0 oy
356 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İki çocuğun var 

Biri 3.5 yaş 

Biri 6 aylık 

Tükendim yoruldum kızım hiç durmuyir 

Oğlum da durmuyor yemek yiyemiyorum dua alamiyorum 

Daha fazlası var eğitime gidiyor abisi onu götür getir tüm perişan haldeyim evi topluyorum süpürüyorum.bazen silemiyom 

Yıprandım tükendim kendimi taniyamiyom dokunsaniz aglayacam bir odaya girip saatlerce kafamı dinlemek istiyorum aşırı uykuya düştüm öyle uykum geliyor uykum olmasada alışkanlık mi be okdu anlamıyorum kaynanadan anneden bir gr yardım yok işleri olmasada aslaa bakmazlar insna biraz yardımcı olur babamız çalışıyor zatrn işi zor birde çocuk bak diyemiyom.ha yardım ediyor ama bende onu düşünüyorum sizde durumkar nasıl ikiside bir nefes kadar yakın oysaki şimdi bakmak zorunda değil diyeceksiniz kimse öyleler ama işi olmayana yardim ediyirmar ikiside 

10 Cevaplar

0 oy
(293 puan) tarafından
Valla Bn de gurbetteki ne anne ne akraba kimse yok tek başıma 2 cocuguma bakıyorum ara ara depresyon a giriyor insan ama yapacak bişy yok mecburuz
tarafından
Haklısın canım Allah yardımız olsun
-Reklam-
0 oy
(294 puan) tarafından
Daha bugün paylaştım bende inan çok çok zor ben yardım aldığım halde zor seni düşünemiyorum bile rabbim gönlüne ferahlık versin dayanma gücü versin
tarafından
Amin bacım Allah razı olsun bacım ❤️
0 oy
(15,398 puan) tarafından
Bende de 2 çocuk var. Biri 5 biri 1.5 yaşında. Çok hareketli ve yaramazlar. İnanki şimdiye kadar 1 saat bile başkasi bakmadı. Tabi ikinci doğuma giderken sadece sabahtan akşama kadar kız kardeşim baktı büyük kızıma. Kaynanam yok , eş tarafindan sadece eltilerim var onlara da emanet etmem. Annem köyde , köy işleri çok ağir. Yani hep yapişik ikiz gibiyiz çocuklarımla. Bunalsamda hasta da olsam hep ben bakıyorum çünkü başka çarem yok. 
tarafından
Benimde başka cerem yok canım
0 oy
(36 puan) tarafından
Bende öyleyim canim kayinvalidemle dip dibeyiz emin ol faydadan çok zararı var 1 saat baksa 10 saat lafını eder baktım diye çocuklar az ağlasın bir yerlerden çıkar gelir niye ağlıyor falan filan ev işini bırak olduğu kadar emin ol evlatların istekleri daha önemli artık umursamiyorum kinayanda kinasin ki erken kalkıyoruz gece uyumuyoruz 11 aylık kızım oğlumda 3 yaşında onlarin isteklerinden ise vakit kalmıyor zaten onları aynı anda yatırıyorum gündüzleri 1 kere bile olsa hemen bende uyumaya çalışıyorum yada kahvemi içiyorum emin ol o 15 dk bile olsa iyi geliyor 
tarafından
Anladım canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
0 oy
(137 puan) tarafından
Canım geçen yıl tek başıma kaldım eşim gorevdeydi annemler uzakta bir yıl tek idare ettim özel egitim hastane market her şeye tek idare ettm bir gün ergoterapi öğretmenimiz nasılsınız sorusuna tam 40dakika ağladım o gün ders bile alamadı masal düşün Yoruluyorsun dinlenmeden tekrar güne başlıyorsun düşüyorsun kendi kendine ayağa kalkıyorsun ama çocuğun bir opusu seni seviyorum demesiyle her şey geçiyor sabır sadece 
tarafından
Aynen canım Allah canlarını sağ etsin yinede
0 oy
(2,513 puan) tarafından
Cnm elin varsa başını kası guya annem herseyike kostururdu yemek yapar gelir mutfaktan çıkmaz mutfak dolapları ayajkabilik oraları duzeltirdi eve takik kendisi hala öyle bak aradan küçük kizim doğalı 4olacak Eylül'de hala aynı dünde o balkonun hali ne elden utandım biri görse ne der sürekli bu hallerde hem düzeltiyor hemde sorun yapıyor

İlk zamanlarda git anne bakarım dedim ben bakamam n'olacak böyle bakıcı bulun diye doğmadan beynimi yedi geldi evime eşinle kavga buldu beni ağlattı kaynatam bı anne kızını ağlatır mi dedi 

neymiş eşim yemek ye dememiş anneme 500 kez deyince naziyla oynayınca yer benim eşim benle mi uğraşsın onlami

