+1 oy
643 göst.
Diğer kategorisinde (17,500 puan) tarafından
3 buçuk ve 2 bucuk yaşında 2 çocuktan sonra en az 4 5 yıl daha çocuk istemiyordum. Ama adetim gecikti adetim zaten duzensizdi ama en fazla 3 4 gun falan gecikirdi bazen tam zamanında olurdu bazen daha erken olurdu. Ama genelde 35 günde 1 oluyordum. Pazar günü adet olmam gerekiyordu olmadım 3 gün çoook az leke gördüm ama o kadar az ki karincadan biraz daha büyük bir leke. Adetim hep böyle lekelerle başlardı görünce sevindim ama devami gelmedi pazartesi test yapmıştım negatif çıktı 2. Testi yapmaya korkuyorum. Allah olmaya çok isteyene versin ama InseAllah hamile değilimdir. 

8 Cevaplar

0 oy
(136,676 puan) tarafından

En İyi Cevap
Aaaboo emosum
(17,500 puan) tarafından
Yandım ben sevda umarim gecikmedir
Hayirlisi emosum
(17,500 puan) tarafından
1 saat önce test yaptım negatif çıktı
Hadi gozun ayfin
-Reklam-
+4 oy
(936 puan) tarafından
Bende böyle kadınları anlamıyorum ya madem istemiyorsunuz korunun kardeşim her türlü korunma var yazk ya o çocklara yapmayn istemiyorsanız

Bunuda buraya yazmayn çocuk sahibi olmak isteyip de nice anne olamayan kadn var ayıp ya günah
tarafından
Dedi yargi reis. Burada postlara en sert yorumlari yapan birinin de bunu demesi daha bi ironik :D
Eminecimm kimseye aciklama yapmak zorunda degilsin , biseyi kanıtlamak zorunda da degilsin ama sunu da bil canim zevk suyunda spermin ilk kisimlari olabiliyor. Nasip bu isler tabii ama aklinda bulunsun .
(17,500 puan) tarafından
Evet canım nasipte varsa olur. Test yaptım 1 önce falan negatif çıktı
tarafından
Bidaha yap aklinda supheyle dakikalar gecmez  tek cizgi cikarsa icin rahat eder
(2,608 puan) tarafından
Harry takip etmişsin beni ama baya yanlış takip etmişsin takipte kal
(17,500 puan) tarafından
Şeyma canım bu ikinci testim ikisi de negatif. Yine olmazsam bu sefer kan veririm ama ne adetle ilgili belirti ne de hamilelikle ilgili hiç bir belirti yok benimki sadece kuruntu işte
+1 oy
(2,608 puan) tarafından
Korkuyorsan neden korunmuyorsun ki
0 oy
tarafından
1 2 hafta geçirebiliyor adet
(17,500 puan) tarafından
Ay umarim gecikmedir
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Stres yapmiş olabilirsin ondan gecikmistir test yapmışsın olsa çıkardı sanırım 
0 oy
(4,422 puan) tarafından
Antibiyotik ilaç vs kullandın mi son zamanlarda ilaç kullanımıda adet gecikmesine sebep oluyo çünkü canım bende geçen ay corona oldum 10 15 gün gecikti adetim 
(17,500 puan) tarafından
Yok canım bayadır hiç ilaç almadım
(4,422 puan) tarafından
Olur canım ya gecikme korunuyorsaniz kafama takma olursun adet sen stres ettikçe de gecikirsin
0 oy
(1,568 puan) tarafından
Biraz bekle tekrar test yap canım.belkide strest yapmışsındır o yüzden gecikmiştir
(17,500 puan) tarafından
Bir kaç gün daha bekleyip yapacam diğer testi
0 oy
tarafından
Neyle korunuyosuniz
(17,500 puan) tarafından
Geri çekilme
tarafından
O zaman hayırlı uğurlu olsun kardeşim Allah analı babalı büyütsün :D
(17,500 puan) tarafından
Kız 2 buçuk yıldır öyle korunuyoruz zaten arada böyle gecikmelerim olurdu da bu sefer farklı hissediyorum
tarafından
Geri çekilmeyle nasıl bu kadar zaman hamile kalmadın helal olsun :) tekrar bir test yap hatta erken gebelik testi al yap varsa çıkar ve sonucu bize atmayi unutma
(17,500 puan) tarafından
1 saat önce yaptım negatif çıktı.
tarafından
O zaman büyük ihtimalle yoktur ya o kadar gün gecikmiş eğer olsa çıkardı testte. Bazen stres falan oluyor o yüzden gecikebiliuor
(17,500 puan) tarafından
Evet büyük ihtimal öyledir ve bu ay çok yoruldum tarlaydı bağdı falan o da etkilemiştir belki

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 759 göst.
20 Şubat 2022 Diğer kategorisinde azra01 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 227 göst.
21 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merveeeee (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,281 göst.
6 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,127 puan) tarafından soruldu
+2 oy
23 cevap 933 göst.
22 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Sumisalii (363 puan) tarafından soruldu

413,317 soru

12,443,996 cevap

46,095 kullanıcı

Kategoriler

...