0 oy
44 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
İy akşamlar kızlar çok yakın arkadaşım iki yıldır çocuğu olmuyodu bu ay tedaviye başladı 19 ağustosda çatlatma iğnesi oldu 17. Günde yani bu gün beta 60 çıktı. İki güne beta bakılacak ama bu iğneyi kullananlar değer yüksek mi çıkmıştı sonradan mı yükseldi arkadaşım 2 ayda bri kere adet oluyodu beklenen adet tarihi 25eylül

1 cevap

0 oy
(3,267 puan) tarafından
Değer evet yüksek çıkabilir. Ama arkadaşın aşılama mi oldu tüp bebek mi değer yüksekliği ona göre değişir 
tarafından
Klomen kullandı iğne yapıldı bitek
(3,267 puan) tarafından
19 ağustos da iğne vurduysa 21 de catlama beklenir. Yani arkadaşının değeri hamile olduğuna işaret demektir o zamandan bu zamana 17 güne çatlatma iğnesinin etkisii olmaz
tarafından
Düşük geldi bana değeri doktoruda biraz düşük demiş. Ben morali bozulmasın diye birşey demedim ama ayın 21 ne göre 60 çok az sanki burda bilen vardır diye sormak istedim
(3,267 puan) tarafından
Ben 18 lerden yükselip çocuğu olan gördüm. Değere kafasını takıp moralini bozmasın bol bol dua etsin. Rabbim kucağını doldursun tez zamanda inşallah. Çabalarını boşa çıkarmasın. Çok zor işler Allah korktuğunu uğratmasın
tarafından
Allah razı olsun çok sağol kardeşten öte benim için heran dua ettim olsun diye allahım kucağına almak nasip etsin çok zor
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 450 göst.
0 oy
4 cevap 43 göst.
0 oy
1 cevap 45 göst.
24 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Helinnn (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 20 göst.

404,098 soru