0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (25,181 puan) tarafından
2 veya 4 litre almayı düşünüyorum hangi markayı önerirsiniz Philips düşünüyorum aslında malum ana markası, ama belki daha uygun memnun kaldığınız vardır resimli de atarsanız sevinirim 

2 Cevaplar

0 oy
(1,326 puan) tarafından
Xiomi kızımı uyutuyorum ama herkesin bildiği üç buçuk lt olan iste
-Reklam-
0 oy
(656 puan) tarafından

image

philips diyorum. Ben çok memnunum. Her zaman yaptigim şeyler standart patates, biber, patlıcan kızartma, mısır pişirme, milföy pişirme, tavuk kanat. Pişirme süresini birkaç kullanım sonrasinda öğreniyorsun. Temel dereceler zaten menüsünde var. Uygulamasını indirip ne kaç dakika pişer ona da bakıyorum ama uygulamadaki süre ve derece bana yetersiz geliyor. Süreyi daha uzun tutuyorum. Ben 2 güne 1 mutlaka açıyorum.yemegin yanına veya kahvaltiya domates biber kozleyeyim diyorum en basitinden. Bu yüzden elektrik faturasına minik bir miktar yansımış olabilir. Her gün fırın da açsan yansır. Öyle düşünmek gerek

(25,181 puan) tarafından
Çok sağol canım
(656 puan) tarafından
Anneannemin bir lafı var. Al malın iyisini çekme kaygısını der :)
(248 puan) tarafından
Merhaba yorumlarda dumanı kokusu çok oluyor diye okudum kararsız kaldım oldumj sizde
(25,181 puan) tarafından
Hayır duman hiç olmuyor kokuda tencere ve fırın yemeği gibi değil hazneyi açınca geliyor kokusu yemeğin ee o kadar da olur:)
(656 puan) tarafından
Epeydir girmiyorum buraya görmemişim yorumları. Evet arkadaşın da dediği gibi duman yok. Duman yapıyor diyen bence aşırı doldurup üst ızgara kısmına temas ettirmistir malzemeyi. Ayrıca koku olayı olmuyor pek. Evde kızartma yapsan her yer kızartma kokuyor ama bu şekilde çok çok hafif sebze kokusu oluyor o kadar. Kanat da çok güzel oluyor.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 212 göst.
0 oy
6 cevap 186 göst.
26 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Catzzz (279 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 796 göst.
31 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Ajangadget (1,328 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 107 göst.
7 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mr&&&987 (173 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,485,763 soru

24,292,318 cevap

343,506 kullanıcı

...