiz gerekiyo sadece kapanmakta değil ibadetlerimizi de yapmak gerekiyo bununla ilgili videolar izle cnm ben öyle kapandim ☺️
(2,408 puan) tarafından
İnşallah canım çok teşekkür ederim:)

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 391 göst.
22 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Neyla (435 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 520 göst.
14 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Birisidiye (50 puan) tarafından soruldu
+2 oy
30 cevap 1,354 göst.
5 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Aslı saray (385 puan) tarafından soruldu
+6 oy
32 cevap 1,164 göst.
13 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Vesile hakan (845 puan) tarafından soruldu

408,598 soru

12,277,559 cevap

37,794 kullanıcı

Kategoriler

...