Eşime haklı olarak küssem de adam ne yapıyor ne ediyor durumu kendi leyhine çeviriyor, sonra bi bakıyorum ki gönül almaya çalışan benim. Sonra diyorum konu ne ara bu hale geldi O yüzden küsmüyorum artık.. Bülent Ersoy hamileymiş dese, doğrudur diyip geçiyorum..
Tabikide küsüyorum tripte atıyorum atmam lazım atmazsam olmaz kusmezsem olmaz bu arada yanımda yok bari şimdi yapma diyor ama kusura bakma diyorum Allah korusun mezarda olsan neden bana çiçek açmadın diye trip atarım dedim
Sahi küsmek neydi ki hiç hatırlamıyorum eskiden çok küserdim konuşmazdım ama artık saldım küsmüyorum da konuşmuyorum da böylece küsmeye gerek kalmıyor inek şaban repliği gibi oldu
İstemsizce güldüm kusura bakma. Bende tam tersi bir türlü küsemiyorum. Geçen bişi oldu şuna bı trip atayım da gönlümü alsın azıcık nazlasin beni dedim. Mutfağa çay koymaya gitttim o arada aklıma komik bişi geldi. Geldim yanına anlattım güldük eğlendik, tâki iki gün Sonra aklıma geldi ben buna küscektim diye
Tabiki de nerde kaldı tuz biber
Evet küsüyorum ama genelde beni azarlar gibi yaptığında azarlanmaya hic gelemiyorum Cocuk gibi Ama cok sukur ki gonlumu aliyor her defasında anlık oluyor barışıyoruz hemen
1,509,647 soru
24,634,057 cevap
365,306 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın