0 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde (3,151 puan) tarafından
8 yıllık evliyim 3 çocuğum var. Kızlarım 3 ve 5 yaş oğlum 4 buçuk aylık. Ağır şekilde psikolojik şiddet yaşıyorum eşim ailesi tarafından. Onun Yanında fiziksel ve kısmen de ekonomik siddete maruz kalıyorum. Aile desteğim yok, herhangi bir mesleğim yok. Boşanma durumu olursa davayı kazanma (velayet, nafaka vs) ihtimalim nedir acaba? Eşim davayı açarsa imzamı atarım demis annesine.

3 Cevaplar

0 oy
(2,623 puan) tarafından
Eşinin durumu iyiyse hepinize nafaka bağlar savcı yada hakim 
(3,151 puan) tarafından
Eşim askeri personel şuan ama bir aralar velayeti alabilmek için işi bırakırım diyordu. Bırakırsa fabrikada çalışacak ve Fındıkçı aynı zamanda durumları iyi yani. Durumu iyi diye velayeti almaz umarım.
(2,623 puan) tarafından
Çocuklar çok ufak bende bosandim zamanında kızım 6 yaşındaydi oğlum 1 buçuk yasindayi hakim bana verdi nafaka bagladi
(3,151 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısı bu beni umutlandırdı çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(63 puan) tarafından
Mesleğinin olmaması çalışmana engel değil. Alnının teriyle işini yapan parasını kazanan herkes bi meslek sahibidir zaten.
(3,151 puan) tarafından
Normal bir yerde zaten çalışırım ama şuan bebeğim küçük ve aile desteği yok bakacak kimse yok. O yüzden çalışmam da zor bir süre boyunca. Eşim askeri personel aynı zamanda Fındıkçı tarla bağ bahçe sahibi durumları iyi. Beni korkutan maddi yönden bende. Üst olup velayeti alması.
(63 puan) tarafından
Çocuklar çok küçük hakim anneye verilmesi kanaatinde olur nafaka bağlar madem durumu iyi ödesin nafaka baksın çocuklarına.
(3,151 puan) tarafından
Evet bende öyle düşündüm çocukları almak için askeriyeden çıkmayı düşünüyordu ama çıksa bile tarlaya gitmekten çocuklara bakamaz annesi zaten. Durumları iyi evet umarım bağlarlar nafaka. Kendime bir lirası geçmesin gözüm yok sadece çocukların hastane okul giyim vs ihtiyaclarini karsilasa yeter bana.
(63 puan) tarafından
Yüklü bi nafaka bağlanır canım dediğim gibi çocuklar küçük alırsın sen velayeti Allah yardımcın olsun
(3,151 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Madem esinde boşanmaya razi önce boşanma protokolu hazırla kendine gore anlaşmalı bosanin çekişmeli dahi olsa çocukların yaşları çok küçük yüz kızartıcı bir suç işlemediğin surece sendeler korkma canm
(3,151 puan) tarafından
Çok şükür öyle bı suçum yok ama beni korkutan maddiyat. Eşim askeri personel ve Fındıkçı aynı zamanda bağ bahçe var durumları çok iyi. Velayeti alırsa diye endişe ediyorum sadece.
(1,437 puan) tarafından
Anlaşmalı bosanin canım benim eski eşimin de durumu iyiydi kızım 2.5 yaşındaydı bastan çekişmeli dava açtım baktı herşey istiyorum nafaka tazminat ev vs vs. Sonra kendisi bana anlaşmalı bosanalim çocuk sende kalsın ama benden birşey isteme dedi kabul ettim para için kızından vazgeçti bu kadar baba işte
(3,151 puan) tarafından
Bizimki onu yapar mı bilmem bir tek arabamız var daha önce şey demişti al arabayı vereyim sana velayetler benim olacak ama. İstemedim istemem de.
(1,437 puan) tarafından
Bizim anlaşma protokulunde nafaka bile yoktu ama hakim nasıl yok dedi ve çocuğa nafaka bağladı korkma canim
(3,151 puan) tarafından
Ay şuan çok umutlandim saten kendime bir lirasini istemem çocukların hastane okul giyim masraflarını karsilasa yeterli ben kendi başımın çaresine bakarım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 85 göst.
0 oy
3 cevap 70 göst.
0 oy
5 cevap 141 göst.
24 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 166 göst.
17 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sihirlimom (7,036 puan) tarafından soruldu

381,071 soru

11,408,424 cevap

34,945 kullanıcı

...