0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar annemgilde alıştı kızım çok şükür çok da zor değilmiş evde çok zorlandım ben ama tebdili mekanda rahatlık vardır sözü bize göre köye geldik iki hafta oldu bir haftadır kızım tuvalet korkusunu yendi çok şükür geliyor tuvalete normalde kıyamet koparıyordu tuvalet deyince kızkardeşim de küçük 6yasinda aslında o alistiridi ben devam ettiriyorum ama gece bez baglamama da izin vermiyor artık altına da isiyor bende alışamadım uykuluyum da kalkamıyorum sabah kalkıyorum ki sünger hep çiş kızım ıslak vicdan azabı çekiyorum ne yapabilirim alıştırma kulodu alacaktım bir türlü alamadım şuan da köyde işler var imkansız alamam ne yapabilirim.alarm falan mı kurayım iki saatte bir kalkayim sizler ne yaptınız 

3 Cevaplar

0 oy
(14,164 puan) tarafından
Bence gece 2 kez kaldırmak yeterli 
tarafından
Öyle yapayım ama köye geldiğimden beri sürekli çiş yapıyor bilemiyorum ki evdeyken 5 saat bile yapmıyordu köy havası çok iyi geldi çocuğuma ya gidince zor alisacaz
-Reklam-
0 oy
(2,116 puan) tarafından
Alarm en mantıklısı gibi duruyor.
tarafından
Yaptı dün gece uyumadan önce saat 11 falandı galiba ama bir kere de altına isedi ve evet su içiyor ya köy yeri iyi geliyor
(2,116 puan) tarafından
Geçen hafta salı günü çıkardık biz bezi ama gece uyurken içer, gece uyanıp içer. Bir de sabit durmuyor ya salona gidip yatıyor ya yanıma geliyor. O yüzden geceyi su içme olayını bıraktırmadan çözemeyeceğim gibi. Uzmanlar uyumadan 1 saat önce sıvı tüketimini kesin diyor ama suluğu ile uyuyor çocuuum ;d
tarafından
Kız gece nasıl kalkıyor öyle yer değiştiriyor kendi kendine mı gidiyor
(2,116 puan) tarafından
3 yaşında, yatağından iniyor ya salona babasının yanına, ya benim yanıma gelip yatıyor ( 1 yaşında kızım var diş sancıları yüzünden yanımda yatıyor o da).
tarafından
Ha anladım karışık durumlar ozaman normaldir cocukda ne yapsın benimkide yatakta çok dönüyor annemgilde cibindirik kurduk balkonda yatıyoruz sivrisinek oluyor ya hepimiz altında yatıyoruz sırayla öyle dönüyor gece kardeşim uyanıyor anneme diyor anne bu yine benim üstüme geldi diye kızıyor vala görsen teyze yeğen ama çok komikler
0 oy
(799 puan) tarafından
Alma alıştırma külotu cnm

Yatmadan çiş e götür yaptır

Gece de bir şekilde 1 kere uyan çise götür alarm kur

1 2 güne alışır zaten 
tarafından
Vala alışır mı ya normalde gece uyandığında çok ağlıyor ya inat ediyor yapmaz diye korkuyorum uykusundan etmiş olacam kıyameti koparır
(799 puan) tarafından
Eğer endeki şekilde olmazsa şu şekilde dene
Cnm gece uyanmazsa fark etemeyecekse o tam daldıktan uyuduktan sonra bezi bağla
Ama kesinlikle uyanmadan görmeden çıkar sabah

Birdegece yatmadan su verme çok su içirme
tarafından
Vala hissediyor kız ne çok uğraşıyorum var ya

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 231 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,389 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
18 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde ozlem4141 (454 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 214 göst.
30 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.
25 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (827 puan) tarafından soruldu

410,205 soru

12,335,564 cevap

39,349 kullanıcı

Kategoriler

...