0 oy
122 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (12,856 puan) tarafından

Ay kizlar ya bastan iyi gidiyorum ya kilo almadim fazla diyodum ama istahim yoktu hic. Simdi yiyorum masallah :D dun 17 haftalik olduk bugun tam 4 aylik yani. 54.65 ile hamile olgumu ogrendim. Bu sabah tartida 58.30u gordum. Cok aldim dimi ya. Ve bu 2.hamilelikte oglumda 18 kilo aldim bunda o kadar almam diyodum bide :D daha simdiden 3,650 almisim valla

8 Cevaplar

0 oy
(153 puan) tarafından
Ilk 4ayda almıştım bende son aylar almadin belli olmuyor ki 10kilo alarak doğum yaptım üçünde  de 
(153 puan) tarafından
Cok da yokta 1.65 isim cok zayıf sevmiyorum kendimi böyle balık etli daha iyi ;) yan 70filan işte de hayal gibi duruyor
(12,856 puan) tarafından
Aynen 70 olsan guzel olur canim. Aslinda bende 60a dustugumde herkes verme boyle cok guzel oldun diyodu esimde dahil :) ama ben sevmiyorum ya 55in ustune cikinca begenmiyorum kendimi :) direk basenden aliyorum bide :/ ama zaten elimde olmadan kilo verdim oglum saolsun :)
(153 puan) tarafından
Oh ne gzuel sen nasıl hissedersen öyle yapabiliyorsa tebrikler yani bende kaldı böyle gitmiyor malesef ama yemeği seviyorum ne yapiyimmm;)
(12,856 puan) tarafından
Kiz yemegi kim sevmez ozellikle fastfood asiri seviyorum ya :)) ama kilo verirken kestim makarna pilav ekmek hamurisi kizartma fastfood aburcubur
(153 puan) tarafından
Ahh işte ben yapamıyorum;)
-Reklam-
0 oy
(15,799 puan) tarafından
Yoo ayda 1 kilo almişsin. Fazla değil normal. 
(12,856 puan) tarafından
Aynen canim ilkinde bu ayi hatirlamiyrm kac almistim ama totalde 18 kilo aldim o kadar almam insallah diyodum hep :)
(15,799 puan) tarafından
Bende ilkinde 15 kilo aldim. Şimdi 30 haftaliğim 6 kilo aldim. Bakalim benimde hedefim ayda 1 kiloyu geçmemek.
(12,856 puan) tarafından
Masallah bisey kalmamis canim valla saglikla kucagina alirsin insallah dsrisi basima :)
(15,799 puan) tarafından
Amin canim. Evet benim için geri sayim başladi.
(12,856 puan) tarafından
2.de zaman nasil geciyor insan hic anlamiyo zaten valla :)
(15,799 puan) tarafından
Aynen ya birde heyecanlanmam diyordum ama bunda daha bi heyecanim artti. Sanki ilk kez doğuracak gibiyim :)
(12,856 puan) tarafından
Ayy valla ya bide bizim ilki erkek buna kiza benziyo dedi 3 hafta once daha gitmedim p.tesi gidicem. Cok degisik ya hem erkek cocuga alistim diyorum nasil olcak acaba hemde ikisinide tadicam Allahin izniyle diyorum ayri bi heyecan :) ailede kiz yok esimin tarafinda ilk benimki olacak
(15,799 puan) tarafından
Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin. Benim ikinci kizim doğacak. Ikiside kiz olmasina rağmen ikisinin heyecani da birbirinden farkli.
(12,856 puan) tarafından
Tabiki oyledir canim hepsi birbirinden farkli :) saglikla alalim insallah hepimiz
0 oy
(481 puan) tarafından
Ilk aylar 3er 3er aldim valla cok korktum ama son 2 aydir sadece bebeğin kgmi  artiyor ben almiyorum her gebelik farkli
(12,856 puan) tarafından
Evet canim farkli aynen ama acaba cokmu aliyorum yine dedim ilkinde 4.aya kadar ne kadarvalmistim hatirlamiyrm o yuzden :)
0 oy
(5,906 puan) tarafından
Bn ilk hamilelikte 17 kilo aldım şimdi ikinci 10 kilo vermişim ya keşke alsam bnde 5 aylığım karnım hiç yok 
(12,856 puan) tarafından
Oo baya vermissin canim kac kilosun
(5,906 puan) tarafından
75. Ebe kadın iyi deil bu kdr vermen dedi ama. Kızım var 14 aylık olmak üzere çok yoruluyorum peşinden
(12,856 puan) tarafından
Aslinda kilon fazlaymis canim diyetle hamilelikte bu sekilde kilo verenler var biliyorum. Bence doktora ilet konuyu bakalim o ne diyecek
(5,906 puan) tarafından
Boyuma göre kilom iyi cnm bn yapılıym aslında kemik agirligim var bnmle aynı kiloda birini görünce ondaki kilo fazlalığı gözüme çarpıyor ama bnm şuan hiç karnım yok 5 ayima grdim norml gbi görünüyor boz aile olarak yapılıyor;)
0 oy
(239 puan) tarafından
Bende aynı 4 kilo almışım 17 haftaligim insallah çok çok almayız daha ya
(12,856 puan) tarafından
Ahh insallah canim ya :) ne guzel sendemi tam 17sin. Ilk bebekmi
(239 puan) tarafından
Evet canım bugün tam 17 cok şükür ilk gebeliğim kızımız olacak inşallah sizin cinsiyet belli mi :)
(12,856 puan) tarafından
Ayy ne guzel bizede yuzde 80 kiz dedi 13.haftada daha gitmedim bakalim :) 1 tanede oglum var
(239 puan) tarafından
Banada 13 de kiz dediler dün gittik  netlesti çok şükür
(239 puan) tarafından
Insallah sizinde öyledir Rabbım sağlıklı hayirli evalt nasip etsin:)
0 oy
(973 puan) tarafından
Keşke bende böyle kilo alsaydım 25 -30 kilo dan aşağıya kabul etmem üçünde de neyseki bir yılda toparlanıyorum şimdi altı ay sürem var eski halime dönmek için
(12,856 puan) tarafından
Masallah kiz :D ben ilkinde 18 kilo aldimda hayatimda ilk defa 74 kiloyu gormustum bu ne ya boyle dedim :D ama 7.ayda 49 kiloydum
0 oy
tarafından
23 haftalık ben 2 kilo almışım daha doğrusu benimkisi çok karışık 39 ile hamile kaldım sonra 41 e çıktım sonra 35 e düştüm 1 buçuk ayda 41 kiloya tekrar çıktım 
0 oy
tarafından
Hamileliğimin başndan sonuna kadar 7 kg almıştm brn 
(12,856 puan) tarafından
Ne gozzel canim darisi benim basima insallah :D

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 55 göst.
9 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde -srn- (12,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 140 göst.
7 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde denizanne (514 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 164 göst.
7 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde denizanne (514 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 219 göst.
19 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Elifgeylani (204 puan) tarafından soruldu

410,789 soru

12,361,387 cevap

41,581 kullanıcı

Kategoriler

...