Dün kaynanam kaynimin nişanlısıyla konuşuyordu telefonda sözde düğünleri önümüzdeki yaz olucak kaynanam telefonda kıza diyor ki ben dugun yaparım ama sana ev açacak param yok bu ay dugun yapalım gel benim evimde kal yaza kadar para biriktirin eve çıkın o da yok olmaz öyle dedi o da dedi ki o zaman oğlumun evine gel zaten koskoca ev bomboş bi odaya da siz gelin dedi kız da tamam olur demesin mi kafayı yedim kas göz yapıyorum yok umrunda değil kapattı telefonu eşime dedi ki gelsinler mi o da dedi ki ben karışmam gelirlerse başımın üstünde yerleri var bende dedim ki vurası benim de evim niye bize sormadan öyle söylüyorsun ben kabul etmiyorum kesinlikle evime kimseyi dedim geçen ramazan aynında da zaten kaynım Biz de kalmıştı 2 ay eşime söyleye söyleye en sonunda boşanma aşamasına geldik ben abimi kovamam falan dedi ben annemelre gittim kaynanama söyledim al oğlunu evimden gitsin diye o raddeye gelince aldı oğlunu yanımızdan neymis tartışmislar sanki kan davasi var ortada Allahim sinir oluyorum biliyor ben evimde istemiyorum kimseyi sanki inadima yapıyor Allahtan eşim kesin gelsinler diye diretmedi yoksa kesin getirirdi başıma şimdi oğlunun aklina girip de ikna etmezse iyidir