0 oy
734 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (503 puan) tarafından
Hanımlar çocuklarınızın kışlık alışverişlerini nerelerden yaptınız ya da yapacaksınız? 22 aylık kızım mont,bot,kışlık kıyafetler falan herşey sıfırdan düzülecek şimdi. Sizler uygun alışveriş siteleri bulabildiniz mi 

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Daha yapmadım waikiki den yaparım heralde şu okul işini halledeyim sonra da kızıma kışlık almaya çıkacağım inşallah 
(16,583 puan) tarafından
Lcw sezon sonu indirimi başladı mı acaba
(503 puan) tarafından
Ay Allah yardımcınız olsun sizin durumunuz daha zormuş:-) hem okul hem bebek alışverişi. Allah yardımcınız olsun
tarafından
Fattoo hiç bilgim yok aşkım :)
Fikris amin canım biri 11 biri 8.sınıf sen düşün artık halimi dün defterlere baktım 30dan aşağı defter yok :(
(503 puan) tarafından
Yok valla bim e gelen defterler bile 50 tl yazıyor şok oldum yani
tarafından
Fatoo hangi sezondan bahsediyorsun yaz mi koşmi
(16,583 puan) tarafından
Yaz tabi ki kız indirim oluyor ya alayım dedim seneye
tarafından
Bitti canım o indirim. Zaten bu sene düzgün indirim olmadı. Ama olanlarında fiyatı yukselmis
(16,583 puan) tarafından
Ne ara başladı
tarafından
Temmuzda başladı. Bitti. Varsa birkaç indirimli tişört fln kalmıştır ama dediğim gibi kalanların çoğunun fiyatı yükseldi. Kizkardesim lcwde çalışıyor bende daha önce calisiyordum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay Allaha şukur esimin akrabasi vericek bize bende surekli dert ediyordum kış geldi oglumun hiç birşeyi yok diye sizinde oyle akrabaniz varsa sorabilirsin cnm kaldiricaklarina bebişin giyer
(503 puan) tarafından
Yok öyle ya :-( herşeyi sıfırdan düzeceğiz malesef
tarafından
Ay olsa iyi olurdu cnm esimin tarafinda eltimin oglu kuzeninin oglu var oglumdan  biraz buyuk onlardan geliyor bizde birde benim halamin oglu var halam o kadar ozenli alisveris yapiyor ki herseyi marka hep bize geldiler :)) oglum 2 yaşinda 20-30 ayakkabisi oldu onlarin sayesinde
(503 puan) tarafından
Oh ne güzel. Güle güle giysin :-)
tarafından
Allah razi olsun cnm birde halamla bagzi şeyleri ayni almışız o da aldimi 3-4 tane alir bigun kardesim bize geldi arka arkasina ayni olan o atleti giydirdim miki maoslu kardeşimde abla ben geldim gittim hala ayni atletle duruyo cocuk kokmuyorda dedi bende salakmsn ya kac gundur farkli farkli giydirdim dedim halama diyoruz onceden aldiklarini bana sorda al aynisi varsa bendede o olay olmasn yine ajshha
(503 puan) tarafından
Hahahahaha sende bulmuşsun da buluyorsun yani. Boşver ses çıkarma artık  :-)
0 oy
(2,036 puan) tarafından
Lcw aldim canim mont evde giymelik disarida giymelik kiyafetlerini falan
(503 puan) tarafından
Lcw de abarttı artık fiyatları iyice ya
(2,036 puan) tarafından
Oyle malesef
0 oy
tarafından
Annem büyük ve küçük oğluma yazlıktan alıyor mağaza varmış o kadar kaliteli ki ürünleri uyguna alıyor 

E bebekten mont aldım küçüğe gene e bebeğe bakarım bir kaç parça daha alırım 
(503 puan) tarafından
E bebeğe de daha tam gelmemiş galiba kışlıklar. Biraz baktım öyle internetten de çok bişey bulamadım
0 oy
(4,375 puan) tarafından
Bizim var yine de öyle sayfalara bakayım dedim fiyatlar uçuk Allah'tan teyzemler falan çocukların küçüklerini vermişti yoksa doğru düzgün birşey almazdım

