Eşim öz bakımına hiç önem vermez bu evlendikten sonra böyle oldu normalde cok temiz titizdi. Zaten bu yönünden dolayı ben kabul etmiştim eşimi benm için en önde gelen kriterlerde biridir temizlik. mesela hazırlanır Bi yere çıkarız inanki ben öyle Bi hazırlanıyorum ki ama o yüzünü bile yıkamaya aciz. Yanıma yakışsın istiyorum tabi böyle size söylediğim gibi söylemiyorum. Bitanem bunu giysen daha güzel olur yada gel beraber banyoya gidelim dişlerimizi yıkayalım derim inanın kalp kırmadan söylüyorum ama yok küsüyor gidiyor. Ee ben napayım benm günahım ne. Cok afedersinz yakınlaşıp beni öptüğünde bile zor katlanıyorum. Kırmak hiçç istemiyorum ama güzel dilden de anlamıyor. En son az önce işe gidecekti aşkım dişlerini fırçala insanlarla işin gereği yüzyüze konuşuyorsn dedm küstü yüzünü astı ben sana diyor muyum sen temiz değilsin falan filan dedi. Ben bana bunu söylemesine asla fırsat vermedim vermemde çünkü temizim asla laf edemez. Kızlar ya bi akıl verin. Tamam büyütülecek bir şey değil belki coğunuz için ama benm için çok önemli :(