0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Diğer posta tek tek cevap veremedim kızlar kusura bakmayın. Kızımın çok ateşi vardı. Hemşire buz kompleksi uygula, kolonya ile sil kolunu , ateş düşürücü ver demişti. Kızım sadece kolonya sürmeme izin verdi. Çok zor ve yorucuydu. Aşı günüydü. 

Çaresizlikten ne yapacağımı bilemedim. Ateş düşürücuyü hiç içmedi. Korktum iyice yükselecek ateşi diye . Bende emziğine bandirdim şurubu :D Emziği ağzına alınca ilaç tadını alıp direk ağzından çıkarıp attı. Hiç ağzına almadı dün. Bugün sallamaktan bacaklarım ağrıdı. Mecbur verdim emziği alıp attı ağzından gülerek. Salla salla uyumadı dayanamadim ben verdim emziği. Evet hataliyim kabul ediyorum. Ama 1 haftadır rahatsızım. İlk 3 gün ishaldim. Şimdi kabizim. Bobreklerim mi ağrıyor bagirsaklarim mi bilmiyorum ama yan taraflarım ve kasıklarım ağrıyor halsizim. Belime hirkami bağladım. Usuttum mü acaba diye... Hasta olmasaydim aslında emzik bıraktırmak için güzel bir fırsattı. Akşama kendimi iyi hissedersem emzik vermeden uyutmaya çalışacağım <3 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun kuzum ama biraz dayan hazır oda istemiyor bırakmak için fırsat çıkmış 
tarafından
Evet canım ama inanki hiç halim yok. Hep birşey çıkıyor. Zaten doğum yaptigimdn beri sürekli bir yerlerim ağrır. Normal doğum yaptım. Resmen dökülüyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin inşallah 
tarafından
Aminn Hulyacim inşallah ❤️❤️
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun 
tarafından
Teşekkür ederim canimm bnm ❤️
0 oy
(13,902 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım.  Uşutmuş olmalısın bi görün vakit bulursan . Bende bıraktırma korkusu ile vermedim emzik 3 bucuk aylık oldu ihtiyaç duymadı şimdilik 
tarafından
Ben kızıma 2-3 aylıkken vermiştim. Doktor söylemişti. Kızım 2 saat memede kalıyordu. Bende emiyor sanıyorum. Ama kilo almıyordu. Emzirme doktoruydu. Ona anlattım bu bu şekilde emziriyorum 2 saat arayla felan diye. Doktorda bi bebek 2 saat bir anneyi ememez . Sizi yalancı emzik olarak kullanmış kızınız dedi. Emzik versem olur mu çok zorlanıyorum dedim. Doktor siz bilirsiniz dedi. Ve mecburiyetten emzik aldım. Emzik almamıştım bile doğumdan önce veya sonra. İhtiyacm olmaz diye ama mecbur aldım.
(13,902 puan) tarafından
Anladım canım seninki şartli durum olmuş oyle hallerde emzik kurtarıcı oluyor belkı de benimki sakin diye olmadı gazli yada kolik olsa illaki verırdım öncelik sağliği rahatı tabii

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 173 göst.
20 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
20 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
6 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 187 göst.