0 oy
301 göst.
Diğer kategorisinde (315 puan) tarafından

Ayyy bu kaynanalar ve biricik oğulları benim de kaynanamlar uzak şehirde oturuyor dünden beri bendeler ama çok sinirimi bozuyor bizim evinizdeki herşey için yada bebeğime aldığım herşey için kaç para nerden aldın yok evinizde yok yok işte yok bilmem eşime sen tutumlu değilsin benim saç rengimi beğenmez istemiyorum değiş der :D bugun patladım saç benim beden benim istediğim gibi yaparım dedim diyor ki oğlu için o hangi renk seviyor dedim bilmiyorum hangi renk seviyorsa gitsin kendi saçını boyasını onun sevip sevmemesinden bana ne sustu her geldiğinde saçımı konuşur (sarı) bende hamilelikte koyu renge dönmeyi düşündüm ama ona inat asla değiştirmem :))

Yarın gidiyorlar ALLAHtan kayınpederim çok iyi adam kaynanam bir konuşur başım tutuyor bebeğimi sevmesini bile istemiyorum (tabi dile getirmiyorum)

2 Cevaplar

0 oy
(3,669 puan) tarafından
Torunu mecbur sevecek hakkıdırbide boşver tam de zaten gidiyor başında kalsa neyse de gidiyorsa çok takma 
(315 puan) tarafından
Ama başta ben her dediğine tamam dersem eşimde alışır yada sonra bu dedikleri çocuğum için yada benim başka sevmediğim konular için de olabilir o yüzden ben  baştan tavrımı koyuyorum ki benimde insan olduğumu kendi hür iradem olduğunu idrak etsin ne demişler ön teker nasıl giderse arka tekerde öyle gider
-Reklam-
0 oy
(286 puan) tarafından
Canim  kadinin torunu yani bizim istegimize gore degil o isler sevmese sewmiyo dèrdin burda 
(315 puan) tarafından
Yok zaten sevmesini dert yapmıyorum bana bunları söylediği için istemiyorum diyorum yoksa zaten kadına sevme demiyorum sevsin tabi
(286 puan) tarafından
Takma kafana sende bosver sac senin istedigin gibi boya sana dert olsu diye konusurlar

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 405 göst.
4 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Kimgamze (315 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,057 göst.
21 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elif yalçın (1,325 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 850 göst.
16 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kirazebru (598 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 486 göst.
18 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,320 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,487,563 soru

24,317,709 cevap

345,148 kullanıcı

...