0 oy
1,132 göst.
Diğer kategorisinde (877 puan) tarafından
Kızlar bugün 16 haftalık olduk doktor erkek dedi alışveriş yapcam kesinmi dedim kesin dedi ama alışveriş yapna 28 haftada yap o zamana kadar belli olur yaşayıp yaşamayacağı dedi :/ hani 3 aydan sonra ölüm riski yoktu :(

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
O ne biçim laf tövbe tövbe ne saçma başka doktora git sen ne dedin peki öyle diyince
(877 puan) tarafından
Bişy diyemedim dondum kaldım doktorumda çok iyi ama neden öyle dediki içime kurt düştü
tarafından
Doktorların huyu o boşver erken davranma demek istemiş
(877 puan) tarafından
Doktor olunca insan takıyo işte Allah korusun herşey Allah tan
-Reklam-
0 oy
(163 puan) tarafından

Canım korkma doktorlar abartmayi severler. Ama acele etme yani burada bebeğinin son haftalarda kız olduğunu öğrenen oluyor:ermm:  o nedenle bekle birazcık daha bence ama yine de senin bileceğin şey :)

(877 puan) tarafından
Korktum biraz valla bi ay daha bekliycem
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Tövbe tövbe o nasıl laf öyle. Ne biçim doktormuş
(877 puan) tarafından
Bebeğimde sorun yok durumu iyi çok şükür ama 28 haftaya kadar bekle belki Allah korusun ölür gibi bişey oldu yani doktor olunca söyleyen kafama takıldı
0 oy
tarafından
ALLAH tüm yavrularımızı korusun inş bu mübarek günün hürmetine 
(877 puan) tarafından
Amin amin inşallah canım
0 oy
tarafından

O ne bicim laf o ne cins bir doktor oyle :angry: ne demek yaşayıp yaşamayacağı bir sıkıntıdan bahsetti mi doktor 

(877 puan) tarafından
Yok bebeğim iyi bi sorunu yok ama alma 28 haftadan sonra al belli olmaz gibisinden dedi ihtimal bile olsa korkutuyo
0 oy
(851 puan) tarafından
Bana da öyle demişti dengesiz doktorum :( bende korkmuştum ihtimal konuşuyor canım boş boş takma sen 
(877 puan) tarafından
Yinede insan bi tuhaf oluyo valla Allah korusun yavrularımızı
(851 puan) tarafından
Amin canım inşallah saglikla al inşallah kucağına
(877 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(8,818 puan) tarafından
Başka doktora Bi görün canım bu doktor benim hoşuma gitmedi. Bi sorun varsa açık açık söylemeli sanmıyorum kalbi atıyorsa Bi sorun yoktur
(877 puan) tarafından
Bebekte sorun yok kilosu falan iyi ama bişy olma belli olmaz gibisinden dedi 28. Haftadan sonra alıyo herkes dedi yinede korktum yani
0 oy
(1,553 puan) tarafından
Bnce baska dr git bi sey deme bi baksn allh bilr 
(877 puan) tarafından
Yok canım bebeğimde sıkıntı yok şükür ama bişy olma belli olmaz gibisinden dedi yinede korktum
(1,553 puan) tarafından
Kafanda şüphe kalmsn diye dedim
0 oy
(15,139 puan) tarafından
Bu doktorlar korkutmayı çok seviyorlar yaa:/ Banada normal doğum yapamazsın sen yüksek tansiyon çıktı kriz geçirip komaya girersin demişti normal doğum yaptım çok şükür iyi geçti. Başka bir doktora git kuzum içini ferah tut.
(877 puan) tarafından
Bebekte sorun yokki canım bişy alma belli olmaz gibisinden dedi galiba ama yinede korktum :(
0 oy
(20,363 puan) tarafından
Canım 12.haftada benimki söyledi ama yapma alışveriş dedi. 17.haftada gittim artık yap kızına bir şeyler alabilirsin dedi. Kayıp riski hep var. 3 aya kadar düşük diyorlar sonrasının adı farklı ki Allah korusun niye kötü düşünesin. Dr lar bazen emin olmak istiyor ya da tecrübelerine dayanarak üzülecek bir şey yaşanırsa diye kendince önlem alıyor
(877 puan) tarafından
Bebekte sıkıntı yok şükür doktorumda iyi aslında özel olmasına rağmen bazen ücret almıyo falan ama alma ölebilir gibi bişy oldu dediği bi kötü oldum kimse evladına yakıştıramıyo sonuçta Allah korusun bütün yavrularımızı
(20,363 puan) tarafından
Amin canım benim sen içini ferah tut takılma buna olsa söylemek zorunda sana
0 oy
tarafından

Banada hep oyle dediler en son 26 haftalikken saglik ocaginda ebe bi anda cantan hazirmi ikizler ne zaman dogar belli olmaz ddi ole hazirlik yaptik yoksa doktora kalsa dogsunda ole diycekti :D saglikla sihatle gelsin oglusun da gerisi kolay canimmm

(877 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
tarafından
Bir anneye boyle sozlerin sozlerin alelen soylenmesini dogru bulmuyorum. Dusuk tehlikesiyle gititgimde dusecekse zaten dusecek demisti doktorum nekadar uzulmustum. Ama gel gor ki, ölüm riski herzaman vardir. Bunu icten kabul edip itikatli olmamiz gerekir. Ama kalbimizi karartmamamiz kotuyu dusunmememiz gerekir. Allahim ben elimden geleni yaparim elimden gelmeyenler icin sana siginirim Rabbim evladima saglikla kavusmami nasip et ve ona guzel omurler ver de. Gerisini Allaha birak tevekkul etmek de ibadettir.  
(877 puan) tarafından
Bebekte sıkıntı yok şükür canım iyi ama alma belki ölür gibi bişey oldu dediği doktorumda çok iyi aslında ama bi kötü oldum ya ne gelirse Allah tan tabi
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Ay Allah korusun Rabbim yavrularimizi hayirli saglikli birsekilde kucagimiza almamizi nasip etsin insaAllah
(877 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
tarafından

O ne biçim laf ben artık güvenmiyorum doktorlara kolay kolay hastaneye filan gitmicem artik:angry:

(877 puan) tarafından
Bebeğimde sorunda yok şükür ama alma belki ölür gibi bişey oldu ya :(
0 oy
tarafından
Tövbe tövbe ya saçmalamış o yiyecek ekmeği varsa hiçbir şey olmaz allahın izniyle başka doktora git sen canım düşük riskin falan var mı 
(877 puan) tarafından
Yok bebeğim sağlıklı bi sorunu yok ama 28 haftada al belli olmaz gibisinden dedi işte yinede aklıma takıldı
tarafından
Saçmalamış o ***** sen bakma ona dengesizi doktorunu değiş canım
0 oy
(704 puan) tarafından
Doktorun öle demesi yanlş olmş ama 3 aydn snra ölüm riski yok diyen kim. O düşük riski yok demek istemiştir her zmn ölebilir anne karnında 9. Ayında bile doktorn sadece sana acele etme demek istemi ama o şeklde konşması çok yanlş olmş 
(877 puan) tarafından
Evet herşey olabilir ama bi an kötü oldum Allah korusun İnşallah
(704 puan) tarafından
Aynı sebeb ten 8 aylk doktorumu değiştirdim geçen hafta bebeğin ölebilir gbi konuştu çk iyi Bi proftu doktorm ama moralimi bozdu için başka doktora gçtm

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 163 göst.
19 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepmutlu0606 (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 790 göst.
23 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,885 göst.
27 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 383 göst.
28 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde İlla (1,206 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,386 soru

24,696,063 cevap