0 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
Halının içini işleyen güzel bi fırçası olsun sağlam bi şey olsun mümkünse ışıklarıda olsun. En fazla 3500 falan olur vsr mı kullanıp memnun kaldığınız. Tefal var bosh var şu an aklımda

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
O kadar lüks değil benimki 3 sene önce almıştım fakir marka 200 tl ye işimi görüyor sadece tek sıkıntısı kafası üçgen ams ucu küt sivri değil 

sana tavsiyem alacaksan buna dikkat et
-Reklam-
0 oy
tarafından
Fantom kirmizi kesinlikle
0 oy
tarafından

3500e dik supurge almak cok saçma 249tlye fakir aldım gecen sene her işi görüyor bide robot süpürgem var :D bnce 500e süpürge al 3 bine altın filan al

tarafından
Xiaomi mi vacuum mop kullaniyorum 3 yıldır memnunum canım. Sormak istediğin varsa sorabilirsin
(3,491 puan) tarafından
Teşekkür ederim ♡ Silme performansı nasıl memnun musun, halıyı da ıslatıyor diyorlar doğru mu, sesi yüksek mi, kızım normal süpürge sesinden çok korktuğu için onun yanında süpüremiyorum.
tarafından
Silmesi güzel ama halilari kaldirmak gerek halıyı nemlendiriyor diyebilirim. Silmeyi genelde yazin kullaniyorum halılar yokken. Süpürme performansindan memnunum haliyi cok iyi çekiyor mesela. 3 çekim güç modu var normal mod orta ve yüksek mod. Yüksek güç modu sesli baya ama normal modu gece de kullaniyorum ben kimseyi rahatsız etmez yani. Her kullanimdan sonra kutusunu boşaltmak gerek.
(3,491 puan) tarafından
Teşekkür ederim tekrar ♡
(4 puan) tarafından
Benim ihlası dövücü var bir de kablolu normal var. Kabloluyu atmak istiyorum. Çünkü iki dakka kabloyu çekip onla uğraşmak yerine iki dakka suluyu çalıştırmak daha cazip geliyo. Aynı zahmete daha iyi temizlik. Anlatabildim mi bilemiyorum. Bir de bebeğim var artık. Küçük işler için bi dik alasım var. Büyük temizlik için de suluyu kullanmak istiyorum. Yine de dik süpürgenin iyi bi şey olmasını istiyorum
0 oy
(72 puan) tarafından
Arçelik marka şarjlı var, beyaz sade bir model. Bir yıldır kullanıyorum memnunum. Ama tek süpürge olarak biraz yetersiz kalabilir. Daha detay işlerinde uzun uzun normal kablolu kullanıyorum. Robotlar da var o fiyatlara ama nasıl kullanacağınıza bağlı.
0 oy
tarafından
Kuzu dyson önerirm ama onlarda pahalı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 155 göst.
0 oy
7 cevap 234 göst.
30 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,520 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 279 göst.
19 Temmuz 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Azra ebecik (313 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 242 göst.

406,238 soru

12,180,112 cevap

36,676 kullanıcı

...