0 oy
177 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,790 puan) tarafından
Şiddetli inanılmaz sırt ağrım var başka belirtim yok googlea yazınca korona va saçmalıyor

Sırt ağrısı neden olur kızlar sanki sırtım ikiye ayrılıyor

4 Cevaplar

0 oy
(1,155 puan) tarafından
Genelde sırt ağrısıyla başlamıyor. Usutmus veya rüzgar yemiş olabilirsin. Korona başka türlü oluyor :)
(7,790 puan) tarafından
Lanet giresice bi bitmedi gitti
(13,000 puan) tarafından
Ben ilk basinda oldum canim 2020de ekim gibiydi sanirim. Sitma tuttu gece sonra iste sirt agrisi sinra doktora gittik test yapmadilar doktor antibiyotik falan verdi gonderdi ben onlari ictim iyilestim zaten sonra 3gun sonraydi sanirim kaynanam balik yapti cagirdi gittik esime dedimki ben baligin kokusunu almuyrm he kalktik gece gittik test verdik pozitif
(7,790 puan) tarafından
Sıtma ne demek
(13,000 puan) tarafından
Atesin var ama usuyup titriyosun
(7,790 puan) tarafından
Anladım canım bnmde korona öyle başlamıştı
Şimdi gittim doğru düzgün bakmadılar bile test falanda yapmadılar yarın tekrar gitcem doktor değişimi oşunca belki insaflısına denk gelirim
-Reklam-
0 oy
(3,370 puan) tarafından
Gece üstü açık uyumuş olmayasın. 
(7,790 puan) tarafından
Ev hamam gibi üşümüş olamam canım ama beynim durdu artık sanki sebep bulamıyorum
(3,370 puan) tarafından
Yorgunluktan, çok ayak üstü iş yapmaktan, biraz büyümüş bebeği kucağa almaktan gibi durumlarda ola bilir.
Vitamin b, d eksikliği ola bilir. Korkma hemen. Birkaç gün dinlen belki geçer. Geçmiş olsun
(7,790 puan) tarafından
Korona olmasında yeterki yorgunluktan olsun iki bebeyle dinlenemiyorum zaten canım sağolasın
0 oy
tarafından
Bende ağrıyla başlamıştı. Gayette olabilir. Test yapiuorlarmi bilmiyorum artik
(7,790 puan) tarafından
İnşallah değildir ya artık test yapmıyorlar sanırm :(
tarafından
Bilmiyorum cnm. Biz geçen ay olduk yaptilar
(7,790 puan) tarafından
Olmazsa bi acile gideyim bende
tarafından
Başkalarını riske atmamak adina ben olsam giderdim cnm
(7,790 puan) tarafından
Keşke test yapsalar yapmayıp umursamıcaklar gibime geliyo ama mutlaka gidicem
0 oy
(339 puan) tarafından
Ben olmuştum sadece sırtım ağrıyodu başka belirtim yoktu sanki belim kopuyo gibiydi 
(7,790 puan) tarafından
O zaman boğazımda ağrıyo diyim en azından kmsenin vebaline girmem corona değilsede sırt ağrısına çözüm bulurlar belki
(339 puan) tarafından
Yani yada tanıdığım biriyle temaslıyım de direk test yaparlar
(7,790 puan) tarafından
İsim sorarlar mı
(339 puan) tarafından
Yok sormazlar
(7,790 puan) tarafından
Yapmadılar canım doğru düzgün bakmadılar bile yarın tekrar gidicem doktor değişimi olunca belki yeni doktor ilgilenir

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 93 göst.
19 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 85 göst.
27 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hanifemm (1,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 277 göst.
20 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 165 göst.
5 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tomurcuksss... (986 puan) tarafından soruldu

412,735 soru

12,426,828 cevap

45,526 kullanıcı

Kategoriler

...