Allah yardımcınız olsun inşallah uyguna yer bulabilirsiniz
(503 puan) tarafından
Ay inşallah artık. Eylül sonu gibi kemeraltına gitmeyi düşünüyorum olmazsa
(4,375 puan) tarafından
Bir tane oğlum olacak ona sadece kozmonot bakayım dedim sayfalara baktıkça ateş bastı resmen
0 oy
(966 puan) tarafından
Geçen kış sezonundan hallettik şükür gelecek yaz sezonuna bile hazır kıyafetleri var..her şey pahalı.sezon sonu indirimleri takip edin önerim.
(503 puan) tarafından
Ya o zor oluyor mesela şimdi kışlık alıcam ama aynı zamanda da sezon sonu yazlık kıyafet almak yani seneye yaz için iki sezon birden almak zor gelir
0 oy
(302 puan) tarafından
Ayakkabı flodan aldım yarın iki yaşına giriyoruz bu arada Bi iki parça e bebekten aldım geçen gün indirim vardı montu modanisa dan yeni aldım yazdan beride civilde uygun fiyatlı ne bulursam alıyorum yavaş yavaş birikti biraz Bi kaç ihtiyaç kaldı onlar içinde uygun fiyat bakıyorum şimdilik birde Vodafone yanımda dan  hello baby uyku tulumu aldım Bi tane daha lazım onuda sonra bakıcam
(503 puan) tarafından
Botu bende flo dan bakıcam çarşıya çıkınca. Trendyol dan baktım biraz da 500 den aşağı yok
0 oy
(45 puan) tarafından
Bende hwp waikikiden alıyordum yada kotondan ama bu sene fiyatlar ucmuş ya bi mont 500 napicaz bilmiyorum
(503 puan) tarafından
Evet sadece botla mont için 1000 tl ayırmak lazım
0 oy
(10,496 puan) tarafından
Yaz başında lcw dan 11 parça alt üst takım almıştım iyiki de almışım çok çok uyguna geldi.montu da teyzem yine lcw dan almış geçen kıştan da botumuz bu yıl olur. Benim 30 liraya aldığım sweatshirt 120 lira olmuş lcw da
(14,139 puan) tarafından
Takip edemiyorum ben ya aslında almaktan ziyade
(503 puan) tarafından
Aynen bi de öyle bir durum var tabi :-) bende edemem pek
(14,139 puan) tarafından
İşte sorun o zaten edebilsem alcam:⁠-⁠Dbizede haber verin :⁠-⁠D:⁠-⁠D
(503 puan) tarafından
Hahahhaaha inşallah bu sene takip etcem dur bakalım çok pis hırs yaptım şu an:-):-)
(14,139 puan) tarafından
Bana da yaz:⁠-⁠D:⁠-⁠D
0 oy
tarafından
Lcwden yapmıştım şubat indiriminde. 
(503 puan) tarafından
Sen geçen kıştan aldın yani. İyi yapmışsın valla
0 oy
(1,992 puan) tarafından
dolap uygulamasından yeni etiketleri ile ikinci el aldım 
(503 puan) tarafından
Onu çok düşündüm de cesaret edemedim ya
(1,992 puan) tarafından
ama ben yurt dışındayım burdan alıyorum daha sorun yaşamadım hepsi yeni gibi
(503 puan) tarafından
Bi de benim eşim de kızar ordan almama. Kendime bile almama izin vermiyor kızına hiç izin vermez
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Önceden e bebek ve lcw dan alıyordum bu yıl ilk defa defactodan sipariş verdim hatta bugün verdim canım bakalım şimdiden başladım 5-6 parça birseyler aldım birazda geçen seneden kalanlar var kışın yetmezse bir daha bakarım artık 
(503 puan) tarafından
Hmm defacto ya bakmadım hiç aklıma gelmedi bak o. Teşekkür ederim bende bakayım bi
(2,220 puan) tarafından
Üye olursan sepette yüzde 20 indirim var kargoda bedava oluyor eğer alacak olursan defacto uygulamasını indirip DeFacto gift clube üye olarak al canım
(503 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(11,640 puan) tarafından
E bebekte montlar ucuzdu 150 200 TL fakat kalınlığını bilmiyorum ben çok beğendim ama modelleri bi bak bitmeden
(503 puan) tarafından
O ince montlardan onlara baktım ben. Daha hiç giyilmemiş 2 tane var bizim onlardan. Daha kalın bişeyler olsun istedim ben
0 oy
(6,110 puan) tarafından
Suan yapmadım lcw koton zara hm  takip ediyorum eşim yurtdışından getiriyo  yeni sezon yavas yavas çıkıyor suan 
(503 puan) tarafından
Evet yeni yeni çıkmaya başlıyor. E bebek te bile çok çeşit yok
0 oy
(280 puan) tarafından
Bot vardi geçen seneden mont yeni kislik kazak falan bakarım ama pahali 
(503 puan) tarafından
Evet canım herşey çok pahalı
0 oy
(1,596 puan) tarafından
Daha yapmadım canim önce bi geçen seneden olan kıyafetlerine bakacağım ona göre bi kaç parça alırım 

Genellikle lcw den yapıyorum oranın kalıpları tam oluyor benimkilere 
(503 puan) tarafından
Benimkine geçen seneden olanlar olmaz çünkü maşallah bu yaz çok boy attı
0 oy
(1,360 puan) tarafından
Ben bugün bi kaç parça bişey aldım. Lcw de aşırı pahalı iki tane alt eşofman 250 TL. İki üst aldım oradan 150 liraya. Sonra Tuhafiyeden de pjama takımı aldım 70 liraya iki tane. Şimdilik bunları alabildim. Hırka falan da lazım. Onları bi şekil de bi yerden alıcam. Ama lcw aşırı pahalı yemişler kafayı. 
(503 puan) tarafından
Aynen öyle ne zannediyor kendini anlamadım. 2-3 sene öncesine kadar pazar yeri gibiydi mağazalarının içi
(1,360 puan) tarafından
Millet oraya üşüşünce bi tarafları kalktı.
(503 puan) tarafından
Evet ya
0 oy
(14,902 puan) tarafından
Mont var zaten LCW dan bot alacagim bir de kışlık dolaptan da begendiklerim var artık karışık birseyldr yapacağım 
(503 puan) tarafından
Herkes bütçesine göre yapacak artık bişeyler. Allah yardımcımız olsun
0 oy
(13,304 puan) tarafından
İnsanlar dicek yeter kaçıncıya diyon ama lcw den aldım üç beş kotondan aldım montu ve botu yok 3400₺ civarında tuttu. En ucuzları almaya çalıştım fiyatlar uçmuş. 24 aylık benimki de
(503 puan) tarafından
Bot ve mont olmadan mı 3400 tl tuttu
(13,304 puan) tarafından
Evet mont almıştım ama naylonlu çıktı iade ettim
0 oy
(1,726 puan) tarafından
LC Waikiki den alacaktim çok pahalilar buralarda dükkanlardan alirim
(503 puan) tarafından
Ben kemeraltına bakmayı düşünüyorum

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 433 göst.