0 oy
2,355 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Dün kahvaltı hazırlarken kızım 1.5 yaşında açıkmıştı baya hiç durmuyordu bende acele acele hazırladım kahvaltıyi çaydanlığı aldım elime TV ünitesinin üstüne koydum hemen gidip tepsiyi getirecektim o sırada pervaneyi açim dedim normalde kızımın eli ünitenin üstüne yetişmez ama çaydanlığı örtünün ucuna indirmisim bı baktım kızım örtüyü çekti çay üzerine döküldü anı refleksimle üstüne atladım kolundan tuttum yukarı çektim ama çay ayağına geldi yine Allah'a şükür ki yüzüne karnına gelmedi yoksa ne

image

olurdu bilemiyorum çok üzgünüm napabilirim acaba çabuk iyileşmesi için 

85 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ah kıyamam sana yavrum benim RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN yanığa en iyi gelen şey yumurta yağı cnm youtu.be yaz çıkar 
tarafından
Yumurta sarısı ile zeytinyağı dediler
tarafından
Zeytinyağını bilmiom da cnm yumurta yağını kesinlikle dene cnm
-Reklam-
0 oy
(11,120 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun benim içim acıdı vallahi tez zamanda iyileşsin inşallah Allah şifa versin acıları dinsin :(
tarafından
Amin canım sağol
0 oy
(291 puan) tarafından
Plastik cerrahına götür bnce izi kalmaması için krem verir. Kantoran yağı sürersen daha cabuk iyileşir canım. Büyük ihtimalle silverdin anestol verir ihmal etme anestol uyuşturur acısını hafifletir 
tarafından
Götürdüm bugün canım
0 oy
(159 puan) tarafından
Benim de olmuştu canım ilk olarak hemen suyun altına tuttum usudu ama ara ara suya tuttum sonrada acile gittik bir kaç krem sürüp sardılar sonraki gün bütün kızarıklık gitmişti tek kolunda kazağın yanık nedeniyle yapistigj yer kalmıştı şükür onu da atlattık 
tarafından
Bizimki 2. Derece yanıkmis bugün krem falan sürdüler sardılar inşallah çabuk iyileşir

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 473 göst.
17 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 239 göst.
25 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ferdane (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 284 göst.
3 Aralık 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 148 göst.

404,475 soru

12,116,925 cevap

36,462 kullanıcı

...