0 oy
394 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (280 puan) tarafından
Bugun hastaneye gittim spral için. Kizima anneme bıraktım.  Hastane isim uzadi sistem yokmus ebe gelmedi falan  kardeşime cay koy dedim. Eve geldim ne ekmek ne bisey sinirlendim çıktım Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin.  Simdi geldim yemek yapıyorum 

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bi bardak çay için bu kadar tribe girdiysen, yazık senin ablalığına. Kardeşler hizmetçi değil. Senin işini yapmak zorunda da değil. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kurban olurum bütün kardeşlerime kardeşten daha kan can var mı ya ölürüm onlara onlar otursun bana kokuları gelsin saçlarını seveyim öpeyim onlari ben oy çok özledim gelseler herşey yapsam tatlılar börekler yedirsem doya doya sarılsam boncuk gozlulerime 
tarafından
Kardeşim olasım geldi  :))
tarafından
Burkuldu içim ağlamak geldi ipeğim ya gel sarılayım sana ༼⁠ ⁠つ⁠ ⁠◕⁠‿⁠◕⁠ ⁠༽⁠つ
tarafından
Yesilimmm 8 kardeşiz biri burda her hafta gelir ... Ben benim kalbime göre dedim.    Hastaneden gelmiş bakmış yapmamış  çay yapar onuda çağırırım ben ... Ama diğerlerini bilemem. .... Benim kız kardeşim 72 gün bende kaldı asla şunu yap demedim aksine kahkhamizdan komşular susun diyordu .... Bide polisten kaçarak yürüyüş yapıyorduk minnosum yaaaaa
tarafından
Benim kiz kardesim ablam yok bilmiyom ama acken cok sinirliyim onu biliyom hfhfdhhdjsj
tarafından
Zaten annesi birşeyler hazırlamış yorumları gördüm ... Yani ben bana göre söyledim benim kardeş abla görüşüm bu ...  Beklenti bekleyen kendine göre söyler bilemem
0 oy
tarafından
Valla çok isterdim bı kız kardeşim olsun ah ah 
0 oy
(269 puan) tarafından
cay koymadi diyemi sinirlendin
(280 puan) tarafından
Sadece çay değil genel mesele
0 oy
tarafından
Küçükse ondandır. Boşver sende bir çay için bu kadar laf edilir mi aaa
(280 puan) tarafından
Mesela bi isim olsa yine böyle cay değil sadece
0 oy
(3,777 puan) tarafından
Beklenti içinde olmak her zaman üzer insanı. Çay koy demişsin belki koydu ama yanına bişey yapmadı diye kızmışsın üstüne de. Bişeyler hazırla desen belki yapardı. Ne biliyim ya kardeş başka bişey Allah başımızdan eksik etmesin hiç birini, benim için öyle en azından. 
(280 puan) tarafından
Hep böyle ya bi kere degil
0 oy
tarafından
Aynı benim ablam, o da öyle bişey yapmaz çocuğu yok onun daha ama bize gelse hep ben koşturuyorum yemek yapıyorum yiyor gidiyor evine. 
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Benimde ablam hem bana hem büyük ablama küs sudan sebepten hemde diyorum benim gönlüm rahat kendisi bilir ama kardeşin kardeşe küs olması çok tuhafıma gidiyo
0 oy
tarafından
 Bir çay için bu kadar laf etmek de bilemedim. Belki o anda müsait değil, belki çıkıp birşey alamadı, belki ancak evi topladı. Gidince beraber yapsaydınız. Neden hizmet bekliyorsun ki? 
(280 puan) tarafından
Annemde vardi zaten annem yemekleri yapmıştı
tarafından
E farkeder mi? Bence abartıyorsun. Ayrıca spiral işi altı üstü. Operasyona girmiyorsun ki, kardeş olsa da muhtaç etmesin vs demeni gerektirecek bir durum yok. Muhtaçlık bir durum yok ortada. Gidince ekmekarası yapabilirdin 2 dakika.
0 oy
tarafından
Arkadaşlar beklenti içinde olmayin deyip duruyorsunuz da hastaneden gelmiş insan.cok mu yani önüne bir çay koyup,peynir zeytin koymak.beklenti mı bı ya ,sanki ne istemiş 
(280 puan) tarafından
Mesela bu olaya göre değil cevap bile vermedi işine geldiği gibi
tarafından
Ayy burada da tutturmuslar beklenti içinde olmayın beklenti içinde olmayın diye.kardesim değil mi bu insan yabancı sanki,gayette beklerim çay çorba koymasını önüme

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 420 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 844 göst.
13 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 351 göst.
12 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 540 göst.