Anne git ben bakarım dedim söylendiği için moralimi bozduğu için her gün biyerde gezdi komşularıyla geldi ara sıra yemek yaptı gitti beni hiç uyutup saatlerce çocuklara baktığını hatırlamam büyük kızım gelisismsel sıkıntı çekti hala özel eğitime gidiyoruz yanlizliktan iki çocukla benim yanımda görünmek istemedi millet dalga geçer diye bende hala anneme kul köle niye öyle çünkü annem bakıyor vardiyaliyim smdi nöbetleri mi degistrdim ara sıra geliyor Allhtan  oyuzden ben psikolojimi bozmadım çocuklarına sahip çık eşinle iş paylaşımı yap yetisemiyorsun çünkü bunlar uyuyunca ye iç yat süt olsun büyük cocugunla aktivite yap mümkünse yaz ayındayiz dışarı at kendini benim herşeye rağmen depresyona girmeme sansim suslen puslen kizlarinla hatıra diye resim at bide kendine termosa kahve çocuklara ek gıdaların koy hala dışarda rahatlarim ben hala oyuzden beklentiye girme desen de gireceksin daha az şekilde gir olur mu  ve ben çekindim aman zorluk cekmedin annem dedikçe sıkıntı yaşadım kiyamadikca eve hapsettim gerçi hala bırakıp çok gitmem biyere iki kızım var sen bırak git wlla
tarafından
Allah razı olsun bacım ❤️❤️❤️❤️
0 oy
(6 puan) tarafından
Hangi sehirdesiniz yardım amaçlı soruyorum. 
tarafından
Canım ben uzağım Allah razı olsun canım benim çok ince düşünceli sin
0 oy
(1,691 puan) tarafından
İmkan varsa büyük kreşe gitsin cnm
tarafından
Canım o anaokulq gidecek inşallah araştırma içindeyim
0 oy
(1,525 puan) tarafından
Bende iki çocuğuma tek bakiyorum kızım kırkı çıkana kadar annem yaridmci oldu o kadar bide 16 yaşındaydım birlik oturuyordum bı gün bile biri kuacgimda alipta bakmadı bide extra ev işi vardı çok zordu oğlumda öyle bı yaşında hala geceleri 374562818 kez uyanıyor saat 5 oldumu ayaktayım gece 1 kadar çok zor ama geçecek 
tarafından
Ah canım senin annen yine kirkin çıkana kadar bakmış benimki inada bakmadı
0 oy
(2,178 puan) tarafından
Tek çocuğum var kimse destek olmuyor ve o kadar perişan zamanlar geçirdim ki kimsede sana açsın sefil haldesin bir bardak su verelim demediler süpürdügüme şükrediyorum silmek zaten yok zor bir bebek gelen izlerken yoruluyor aglamasindan kaçıyorlar susmuyor başlayınca heleki yemek öyle yapasim yokki ve mecburum günde en az 3 çeşit çocuğa 1 çeşitte kendimize yapmaya ama nasıl yapmak o mutfak her Allah'ın gunu ya bebeğim ben yapana kadar dağıtıyor adım atamıyorum yer yok yemek yediriyorum tabaktakileri avcuna alıp sandalyenin arasına tek tek sokuyor halıya saçıyor tabağı alırsam önünden ağzına verdiklerimi çıkartıp yapiyo yüzüne gözüne saçlarına sürer ve hep yememek için yapıyor bir kere yapma desem inat edip yemiyor daha beter pisletiyor daha neler neler bu bir yemek faslı oda oda gezer herşeyi dağıtır toplarsam  eğer gider hemen bidaha yapar canları sağ olsun da biz yaparız destek olsa evet iyi olur ama malesef ki yok o yüzden olmayan seyelri dert etme geçici günler tadını çıkarmaya bak bırak pis olsun dağınık olsun 
tarafından
Haklısın canım Allah yar ve yardımcın olsun benimde seninde tüm annelerinde
(2,178 puan) tarafından
Hepimize inşallah zor geçiyor zaman ama gecirincede nasıl geçti diyoruz buyuyecekler ve bizde süslenip püskenip gezeceğiz
tarafından
Aman bacım süslenip puslenmek surda Dursun hayırlısı ile buyusunler de iş eş sahibi olsunlar da

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 338 göst.
5 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevgi semiz (280 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 701 göst.
13 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 324 göst.
12 Haziran 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 518 göst.
5 Eylül 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,776 soru

12,160,265 cevap

36,602 kullanıcı